Hayır. Yeni sistemde ben o sorulardan 0 yapsam bile farketmez. Benim o sınava girmem zorunlu bile değil. Ben Fen ve Matematiğe giricem. Belki EA Dan birşey kazanırım diye Edb.,Çoğ sınavına giricem. Ama orda şöyle bir avantajım olucak. Siz Büyük bir stres içinde çoğrafya çözerken ben rahat rahat çözücem
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tamam Cihanı Görürsem söylerim![]()
Last edited by Nedvedmania : 03.Ağustos.2009 at 03:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Cihan hadi ilk 1000'e gir.Helal olsun
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
İnşallah bende bırakabilirim şu pc'yi.Lise 3'e geçtim ve ÖSS'ye sadece 2 senem kaldı.
BaşarıLar.. Fakat Öss'yi bu kadar şart koşmayın kendinize..Şayet orayı kazanıp okuyup açıkta kalmakta var..Ülkemize özel bir durum bu.O yüzden hayatı bırakıp Öss'de öss dememelisiniz.Öss'ye 2 defa girmiş ve şu an işletme okuyan birinden bir tavsiye (:
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
bu sene öss ye girmiş biri olarak snn allah yardımcın olsun öss kazanamasanda hayatın dwm edior ders çalışırken bunu hatırlayaptığın iş zor ancak imkansız değil.
İnş. umduğun şekilde geçer hazırlıkta sınavda.. Her ne kadar üni okuyup ortada kalanların sayısı çoksada sonuçta umut kapısı.. Herkesin hayalidir o umut kapılarını açabilecek güzel bir bölümden mezun olmak.. Evvelinde de bu ÖSS denen illet var işte.. Allah yardımcın olsun..
Bu gün itibaren sadece cuma günleri açabileceğimEve danışman hocası geldi kesin talimat verdi. Bakalım dayanabilecekmiyim haftada 3 saat e
![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ne yaptın sen ya ??
boşver okulu felan...![]()
Yani diyorum okulu boşver Gel aramıza![]()
oley...
![]()
Haftada 3 saat miBana Ağustos ayında bilgisayarı kaldırmamı söylemişlerdi geçen yıl
![]()
Bana her okul zamanında söylerlerdi amma o bilgisayarı satmazsam felan artık söylemiyorlar![]()
Çalış Cihan'cım çalış.Hayatta bir şeyler elde etmek istiyorsan bazı şeylerden mutlaka feragat etmen gerekiyor ki şimdi feragat etmen gereken şeyler çokta önemli değil aslında..
So what?
Saike
Adam konuyu 1 Ağustos'ta açmış uzun süre yokum diye hala burada. Gitmez bu gidemez...
Çalışma döneminde başarılar diliyorum. Tuvalete bile giderken bir yaprak test al eline vakit kaybetme.![]()
Daha gitmedin mi sen ?
Şaka,ciddiye alma![]()
başımıza kaldı işte..
Ben demiştim banlayalım yoksa gitmez diye ama..
İleride bir gün bir iş tutacaksın. Yıllar sonra mail adresine baktığında (eğer pasifleşmemişse) 2009 yılından kalan mailler bulacaksın, hem de okunmamış. Bunların spam mail olduğunu anlayınca üzülmeyeceksin. Çok şey de kaybetmemişim diyeceksin.
Belki FM 2014 çıkmış olacak, database büyüklüğü 25 TL'lere kadar küçülecek, o günlerde, koltuğunda oturup çalışırken bir kahve koyup arkana yaslanacaksın. Yeni bir kariyer açayım diyeceksin, yine saatler saatleri kovalayacak. Kız arkadaşın FM'yi yine kıskanacak. Her şey eskisi gibi, evet arkadaşlarının bazılarını göremeyeceksin artık ama sen de değişeceksin, onun için bu ayrılıklar o kadar da üzmeyecek seni. İşte senin hayat hikayen bu formatta belki de başka bir dünyada senin ailenle olan kariyerin olarak kalbine işlenecek. Hayatta başarılar, iyi çalışmalar kardeşim.
Gazan mübarek olsun. İyi çalışmalar...
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]