Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 43 arası toplam 43 sonuç

Konu: Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bazı oyuncular etrafa hava basar ama iş sahaya geldi mi yerinde sayar.Bazı oyuncular vardır sessizdir,dedikodulara kulaklarını tıkar sahada konuşur.Kewell da öyle bir oyuncu. Evet favori personele eklenmeli.

Aslında taraftar da bir ara onu ikinci plana attı diye özür borçlu bence

Burda bile ben Kewell derken bir çok kardeşimde muhteşem dörtlü yok şöyle 4lü böyle 4lü diye Arda Keita Baros ve Elano'nun isimleri vardı ama hem kariyer olarak hem duruş hem vazifesini yerine getiren adam olarak Kewell gerçeği kaldı,zaten o imzalarda pek ortada kalmadı

Fehmi İbişi, Ahmet Geçer, Ali Polat, Ümit Görtay, Birkan Bozkurt coach olarak gözüküyor. Youth Coach olmaları gerekmez mi?

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Jhemre View Post
    Fehmi İbişi, Ahmet Geçer, Ali Polat, Ümit Görtay, Birkan Bozkurt coach olarak gözüküyor. Youth Coach olmaları gerekmez mi?
    Evet, bence de öyle olmaları gerekiyor..

http://www.galatasaray.org/altyapi/p...yapi_kadro.php

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Jhemre View Post
    Böyle yapılmasının nedeni oyunun başında Galatasaray'ın genç takım antremanlarında hiçbir oyuncunun olmaması ve genç takım koçlarının oyuna etkisinin olmasının istenmesi.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bütün oyunlarda dikkat ettiğim birşey var Galatasaray gol yemiyo. Hep en az gol yiyen takımlar listesinde. 19. haftaya girdik 11 gol yediler sadece 3 tanesini ben attım.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Kesinlikle Harry Kewell'ın favori personellere sokulması lazım. ister şimdi takımdan ayrılsın, ister sezon sonunda, ister futbolu burada bıraksın. Ama Kewell favori personellere kesinlikle eklenmelidir

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Berk Neziroğulları'ydı galiba adı yanlış yazılmış.

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

Harry Kewell kesinlikle favori personel olmalı.Hasan şaşın scoutluğuna bi anlam veremedim ayrıca.son olarak da emre aşık biraz abartılı değil mi...adamı koyuyorum 30 maç çıkarıyor gayet de iyi...Galatasarayın en iyi stoperi konumunda.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri