inanılmaz derecede inanılmaz
inanılmaz derecede inanılmaz
aman alahım... gördüm ve beni cezbetti. fm 9 ve 10 da bıtırıcılıgı 20 olan oyuncuya pek rastlamamıstım bu yastayken) bu arada Galatasaray'a 10.3 yamasında ılk sezon transfer etmek ıstedım 11.5 M € verdım hiç pesınsız 48 ay taksıtle hemen kabul ettıler ama kılıt adam rolunu kabul edıyo
![]()
Manisa'ya getirdim kendısini yedeğide Yaya Sanogo tek forvet oynatıyorum Lukaku 44 Maç 41 Gol / Sanogo 23 Maç 18 Gol tek kelimeyle dehşet şimdi çift santraforlu bir taktik geliştirip ikisini birden salcam sahaya![]()
Bende öyle düşünüyordum taaa ki dün akşama kadarmisafir diye gelen 10-12 yaşlarında bir velet pcmi göçertti bi de nası göçerttiyse hiçbirşey kurtaramadım herseyim d sürücüsünde ancak fm save c de idi ve oyunda pc ile göçtü gitti o çocuğu var yaa
artık yeni bir kariyerde ikisini bir araya getiriz 2016daydım Di Maria.Arda Turan.Veratti.Wilshere.Krivets bu ikilinin arkasındaydı ahh ahhh
![]()
)) yazık olmuş
o orta sahanın önüne beni koysan bende tek başıma gol kralı olurum bununda garantisini veriyorum sana))
beni cl de çeyrek finalın ötesine tasıyacağınında garantisini ver 50trilyona senide transfer edeyim
![]()
Ayrıntılı bilgi için blog sitemdeki yazıma bir göz atın derim. 3 Ocak'ta yazmıştım.
http://fairplayspor.blogspot.com/
Harika bir şey bu adam 30M'unuz kalsa bile alın derim yani mükkemmel bir şey...Bütün paramı bu adama yatrırım yani o derece..
30 M'unuz kalsa bile ne demektir ya.30 m az para mı![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
öyle demek istemedim yani bütün paranızı verin manasındaZaten 30M'u kimse peşin vermez 48 ayla alınca 28M falan kalır
![]()
Bende hız hızlanma 16 idi inanılmaz profili vardı ahh dursaydı da oyunum gösterseydimbu arada ben 3.sezonda 52trilyon 48 ay taksit ile kadroma katmıstım
![]()
ben galatasaray'a 2010 yılında transfer ettim 2011 yılının son 3 ayına girdiğimde kadroma katabıldımdehşet bir adam heran skoru değiştirebilir.
kendisini oynatma fırsatım olmadı hiç ama harika bi oyuncu tabi benim favorim neymardır![]()
bu adamı transfer ettıkten sonra her karıyer acısımda bu adamı transfer edıyorum. benim için fenomen oldu dıyebılırım
Hayvan gibi oyuncu.16 yaşında ama daha oyunu açarken Bayern'e aldım,hiç sıkıntı yaşamadı genç,tecrübesiz falan diye.Çatır çatır oynuyor.
15mn avro'ya aldığım lukaku'yu az önce bedavaya roma'ya kaptırdım
14 maç 9 gol 3 asist. dzeko ile iyi ikili oluşturmuşlardı.
(/s)
nasıl bedavaya gitti ??
Sentugo.
15 m avroya evertona aldım target man oynatıyorum yanında da gignac mükemmek forvet hattı tavsiye ederim gerekirse bütün paranızı yatırın ilk sezonu olmasına rağmen şimdiden r.madrid cehelsea falan peşinde
Tek kelime ile insan değil.![]()
bunu en verimli nasıl kullanabiliriz tek forvet oynarmı,hangi görevi almalı?
bu adam bi kerede karşı karşıya kaçırsın yahumadrid kariyerimde 7.sezonda efsanem oldu!adam sakatlandıktan sonra taktiğimin iş yapmadığını anladım
Bu adam gerçek hayatta böyle olursa efsaneleşir benden söylemesi!
Bende aynı şekilde 5.25M Pound Yetiştirme ücretiyle aldıydım.