Gelme bana canın sağolsun, dönme bana yolun açık olsun, ben şimdi başka kalplerdeyim. bUdA SaNa KaPaK oLsUn
"Hayat zor, kaybetmek kolay."
(Ferrari Başkanı Montezemolo)
eğer yapabilecekleriniz ile yaptıklarınız aynı değilse başarısızın tekisindir.
Medeniyet dediğin açmaksa bedeni, desene hayvanlar bizdende medeni.
Yalnızlığım, yaşamak zorunda olduğum beraberliğimsin.
Teknik direktör olmak için, önce futbolcu olmak gerektiğini söylüyorlar..Peki, jokey olmak için de önce at mı olmak gerekiyor.
Jose Mourinho
Screw you guys, I'm goin' home
"Eğer birinin acısını paylaşmazsan,onu anlayamazsın.Ama sadece onları anladın diye,onlarla aynı fikirde olamazsın."
"İnsanların yaşamı neyi doğru neyi gerçek kabul ettikleriyle sınırlıdır. İşte realitenin tanımı budur. Ama gerçek ya da dogru ne demek?"
"Sadece silahın gücüne güvenmek sizi onun efendisi yapmaz. Öncelikle kendinizin efendisi olmayı öğrenmeniz gerekir."
"Bazen insanlar çevrelerine duvarlar örerler. Ama bu duvarlar insanları kendinden uzak tutmak için değil, onları yıkacak kadar çok kimin değer verdiğini anlamak içindir."
"Hayat siz planlar yaparken başınıza gelenlerdir."![]()
iranlı şair derki aşka uçma kanatların yanar. mevlanada derki aşka uçmadıktan sonra kanat neye yarar
Gece yarısı. Son otobüs.
Biletçi kesti bileti.
Beni ne bir kara haber bekliyor evde,
ne rakı ziyafeti.
Beni ayrılık bekliyor.
Yürüyorum ayrılığa korkusuz
ve kedersiz.
Nazım Hikmet
Kendini yalnızlık okyanusuna can simidi olmadan, boğulmak üzere bırakmış bir insan, içindeki dibe sürüklenirken devirdiği her metrede sonsuz huzuru hissetmeye başlamışken, eğer bir tek salise pişmanlık duyarsa yalnızlığından, tek bir salise tereddüt ederse tercihinden, işte o an kişinin felaketi başlar. Panik acıyı getirir. KAYRA
Geri sayım sen doğduğunda başladı ! Eğer ( 9 ) canlı bile olsaydın en fazla ( 8 ) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki ( 7 ) Düvele sultan dahi olsan yerin ( 6 ) Mekan olacak sana. En fazla ( 5 ) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın ( 4 ) açsanda gözlerini ! Bu ( 3 ) günlük fani dünyada Azraile ( 2 ) kat olup yalvarsanda nafile Ecel geldiğinde ( 1 ) gün öleceksin ! İşte, o an herşey ( 0 ) dan başlayacak. Çünkü,
ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR ... ! ! ! ! !
akıl fukara olunca fikir de ukala olurmuş.
(/s)
" Yalanlar birilerinin gerçeklerle kirlettiği güzel hikayelerdir. " - Barney Stinson
''ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz...'' - Ziya Paşa
"Eşşek arısı sahibini sokmaz" Ata Demirer![]()
konuyu hortlatalım
Yağmuru seviyorum diyorsun,
yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun...
Güneşi seviyorum diyorsun,
güneş açınca gölgeye kaçıyorsun...
Rüzgarı seviyorum diyorsun,
rüzgar çıkınca pencereni kapatıyorsun...
İşte,bunun için korkuyorum;
Beni de sevdiğini söylüyorsun...
William Shakespeare
Gidene üzülme çünkü sevseydi gitmezdi, gelene sevinme O da başkasından geldi...
Her yeni selama dost olmak yanlıştır
Her suya güvenilse çoğu gemiler batmıştı
Kaf Kef
Ben ölünce mezarıma çiçekle gelmeyin, bana hayattayken çiçek verin.
Brian Clough
Hastayım, Narkoz Gibi Gel Dök, Vur İçini Kanıma..
Keişan'ın, Sokrat'la featnden bi cümlesi.
"Sana yolculuk yapmak istiyorum!..Kes yüreğine giden bir bilet; 'Can' kenarı olsun...!" Cemal Süreya
Beğendiğiniz bedenlere istediğiniz ruhları koyup adını 'aşk' sanıyorsunuz.
Bu konu hortlar.
"Nice çiçekler vardır ki inekler bile yemez ama kaldırım taşlarını çatlatarak şehrin en olmadık yerinde açtığında insan yaşadığını anlar." Dostoyevski
'İki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için, fırıldak olmaya gerek yok...
Muhsin Yazıcıoğlu
Öyle bir 'Yâr' sev ki evladım; elinde su tasıyla, iftarı bekleyen oruçlu gibi beklesin seni...
Hz.Mevlânâ
Yusuf baştan aşağı iffet olduktan sonra, Züleyha baştan aşağı afet olsa ne yazar.