Referanssız da üye olabilirsiniz.
Bu arada bir sistem kursak, onun üzerinden işletsek, fake hesaplada yapılabilir tabii bu.
Referanssız da üye olabilirsiniz.
Bu arada bir sistem kursak, onun üzerinden işletsek, fake hesaplada yapılabilir tabii bu.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Arkadaşlar bende olmak isteyom nasıl olayom acaba ? Bilgilendirirseniz iyi olur.![]()
Yaz e-mail adresini birimiz davet eder. Torrent siteleri gibi, (nekop şişmanı bana zamunda hesabı bul lan)
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Gmail lazım sanırım.
Şöyle davetsiz de üye olabilirsiniz aslında. Davet olursa birimiz + puan alacak.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Sus cevap verme bana!!!
Bu arada, bu fake işini ciddi olarak sisteme koyalım, en azından 20leri tamamlarız.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Üye olduk bakalım ne olacak.
Telefon soruyor namıssınz yok bende tel![]()
Mesaj felan gelmiyordur inş. yazdıgımız tele. Babamın numarayı girdim.
Arkadşlar nerde ben anket göremiyorum ?
Last edited by Ahmet Göktaş : 24.Ocak.2010 at 01:59
Bu telefon numarasını şu şekilde yazıyoruz dimi? 900536475****
Birisi bana da davet yollarsa sevinirim.
[ biri bana da yollasın..Yollayınca haber versin burdan sileyim mailimi..
![]()
Tamam kaan gördüm senin gönderdiğin mail'den üye oluyorum.. Sende benim mail adresini siliver bi zahmet..![]()
Bir ekleme yapayım hemen.
Bir ürünü almak çok zor. Hatta gümrükte rehin kalma durumu bile var. Bu yüzden boşuna heveslenmeyin.
Alan yokmu diyeceksiniz? Tabiikide var ama 100 kişiden 3-4 kişi bana göre çok az bir yüzde.![]()
Xbox'a kadar yolu var %10 vergi versek 80-90 Lira gibi bir şey vericez 80-90a da Xbox alınır yani
Edit:
Xbox alan bi kaç kişiye sordum vergi falan vermemişler hep hediye almayanlar vergi var diyo bide taşıma ücreti isteyebilirlermiş ama 25PTZ yani Xbox360 Elite 675'di 700e alabilrsiniz![]()
Last edited by E.Cartman : 24.Ocak.2010 at 11:43
Screw you guys, I'm goin' home
ben sordum psp'de sorun çıkmıyor Xbox360 alan 1-2 kişiye sordum gümrüğe takılmadan vergisiz almışlar eğer alacağın hediye gümrüğe takılırsa Lockerz size teklif yapıyormuş hediyeyi iptal edip puanlarınızı geri veriyormuş. Ama vergi işi nası olcak bilmiyorum puanlardan mı kesecekler yoksa para mı vericez bilemiyorum ama 1000-2000PTZ toplamak kolay değil
Aslında bir site var orada her şey yazıyorda reklama girer diye vermiyorum izin varsa veririm yada isteyim öm'den atıyım
Bir de şey var yeni yasalara göre bildiğim kadarıyla belli bir ağırlığı geçerse vergi ödeniyormuş 2kg'miş sanırım ama Lockerz hediye olarak yolladığı için vergiden yırtmanız yüksek ihtimal
9 Kişim kaldızaten tek ip'den 5 kişi üye olabiliyor ama 5i aşarsa Lockerz ya hesabı banlıyor ya da ptz'leri düşürüyor diye duydum...
Abiler 9 kişi ya hadi bi el atın![]()
Ben hala ne anket bulabildim , ne reklam.
Ve siteye her girişte 2 ptz vermiyor. Ama dün gece saat 12yi geçtiğinde üye olmuştum belki ondandır![]()