Maçın son düdüğünün akşam ezanı olması... güneş batmasa maç bitemeyecek o derece.. ne enerji varmış o zamanlar yahu ..
Maçın son düdüğünün akşam ezanı olması... güneş batmasa maç bitemeyecek o derece.. ne enerji varmış o zamanlar yahu ..
hakketen yaw sabah 11'de çıkardık akşam ezanına kadar ne yemek ne bişey
(ama arada bir taso molası var tabi o ayrı)
biz burda 3'lü turnuva yapmıştık bizim takın kazanmıştu tabi ben o zamanlar küçüğüm direk ilk 6'ya giremiyorum bi arkadaş ilk yarı oynuyo 2. yarı çıkıyo ben giriyorum yani bi tam oynayamamıştım maçı neyse 500 bin verip kazandıgımız için herkes bi buçuk milyon alırken biz daha az para almıştık arkadaşla o aldıgım parayıda hemen bakkala gidip biseyler almıştım harbi ne günlerdi be hatta son final maçın penaltılara gitmişti ben penaltı kaçırmıştım ama biz kazanmıştık karşı takımdan bi çocuk aglamıstı sanki niye aglıyosa alt tarafı bi buçuk milyondubiz burda boş arsalarda oynardık ama o boş arsalara da birer birer ev yapılınca sahalar kayboldu bea bizde arada bi halı saha maçı yapıyoruz.
ben seni yendim...Originally Posted by comandante
alamazsın veremezsin .....
hey gidi günler be
![]()
süper bir yazı yaeski günleri hatırladım. Az mı topumuzu keserdi yaşlı dedeler
![]()
eheheheh süper yaw...hepimiz yapmışızdır bunları küçükken![]()
ya kural değil ama birde şu var.Yaşlı teyzenin bahçesine top kaçar.Teyze topu vermez gidin halı sahada oynayın der.Aralarından b,r büyükte kocanla oyna o topla der![]()
off walla eski günleri hatırladım bide bsm ewin orda sahil wardı sahildede oynardık frikik kullancak 3 adım atardı haywan gibi tuwaletedemi öle gidiosn mu ne derdik![]()
anılarım depreştii birden hehehe nostalji havası yaşadım![]()
bide direk üstü ve kaleci adımı var onları göremedim belki yazmışsındır
Birden 10 yıl öncesine gittim.Arkadaşlarla faul sonrası "adamın devam etti" kavgasını yaşadığım o hoş anılara gittim![]()
süper abi yav saol koptum![]()
Gerçekten yazıyı yazan arkadaş iyi tespitler yapmış.. Mahalle maçlarının %95'inde böyle oluyor herhalde.. Yaptığım her maçta başıma gelirdi bunlar..
Güldürdün bizi.. Teşekkürler..
Çalım attıktan sonra hoop pazara denirAyrıca takımdan birine faullu birşekilde girişince o kişiden "Olum siz bittiniz lan bende aynısını size yapıcam " der ve sert şekilde tekmeler konuşur bizbikere mahalle maçı yapıyoduk okuldaki çocuklarla maçı kazandık bi baktım bazıları çıkarttı boncuklu tabanca "gidin lan almıyoruz cipsi" dedi.Bende açım şöyle bir baktım."Aha çattınız olum lan Sarper'e dedi arkadaşım"
Ben hayatımda böyle bir aparkat attığımı hatırlamıyorum
çocuk yerden bana dediki "ne vuruyosun ba ben sana vuruyor muyum ühüüh "
Bide toplar patlayınca dikiş yerlerinden kopartır kafamıza şapka yapardık topu abanıp patlatan kişiye ayağının ayarını... denir
![]()
süperLerbizde yapardık önceden
![]()
eğer aylık oynancaksa kırmızı rengi tutan kuralları koyardı bizde![]()