Breh breh breh dağıtmışım ortalığı![]()
Breh breh breh dağıtmışım ortalığı![]()
Sessiz ve derinden geliyorum![]()
Bu hafta rezalet geçmiş. 8 puan alabilmişim 2.lik gitti 9.luk geldi.
Tam bir istikrar abidesiyim.Yukarısıyla ara açılıyor ama.Yükseltmek lazım vitesi.
So what?
Saike
Valla garip gidiyoruz maçlara ya sürekli 1 ya sürekli 2 oynuyorum ama iyiyiz yine.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Ben ne ara 3. oldum yahu ?![]()
Huhahah liderim, 13 puan farkla.
Beyin yaşından bahsettirme şimdi bana![]()
Özgür'e özel beyin yaşı![]()
Ben 4.haftaya tahminde bulunmuştum ancak kullanıcı adı değişikliği nedeniyle es geçilmiş heralde.
http://forum.turksportal.net/vb/show...7&postcount=11
47.sıradaki yanlışlıkla alınan Metin Özen adını Raten yapıp yeniden puanlarsanız sevinirim.Uğraşmak zor olursa 5.hafta sonuçlarından sonra direk ismimi Raten yapıp 4.hafta puanımı da ekleyebilirsiniz.
Kullanıcı değişikliğinden haberim olmadığı için böyle olmuş, önümüzdeki hafta açıklanacak puan durumunda düzeltirim.
"YÜCE ATATÜRK"
Gaziantepspor - Bursaspor maçı yarıda kaldığı için değerlendirmeye alınmamıştır.
Puan hesaplarken uyguladığımız sistem;
En az doğru tahmin edilen maça 9 puan, en çok doğru tahmin edilen maça ise 1 puan verilmektedir.
Diğer maçlara tahmin sayısına göre 8,7,6,5,4,3,2 puan verilmektedir.
Oyundan çıkarılma kaldırılmıştır, uzun süre tahmin yapmasanız da oyundan çıkarılmayacaksınız.
Tahminlerini verilen sıraya göre yapmayan yarışmacıların puanları yanlış hesaplanmasından sorumlu değiliz. Böyle durumlarda değişiklik yapılmayacaktır.
Maçlara doğru tahmin sayısına göre puanlar verildikten sonra tahmin sayılarında hata olduğu anlaşılırsa ve sayılar değişirse, karışıklık olmaması açısından ilk verilen puanlar değişmeyecektir.
Bu haftanın maçlarına göre doğru tahmin sayıları ve verilen puanlar;
Sonuç Tablosu;
Benim gözden kaçırdığım ve sizin farkedemediğiniz hataların olmaması için tüm işlemleri yaptığım tablo aşağıda. Açıklamaları okuyarak tablo hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
Tabloda bazı şeyleri açıklamak gerekirse;
- İlk bölümde sizlerin yaptığı tahminler yer almakta. Tahmin yapmayanlar için, hesaplamada "0" gözükmesi için 5, tahmin yapanları da tahminlerine göre 1,0,2 şeklinde tabloya aktarıyorum.
- İkinci bölümde program doğru tahmin ettiğiniz maçları "1" yanlış tahmin ettiğiniz maçları "0" şeklinde yazıyor ve en altta sarı sütuna doğru tahminlerin kaç tane olduğunu topluyor.
- Üçüncü bölümde doğru tahmin edilen maç sayılarının, doğru tahmin sayısına göre aldığı puanları elle giriyorum ve ikinci bölümde 1 yazan maçların üçüncü bölümde eşleştiği kutular otomatik olarak puanları hesaplıyor.
- Son olarak da 1. bölümde "Puan" yazan kısımda, üçüncü bölümde toplanan puanlar hesaplanmakta ve otomatik olarak "Genel Puan Tablosu"na işlenmektedir.
Turksportal Spor Toto Süper Lig Tahmin Yarışması 5. Hafta Sonuçları
Bu sonuçlara göre oluşan puan durumu;
Hata olduğunu düşünüyorsanız yukarıda maçlara verilmiş puanlar ile puanınızı hesaplayarak bana ulaştırırsanız gerekeni yaparız.
Last edited by Sekopej : 24.Eylül.2010 at 15:34
"YÜCE ATATÜRK"
Tahmin yapip sifir ceken tek kisiyim, ona da guzel bir puan verilmeli bence![]()
Her maça 1 vere vere gidiyorum sonum hayrola.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Serkan abi ben tahmin yaptığım halde yapmamış saymışsın beni.
http://forum.turksportal.net/vb/show...3&postcount=21 Burada var 5.hafta tahminlerim![]()
Evet 40 tahmin olması gerekirken 39 tane var, seni atlamışım. Yeniden düzenleyene kadar sonuçların olduğu mesajı siliyorum. Düzeltinde 5. hafta sonuçlarını tekrar duyururum.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Serkan abi istifa![]()
Hata giderilmiştir ve mesaj geri getirilmiştir. 46. mesaja bakarak 5. hafta sonuçlarını görebilirsiniz.
"YÜCE ATATÜRK"
Liderle aramdaki fark gittikçe kapanıyor yavaş yavaş geliyorum zirveye![]()
Liderle aramdaki farkı kapatmışım yeniden lider olacağım![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Gençler geçen hafta biraz şanssızdı benim için, bekleyin bu hafta tekrar açacağım farkı.
Batmışım ben ya![]()
Puan hesaplarken uyguladığımız sistem;
En az doğru tahmin edilen maça 9 puan, en çok doğru tahmin edilen maça ise 1 puan verilmektedir.
Diğer maçlara tahmin sayısına göre 8,7,6,5,4,3,2 puan verilmektedir.
Oyundan çıkarılma kaldırılmıştır, uzun süre tahmin yapmasanız da oyundan çıkarılmayacaksınız.
Tahminlerini verilen sıraya göre yapmayan yarışmacıların puanları yanlış hesaplanmasından sorumlu değiliz. Böyle durumlarda değişiklik yapılmayacaktır.
Maçlara doğru tahmin sayısına göre puanlar verildikten sonra tahmin sayılarında hata olduğu anlaşılırsa ve sayılar değişirse, karışıklık olmaması açısından ilk verilen puanlar değişmeyecektir.
Bu haftanın maçlarına göre doğru tahmin sayıları ve verilen puanlar;
Sonuç Tablosu;
Benim gözden kaçırdığım ve sizin farkedemediğiniz hataların olmaması için tüm işlemleri yaptığım tablo aşağıda. Açıklamaları okuyarak tablo hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
Tabloda bazı şeyleri açıklamak gerekirse;
- İlk bölümde sizlerin yaptığı tahminler yer almakta. Tahmin yapmayanlar için, hesaplamada "0" gözükmesi için 5, tahmin yapanları da tahminlerine göre 1,0,2 şeklinde tabloya aktarıyorum.
- İkinci bölümde program doğru tahmin ettiğiniz maçları "1" yanlış tahmin ettiğiniz maçları "0" şeklinde yazıyor ve en altta sarı sütuna doğru tahminlerin kaç tane olduğunu topluyor.
- Üçüncü bölümde doğru tahmin edilen maç sayılarının, doğru tahmin sayısına göre aldığı puanları elle giriyorum ve ikinci bölümde 1 yazan maçların üçüncü bölümde eşleştiği kutular otomatik olarak puanları hesaplıyor.
- Son olarak da 1. bölümde "Puan" yazan kısımda, üçüncü bölümde toplanan puanlar hesaplanmakta ve otomatik olarak "Genel Puan Tablosu"na işlenmektedir.
Turksportal Spor Toto Süper Lig Tahmin Yarışması 6. Hafta Sonuçları
Bu sonuçlara göre oluşan puan durumu;
Hata olduğunu düşünüyorsanız yukarıda maçlara verilmiş puanlar ile puanınızı hesaplayarak bana ulaştırırsanız gerekeni yaparız.
"YÜCE ATATÜRK"
bu hafta iyi ya 30 puan![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
29 puan almışım kalmış fark 4 puan.Haftaya Homer'ı indirelim ordan çok durdu![]()
Bu hafta 0 çektik ya. Yazarlık elden alınınca tahmin yapamadık.