Ben bu adamın kendisine ve sanatına söyleyebilecegim tek bi söz var ama onu sölersem ban yerim. Hani GORA'da hatırlayın Arif:Amerika'lıların meşhur bir lafı vardır bildin mi? Amerikalı: Nedir o? İşte ondan sonra Arif ne diyorsa ben de onu diyorum
Ben bu adamın kendisine ve sanatına söyleyebilecegim tek bi söz var ama onu sölersem ban yerim. Hani GORA'da hatırlayın Arif:Amerika'lıların meşhur bir lafı vardır bildin mi? Amerikalı: Nedir o? İşte ondan sonra Arif ne diyorsa ben de onu diyorum
bu adam hakkında bence tartışmak yersiz şu anda ellime geçsene ne yapardım tahmin bile edemiyorum. Bu adamı ne dinlerim ne severim. Hatta nefret ederiim
eee?ne olmuş?Originally Posted by paceywitter
ya kardeşim bu adam sana ne yaomış allahını seversen ya..Adam ölmüş gitmiş ölüsüne bari biraz saygılı ol emi..Originally Posted by alieren7
Bu arada kendisine istediği söyleyebilirsin ama hiç bir SANATÇININ sanatına hakaret edilmez..Bu çoook büyük bir saygısızlıktır..
bence çok haklısın abi ne demek istediğini anlamıştır herhalde herkes....Ben türkiyede böyle bir sanatçı göreceksem..................Originally Posted by alieren7
Tekrarlıyorum bence bu şahsın adını türk halkı olarak ağzımıza bile almamalıyız!
Originally Posted by leave_992
abi küfüre nasıl haklısın diosunuz ya???Abi enden vatan hainidir bunuda söylesene?
tartışma büyüyo gibi ama benim kendisiyle ilgili hiç bir görüşüm yok ama yaptıgı işe yani şarkıcılık we besteciligine büyük saygım war kendisi hakkına konuşmak dogru olmaz diye düşünüyorum...
haklısın kardeşim ne olursa ollsun küfür takdir edilmemeliOriginally Posted by benyaben
![]()
sen kimsinki ben sana laf koymaya çalışayımOriginally Posted by gokhanarslan1991
boyundan büyük işlere kalkışma
bu site football manager 2006 nın türkiye research sitesidir
ama senin niyetin oyunla ilgili birşeyler öğrenmek değil sadece milleti kışkırtmaktır
ben kürd etnik kökenli bir türküm bu durumdan hiç bir zamanda utanmadım
ama sen benim milletime laf dersen ben senin ağzının payını iyi weriririm
eğer siyaset konuşmak için bu siteye giriyorsan sadece siyaset için yapılmış forum siteleri var git orada ne söylersen söyle
bana ve milletime veya dünyadaki herhangi bir millet insanına veya topluluğuna laf söyletmem
insan insan olduğu için önemlidir öyle yok türk kürt ermeni rus oldupu için değil
hep laf ettiğiniz yahudiler şu an bizim teknolojide bu kadar ileriye gitmemizi sağlayan yahudiler değilmi
bu adamlar hayatımızın her alanında hayatı kolaylaştırmak için uğraşıyolar ama bazıları bu adamlara hep küfür eder
kürtler diyonuz unutmayınki kürtlerle türkler bir olmasa şu an burda değil orta asya da yaşıyoduk veya anadolu topraklarımızda fransa ingiltere sömürgesi olarak
insana insan olduğu için önem verilmeli miletine kültürüne göre değil
arkadaşım konuyu güzel bağlamışsın sana katılıyorum.sonuçta hepimiz bu ülkenin bayrağı altında yaşıyorsak kürt-türk ne farkeder.mutlaka sepetteki elmaların hepsi sağlam değildir aynı şekilde çürüklerde yanındadır.Originally Posted by sherryy
ѕαηмα şαнıм нєякєѕι ѕєη ѕα∂ıкâηє уâя σℓυя.
нєякєѕι ѕєη ∂σѕт мυ ѕαη∂ıη вєℓкι σℓ αğуâя σℓυя.
Ben sevmiyorum kardeşim ya sevmiyorum adamı. 30,000'den fazla insanımızın canını alanın hakkında olumlu konusuyorsa, onu destekliyorsa bi küfür etmişiz çok mu. Benim de bir çok doğulu arkadaşım var, hepsini de çok severim gerçek dost nasıl olurmuş onlardan öğrendim hiç bi zaman beni satmadılar hep yanımda oldular. Benim kürt kökenli arkadaşlara edilmiş bi lafım yok SHERRY kardeşim yanlış anlama. Ben sadece kendine gerilla diyen, bos bir macera ugruna insanlari olduren ve bunları destekleyenlere var lafim. Eminim ki teror orgutu olmasa Türklerle Kürtlerin arası böyle gergin olmazdı.
sen beni aşağılayamazsın sende mi öğrencem bu sitenin ne amaçla açıldığını.ben bu forumda kürt türk diye bir şey yazdımmı allah aşkına nerden çıkarıpta iftira attın bana ben ahmet kaya kürttür demedimki.ama şarkılarını sevmem kendisinide sevmem.bak benim kürtlerle bir sorunum yok tamammı benim birçok kürt arkadaşım var anladınmı.bir daha sen boyundan büyük işlere kalkışıpta bana akıl verme.SAAAKINNNNNNOriginally Posted by sherryy
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...
bak velet git oyuncaklarınla oyna sen hadiii
1.cevabım alıntıyla ilgisi yok:shery ve gökhanarslan işin sonunu bana getirceksiniz biraz dikkat ya..Originally Posted by alieren7
2.si..bana kanıt sunsana pkk bayrağı altında şarkı söylediğine dair..Kanıt gösterin ya..bÖyle boş atmayın..NAsıl küfür etmişim çok mu..Ne ne saçma bir laf..Bende senin bu yorumunu sevmedim sana aynı örneği mi yapmam gerekirdi..Allah aşkına biraz düşünerek yaz şu yazdıklarını..
benyaben ne yapayım kendisi benim küçüğümdür
maşşallah ailesi büyükleriyle nasıl konuşacağını öğretememişler çocuğa
ben 19 yaşındayım ulan bu yaştaki insana çocuk diyorsanız yuh size be yazık.ben o imzamdaki 1991i nedne yazdığımı kaç kere anlattım.Originally Posted by sherryy
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...
,Originally Posted by gokhanarslan1991
kardeşim 1991 de doğduysan nasıl 19 yaşında oluyosun??benden 3 yaş büyükmüşsün..
konuyu uztmaya gerek yok,birbirinizi kırmaya başlıyorsunuz_!!!!!Originally Posted by benyaben
ѕαηмα şαнıм нєякєѕι ѕєη ѕα∂ıкâηє уâя σℓυя.
нєякєѕι ѕєη ∂σѕт мυ ѕαη∂ıη вєℓкι σℓ αğуâя σℓυя.
BEYLER MESAJLARINIZ BİRBİRİNE HAKARET SAVİYESİNE ULAŞTI. GEREKEN YAPILACAKTIR