Anket Sonuçlarını Görüntüle: En çok ne istersiniz?

Voters
185. You may not vote on this poll
  • Grafik yamaları(logo, forma paketleri)

76 41.08%
  • Skin

10 5.41%
  • Oyunla ilgili rehberler

53 28.65%
  • Takım, oyuncu ve lig incelemeleri

20 10.81%
  • Taktik&Antrenman programları

26 14.05%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 49 arası toplam 49 sonuç

Konu: FM 2011 Çıktığında Bizden Beklentileriniz

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Rahat olun gençler, daha 1 ay var...

sakary Ali Misafir

Grafik dışında ben kendim hallederim

rehber istiyoruz grafik zaten önemli değil, takım lig deseniz. 1 sezonda tüm ülkeyi çözüyosunuz. Taktik&antreman olayı ise balığı almaktan usandım. Balık tutmayı öğrenmek istiyorum. Özellikle taktik oluşturmakla ilgili rehber istiyoruz Rakibe göre taktik felan geliştirilmiş 1 tane rehber olsun. Başka bi talebimiz yok

Boşverin Arkadaşlar Ne Yapacanız Bişey İstemiyoz Gidin Tatil Yapın 2012ye Bomba Gibi Dönün

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

ankete takım ve oyuncu incelemelerine oy verdim bunun yanında bi de canınızın sağlığı

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

takımlar adam gibi ayarlansın yeter.
    ivelin popov kiralık;
    leonel nunez kiralık;
    sivok'un sakatlığı yok;
    emre özkan orduspor'da kiralık bu hatalar düzeltilmeli 11.1 versiyonunda.
    ayrıca teknik direktör değişiklikleri yansıtılmalı.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by nouma16 View Post
    takımlar adam gibi ayarlansın yeter.
    ivelin popov kiralık;
    leonel nunez kiralık;
    sivok'un sakatlığı yok;
    emre özkan orduspor'da kiralık bu hatalar düzeltilmeli 11.1 versiyonunda.
    ayrıca teknik direktör değişiklikleri yansıtılmalı.
    Popov konusundaki karisikligi ortadan kaldirdik. Bulgar medyasina kiralik olarak yansidigi icin transferi oyle yapmis Bulgar arastirmaci.

Leonel Nunez'in kontrati zaten 1 yillik. Saniyorum ki bu gercekten de Arjantinli arastirmacinin ayarladigi gibi kiralik bir anlasma.

Sivok sezon basladiktan, resmi maclar oynadiktan sonra sakatlandi. Oyunun Temmuz basi basladigini unutmamak lazim.

Emre Ozkan gozden kacmis. Ikinci yamada halledilir.

Teknik direktor degisiklikleri de tabii duzenlenir.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Popov konusundaki karisikligi ortadan kaldirdik. Bulgar medyasina kiralik olarak yansidigi icin transferi oyle yapmis Bulgar arastirmaci.

Leonel Nunez'in kontrati zaten 1 yillik. Saniyorum ki bu gercekten de Arjantinli arastirmacinin ayarladigi gibi kiralik bir anlasma.

Sivok sezon basladiktan, resmi maclar oynadiktan sonra sakatlandi. Oyunun Temmuz basi basladigini unutmamak lazim.

Emre Ozkan gozden kacmis. Ikinci yamada halledilir.

Teknik direktor degisiklikleri de tabii duzenlenir.
    Sivok'un sakatlığı eklenecek mi?
    Birde Holosko her maç sağ kanattan yardırıyor. Umarım Holosko'ya bir ayar verilir. Gerçek Holosko'yla oyundaki Holosko arasında dağlar kadar fark var.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by nouma16 View Post
    Sivok'un sakatlığı eklenecek mi?
    Birde Holosko her maç sağ kanattan yardırıyor. Umarım Holosko'ya bir ayar verilir. Gerçek Holosko'yla oyundaki Holosko arasında dağlar kadar fark var.
    Sivok'un sakatligi eklenmeyecek cunku sezona sakat baslamadi. Yani oyunun basladigi tarihte sakat degildi.

Arastirma bolumu acik, oyuncularin ozellikleri hakkinda yorumlar yapabilirsiniz. Degisiklikler, takimlara bakan arastirmacilara kalmis.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Grafik yamaları(logo, forma paketleri)

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

Oyuncu incelemelerine ağırlık verilmesi ve oyuna en düzgün şekilde aktarılması 1. sırada geliyor benim için.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Biraz zamanımı alacak ama size bir süprizim olacak. Bunun için üzerinde çalışmam lazım, hemen yetişebilecek bir şey değil. Fikri belirtmeyeyim ki başkası yapmasın

Ayrıca değerli istekleriniz varsa iletin, düşüncelerinizi koda döküp program olarak yazabilirim.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Logolar Formalar oyun içi reklam tabelaları vs vs vs. bu tarz eklentiler oyunu daha zevkli hale getiriyor ve oynanabilirliğini arttırıyor öncelik bunlara verilmeli bence.Rehber ve incelemeler de ayrı bir ihtiyaç fakat önem sırası altlarda olduğu için daha çok oyunun görselliğine önem verilmeli diyorum ve şimdiden emeğinize ellerinize sağlık diyor çok teşekkür ediyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

uzun zaman olmuş buralara yazmayalı ama FM11 ile beraber daha çok yazmaya başlayacağım

şimdi şöyleki;

grafik ve tema anlamında bir şeyler yapılacaksa -ki bence yapılmalı- yabancı sitelerle mutlaka ortak hareket edilmeli. madem ki resmi bir siteyiz mutlaka diğer yabancı kaynaklara da başvurmak gerekiyor. özellikle SI Games ve Sortitoutsi forumlarında grafik için inanılmaz iyi rehberler ve eklentiler de mevcut.

diğer bir konu ise: rehberler... bu konuda da sevgili ömer abi (perpetua) en iyi kaynağımız bu konuda bence. ayrıca yine SI Games forumlarında özellikle Miles'ın yazıları ve Miles'ın blogu takip edilmeli diye düşünüyorum.

öncelikler bunlara verilirse çok daha yararlı olur kanısındayım. zaten her sene lig, takım, oyuncu incelemeleri yapılıyor ve bunlar artık çok alışılageldik şeyler.

kısacası yeni şeyler üretilmeli bence.

Acilem 3d Amç Motorunun Düzelmesi Birde Türkçe Yama 100 De 100 Olmak şartıyla Bunlar öncelikli Bence

Nesil
    2006
    Yer
    İsTaNBuL-BaKıRKöY

1-grafik yamaları
    2-skin

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

web sitesinin yenilenmesini bekliyorduk ama hiç hareketlilik yok gibi.. fm 11 ile aynı günde yeni haliyle karşımıza çıkacaktı diye hatırlıyorum.. arada bişey oldu da ben mi kaçırdım?

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

süper lig ve bank asya ligi için gerçek fikstür

Sheriff Misafir

Ankete katılım için herkese teşekkür ediyoruz.
    Beklentileriniz doğrultusunda geri dönüşlerimiz olacaktır.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri