Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 175 sonuç

Konu: 3d

Quote Originally Posted by yıldo_23 View Post
    herşey son sürüm bende..arkadaşın dediği en en en son çıkan bişeyler bilmiyorum yani

2011 şimdiden hayırlı olsun o zaman

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sysmix View Post
    "Why you don't want the understand ? 5day passed on relase demo but you still say "update your driver, reinstall ... " . I try everything . This is REGIONAL BUG ! All turkish user faced this problem !"

si forumundan alınan aynı buradaki yazı gibi bu sene çok görücez bu yazıyı. bu 3d düzelmiycek. bu senenin kazıgıda budur. geçen sene crush dump tan çektik - büyük bi çogunluk- bu senede bu 3d imanımızı gevreticek.

çünkü bu samimiyetsiz adamlar ne zaman aynı şeyleri tekrar etse bi konu hakkında o olay hallolmuyor. yükle kaldır, yine yükle, sürücüleri güncelle, olmaz yanlış yaptınız yine sil yükle, javayı yükle , sisteminiz yetmiyodur - ki sanki gta liberty city manager oynuyoruz- oyunu komple silin, face pakcleri silin. bu böyle 1 sene gider seneye anca hazıran gibi tamam olur o zamanda zaten bütün zevk iştah kaçar.

her sene "bu sene orjinal almayacağımm" dıyorum ama tek adam gibi oynadıgım oyun bu. allah aşkına şu hataları gidermek bu kadarmı zor !? bu dediklerim tamamen forumda verdikleri cevaplara dayalı.

he olur düzelir, belki orjinalinde böyle değildir, o çıkan trailer lardaki gibidir oyun o zaman gelirim burda dediklerimi yerim ama daha şimdiden öneriler sıralayıp yol gösteriyolarsa benim gözüm korktu bu işten dostum.
    dediklerinin altına imzamı atarım..assasin creed 2 ayarı grafikler içeren bir oyunmu oynuyoruz yok javanın son sürümü yok direct x falan..herşey sonun sonu bende..oyunlarında arasınlar kabahati bizim sistemlere çamur atılmasın..
    Last edited by Lim10 : 27.Ekim.2010 at 21:47 Reason: üslup

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

2011 şimdiden hayırlı olsun o zaman
    yok kardeş nerde..orjinali satın almıştım..aynı şeyi onda da görürsem yasal yollara başvururum.

oyun mu alıyoruz çile mi çekiyoruz belli değil, yani eğer orjinal oyunda da böyleyse yandık. Format atıldı makineme, her şey son sürümünde ve güncel, demoyu tekrar kurdum, yine aynı komik şeyler, 4gb ram ve 512 mb 256 bit ekran kartım var (neyse işte cod'da dahil her oyunu en üst grafiklerle açıyorum) açıkçası geçen seneki 3d bundan 10 kat daha iyiydi. Yok eğer geçen seneden daha kötü olacaksa benim de sondur bu sene. Yeter yani, bir oyun çıkartıyorlar geçen sene de patch manyağı olduk. Utanmasalar "Türkler 2d oynasın" deyip çıkacaklar işin içinden. Tamam ben de karşıyım kopya oyuna da kardeşim ben orjinal alıyorum benim günahım ne? Taç atışını belden atıyor erifler ya. Ayıptır. Bir de yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Bekleyeceğiz artık bakalım orjinali iyidir de belki demo hatasıdır.

http://forums.fm-britain.co.uk/index..._next=next#new
    Adamlar bu forumda fm 2011 demo ile oynadıkları oyunların görüntülerini koymuşlar. Bu görüntülerin hiçbirinde bizde 3d maç motorunda yaşanan abuk sabuk kayma durumları yok. Çok ilginç.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Forumda da bu çözümden bahsedildi hatta bu konuda 28 numaralı mesaj;

http://forum.turksportal.net/vb/show...1&postcount=28

Kesin çözüm müdür, kesin değil herhalde ama bu şekilde yaparak sorunun giderdiğini söyleyenler var.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

yapacakları 3d ninde :S

8. Default

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Forumda da bu çözümden bahsedildi hatta bu konuda 28 numaralı mesaj;

http://forum.turksportal.net/vb/show...1&postcount=28

Kesin çözüm müdür, kesin değil herhalde ama bu şekilde yaparak sorunun giderdiğini söyleyenler var.
    Bu yöntemi denemedim ama aşağıdaki bölümün biraz daha ayrıntılı anlatılması lazım.Misal benim işletim sistemi XP orada İngilizce'nin birçok bölümü var ama birleşik kralllık diye bir şey yok o bahsettiği ABD mi ? Yine aynı bölümde "klavye ve diller" felan yazmış o menüde böyle bir yer yok sadece diller bölümü var oradan da ayrıntılar sekmesine geçerek düzenleme yapabiliyorsun.Ek olarak ekle butonuna bastığın zaman giriş dili ve klavye düzeni diye 2 bölüm çıkıyor orada da birleşik krallı dye bir seçenek yok.

"denetim masası bölge dil tıkla ordan biçim olarak ingilizce(birleşik krallık) seç klavye ve diller- klavye değiştir ekle ingilizce birleşik krallık varsıyalandan ingilizce birleşik krallık"

Demo için hiçbir şeyde değişiklik yapmam oyun full olarak çıksın eğer aynı sorun devam ederse bu yöntemi deneriz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by M1ylanger View Post
    Bu yöntemi denemedim ama aşağıdaki bölümün biraz daha ayrıntılı anlatılması lazım.Misal benim işletim sistemi XP orada İngilizce'nin birçok bölümü var ama birleşik kralllık diye bir şey yok o bahsettiği ABD mi ? Yine aynı bölümde "klavye ve diller" felan yazmış o menüde böyle bir yer yok sadece diller bölümü var oradan da ayrıntılar sekmesine geçerek düzenleme yapabiliyorsun.Ek olarak ekle butonuna bastığın zaman giriş dili ve klavye düzeni diye 2 bölüm çıkıyor orada da birleşik krallı dye bir seçenek yok.

"denetim masası bölge dil tıkla ordan biçim olarak ingilizce(birleşik krallık) seç klavye ve diller- klavye değiştir ekle ingilizce birleşik krallık varsıyalandan ingilizce birleşik krallık"

Demo için hiçbir şeyde değişiklik yapmam oyun full olarak çıksın eğer aynı sorun devam ederse bu yöntemi deneriz.
    kesinlikle kesin çözüm olmadığını az önce anladım.ayrıca bir oyun oynıcam diye de bu kadar takla atmak istemiyorum.bunca zamandır cm-fm oynuyorum böyle bişey görmedim.sigames forumlarınıda takip insanları aptal yerine koymaktan başka bişey yapmıyolar.demo benim için tam bir fiyaskodur.laptopdan da şimdi kaldırdım zaten.steam'den oyunun full sürümünü indirince görücez..hayırlısı bakalım

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

1. sayfadaki konuda SI Games'ten bir yetkilinin bu soruya verdiği yanıtları içeren link var ve sanırım sadece Türkiye ile alakalı bir uyarı yapmış, dediğim gibi çeviremediğim için size o cevapları aktaramıyorum. Bir hayırsever çıkar da o cümlelerin Türkçe'sini koyarsa herkes durumu anlar.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

linki atarmısın hemen bi bakim

arkadaşlar çabuk

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by M1ylanger View Post

Ben demoyu yüklemediğimden nasıldır bilmiyorum, oyun çıktığında bakacağım ama bu 3d'yi sorunsuz oynayanlar da varsa demek ki bir şekilde bu sorun çözülebiliyor. Demoyu yüklemiş olsam kafayı takıp sinir olabilirdim çözmek için, 2008'de oyunu bu şekilde oynamamız gerekiyordu, umarım bu seride de bu değişiklikler oynamak zorundakalmayız oyunu.
    "YÜCE ATATÜRK"

link bu: http://community.sigames.com/showthr...=1#post6021713

belacqua isimli bi üyenin postu;

BIG NEWS:

I just changed my "regional settings" in Windows to "United Kingdom" and keyboard settings to "English" and ice skating problem has disappeared.

How about that???

Please Glenn say sth about this. How can the regional settings cause such a problem??
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

denetim masasından bölgesel dil seçenek kısmındaki tıkladığımzıda gelen ilk pencerede il seçenek olan"TÜRKÇE" yi "İNGİLİZCE" 2. seçenek olan "TÜRKİYE" yi "BİRLEŞİK KRALLIK" yapmış ve "buzda kayma" efekti çözülmüş normale dönmüş.

sonra aynı kişi bi post daha yazmış;

-------------------------------------------------------
    if so, i should have similar problems in other games aswell. but it's just FM 2011. If the other people who are having the same problem can solve this issue the same way (others use different grpahic cards) then it is a bug in the game.

another way to test is that someone in UK can change his settings to Turkey (both country and keyboard) and run the game. we can be sure then.

otherwise it may really be the graphic card driver.
    ----------------------------------------------------------------------------------

keşke diğer oyunlarda da alsam aynı hatayı ama sadece fm de alıyorum demiş. bunu yaparak düzeltebilirler belki aynı hatayı alanlar demiş. - elemanın grafik kartı ATI Mobility Radeon HD 2600 bunun üstüne yorum yapmış.

sonrada : ingiltereden biride dil ayarını türkçe yapsın bakalım ne olucak? oyun hatası mı yoksa grafik kart hatası mı? diye bir öneri sunmuş.

ama biraz aşağıda flumbollen isimli isveçli kullanıcıda aynı hatayı aldığını yazmış. sistemi; i7 930, 12gb, 5850.

başka bir kullanıcı:

----------
    I downloaded 3 different updates and the last one was released on 22 Oct. Ice skating issue is still there. So if you stiill insist that the problem is because of the graphic card, I gave up. Nothing else to do.
    -------------

3 farklı update denemiş hala aynı hata. hala ekran kartı yuzunden oluyor dersenız benden bu kadar demiş.

son mesaj bu:

we can see that belacqua has ATI.. ATI users can solve the ıssue by changıng the the regıonal settıngs to UK.. NVDIA users couldn't solve thıs problem no matter how old the graphıc driver is!! Such a frustating bug it is!! and so much jaded we are for SI team insisting that they're not responsible with this issue..

yani ekran kartı ati olanlar dil mil ayarı yaptıktan sonra hatandan kurtulduğu yönünde bir sonuca varılmış.

son mesaj tarihii 22 ekim. 5 gündür ne bişey yazılmış ne de bir yetkili son bir yorum yapmış. ATI olanlar sürücüleri yükleyip dili değiştiricek. NVDIA olanlar gece 12 yi vurmadan 3 mum yakıcak, 3 farklı karınca yuvasından alınan topraklar mum ateşinde ısıtılıp ılık suyun içine atılıcak ve pc kasasının üstüne serpiştirilecek.
    Last edited by Sysmix : 27.Ekim.2010 at 15:49

adamlar herhalde sesimizi duydu ve 5 günden beri yazılmayan başlığa yazdılar;

Glenn Wakeford

When you changed regional settings, was that with the game already installed, or between uninstalling and re-installing?

Also, where are you installing the game to? What's your filepath to your exe? (e.g. "c:\program files\sports Interactive\fm2011\fm.exe")
    --------------------------------------------------------------------

şimdi diycekler ki c e yüklemeyin başka bir hard disc bölümlemesi yapın fm için.

merak edıyorum nasıl saçma bir sonuca varılıcak.

ayrıca bizim site yöneticililerinden bu hatayı alan demoyu oyanayan yok mu? varsa sizlerde durum nedir?

sırf bu hata yüzünden demoya elim gitmiyor. 2008 de de dil mil zımbırtısı çekmiştik. ulan 1 sene geç çıksın tam çıksın nedir bu olay bu kadar.

Nvdia olanlar yan bastı yani inanmıyorum ya, yuh artık yakında windows 98'i kurun ona yükleyin filan diyecekler. Yapacakları işe ben, yok kararım kesin dostlar, eğer orjinal oyunda da böyleyse benim için sondur. Zaten bu Türkçe olayında da midem kalkmadı değil. Şu platformdaki insanlar Türkçe için ne kadar uğraştı. Biz de latin alfebesini kullanıyoruz İngilizler de, bu kadar naz yapmanın ne kıymeti var ya. "Oyunda kayma hatası var nasıl düzelteceğiz" -Dili değiştir. Cevaba bak çay demle

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erayaydemir1903 View Post
    Nvdia olanlar yan bastı yani inanmıyorum ya, yuh artık yakında windows 98'i kurun ona yükleyin filan diyecekler. Yapacakları işe ben, yok kararım kesin dostlar, eğer orjinal oyunda da böyleyse benim için sondur. Zaten bu Türkçe olayında da midem kalkmadı değil. Şu platformdaki insanlar Türkçe için ne kadar uğraştı. Biz de latin alfebesini kullanıyoruz İngilizler de, bu kadar naz yapmanın ne kıymeti var ya. "Oyunda kayma hatası var nasıl düzelteceğiz" -Dili değiştir. Cevaba bak çay demle
    aynen öyle...!!!

ya bi dakka şimdi, biz ön sipariş verdik. ben de canavar gibi nvidia gigabyte ekran kartı var. sırf bunun yüzünden buz pateni mi oynayacam? bu sorunun mutlaka çözüleceği kanaatindeyim. yani inşallah çözülür.

Quote Originally Posted by poetika View Post
    ya bi dakka şimdi, biz ön sipariş verdik. ben de canavar gibi nvidia gigabyte ekran kartı var. sırf bunun yüzünden buz pateni mi oynayacam? bu sorunun mutlaka çözüleceği kanaatindeyim. yani inşallah çözülür.
    11.0.9 patch ile herşey halolur 2011 temmuz itibariyle

Sysmix o baktığın yeri takip et müdür, bizi de bilgilendir, sinirim zıpladı ya

Sysmix o baktığın yeri takip et müdür, bizi de bilgilendir, sinirim zıpladı ya
    Glenn Wakeford denilen amca en son şunu sormuştu;
    ----------------------------
    When you changed regional settings, was that with the game already installed, or between uninstalling and re-installing?

Also, where are you installing the game to? What's your filepath to your exe? (e.g. "c:\program files\sports Interactive\fm2011\fm.exe")
    -------------------------

meali: dil ayarlarını oyun yüklüyken mi değiştridiniz yoksa silip değiştirip yeniden mi yüklediniz? birde oyun nerede yüklü? c mi d mi neyse işte.

furio nickli turkıyeden olan elemanda zaten oyunun yüklü oldugunu steamden oynadıgını sölemiş.

biraz üst kısımlarda aynı eleman NVDIA sahibi 2 arkadaşının aynı çözümü denediği ama olmadığını sölemiş.

bende bi soru sordum Glenn denen "insan evladına"

"bu mantıklı bir çözüm mü? yada bu çözüm sırf ati kullanıcıları içinmi geçerli? ingiltereden bir eleman ülke ayarını türkiye yada başka ülke yapsa aynı hatayı alıcakmı?" dedim.

bakalım bekliyoruz...
    Last edited by Sysmix : 28.Ekim.2010 at 10:59

Bizim yöneticilerimizden demoyu indirip oynayan var mı ? aynı hatayı alan var mı? varsa ekran kartı nedir? yoksa erkan kartı nedir? çözüm bulan varmıdır bu dil ayarı dışında?

inş cevap verirler

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bizim yöneticilerimizden demoyu indirip oynayan var mı ? aynı hatayı alan var mı? varsa ekran kartı nedir? yoksa erkan kartı nedir? çözüm bulan varmıdır bu dil ayarı dışında?
    Bende de kayma problemi oldu.Demoyu yüklemeden güncellemeden dolayı problem olacağını okuduğum için güncellemeleri yapıp/kontrol edip öyle yüklemiştim.Bu çözümü denemedim sonra.Çünkü demoyu yüklediğimde göz atmak için bir maç yapıp çıktım.Sonra da açmadım hiç.
    So what?
    Saike

Herkes yaşıyor abi, lan ne diyeyim ben bunlara ya

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Bende Demo'da sorun var, daha önce belirtmiştim, Ati ekran kartım var ancak bu çözümü birkaç kere denememe rağmen sorunu gideremedim. Demoyu yüklemeden önce dil ayarını yapmak daha doğru olur mu bilmem ama dil değiştirerek 2007'deki gibi bu oyunu oynamak hiç mantıklı gelmiyor bana. Sorunu çözeceklerdir, hep Türkçe'den sorun çıkması da şüphelendiriyor beni.

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

Quote Originally Posted by yıldo_23 View Post
    bir oyun oynıcam diye de bu kadar takla atmak istemiyorum.
    harika bir cevap. paranı ver, oyunu al, sonra takla at sorunsuz bir fm çıksa da verdiğimiz zar zor bulduğumuz paralar hak edilse...

ayrıca ingiltere en alt liginden açtığım kariyerimde maç esnasında hata verdi ve oyundan attı. 1,5 saat falan uğraştığım demo kariyeri çöpe steam üzerinden indirdiğim 1 gb olan demo... 512 hd ati 3400 ekran kartı, 3 gb ddr ram, 500 gb hard disk, win 7 ultimate, vs vs özellikte... pes 11, fifa 11 oyunlarında hiç bir sorun olmadan oynuyorum bu arada...

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    hep Türkçe'den sorun çıkması da şüphelendiriyor beni.
    mantıklı bir yaklaşım.

acaba fm 2011 oyununun yapımında emeği geçen ve sigames ile irtibat halinde olan turksportal yöneticileri ya da görevlileri bu konuyu sigames firmasına ilettiler mi? ilettilerse sorunla ilgili detaylı bir bilgi var mı? yardımcı olurlarsa çok seviniriz.

Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri