başarılar dilerim
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Oyunda en çok güvendiğim oyunculardandı Kalecimiz Evren, neden bu kadar kötü anlayamadım
Kaleci bakmak zorundayım.
Serdar da beklediğim düzeyden düşük :/
![]()
Çok kötü yapmışlar gerçekten Serdar'ı.Passing değeri,finishing'i,positioning'i çok düşük.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Abi Youla'nın profilini yollarmısın? Youla'ya güveniyoruz. Hatta Youla'ya hazırlanmış bir tezahirat vardıda unuttum. Onuda yazacaktım ama Eskişehir'de olduğunda yazmışlarda. 30 Cm li bir tezahürattı.![]()
Emin Aladağ bu sene frikikten 2 gol attı frikik özelliği 7, 4 gol 4 asistle oynuyordu sanırım, crossing 5bir de emin bu sene amc şeklinde oynuyor, dmc olarak kalmış
![]()
Başarılar dilerim ss leri bekliyoruz
Youla için 9 Finishing az gibi. En azından 12 olmasını bekliyordum. Dribling'te 15-16 olabilirdi.
Ankarasporda Evren Çok Işık Veriyordu Ama Geçen Sezon Maç Yapmadığı İçin Sanırım Değerleri Ondan Düşürülmüş Olabilir.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Transfer çalışmalarına başlanmıştır. Bakalım Sürpriz isimler alabilecek miyiz.![]()
13 Temmuz 2010 tarihine kadar olan transferlerimiz
Her transferimiz özellikle ve titizlikle seçildi. Yıldıray ve Lollo'dan çok şey bekliyorum. Oyuncuların SS'lerini de birazdan ekleyeceğim.
Faruk Bayar, Defansın solu için alındı, tam olmasa da yeterli düzeyde o bölgede oynayabiliyor ve sol kanatta alternatif oluşturuyor
![]()
Yıldıray Baştür, mazisi güzel, kendi emekliliğe yaklaşmış deneyimli oyun kurucumuz, çok şey katacağına ve Bank Asya yıldızı olacağına inanıyorum
![]()
Yıldıray güzel transfer başarılar![]()
Kalecimiz Ricardo, 19unda 16 bin tl ye aldığımız genç ve oldukça yetenekli bir kişilik, kalemize ilaç olacak
![]()