Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 43 arası toplam 43 sonuç

Konu: Lugano'nun kontrat problemi

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Lugano mutlaka gidecek hazırlıklı ol derim konuyu açan arkadasta yarı dönemde gitmiş alhtan bende sezon sonu gitti barçaya

sende kaça gitti sözleşme bedelimi yoksa barca eli açık davrandımı

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Sözleşme bedeline gitti pinti olmus bu fmde kulüpler değeri olan 4.6 önerdim zaten gidecekti bari fazla paraya gitsin diye 3.5 verdiler

3. Default

Devre arası önerdiğim sözleşmeyi kabul etti enteresan bir şekilde , burayı okuyup yerine adam bulmaya hazırlanıyordum ben de oysaki

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bilmiyordum bunu. allah'tan ki gelen teklifleri kabul etmedi de yeni sözleşme imzalayabildim sene sonunda yollarım, o ayrı.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by Soter View Post
    Devre arası önerdiğim sözleşmeyi kabul etti enteresan bir şekilde , burayı okuyup yerine adam bulmaya hazırlanıyordum ben de oysaki
    Sezon sonu büyük kulüp istiyorum diyecek merak etme

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

O yunanla beraber eren güngörü aldım kayserili sadece o poizsyonda ikisini değişmeli oynattım yoboyu birdaha kiralamıstım yobonun yeri garanti yanındada bi ereni bi yunanı denedim eren daha başarılı oldu central defender stopper rolünde oynatıorm ama bunu belirteyim.

metalist den papa guaye ye yonelin arkadaslar hizi ile acıkları cok ıyı kapatiyor
    bir de javier gandolfi sudan ucuz

ya şöyle oyunu geriden kurabilecek hem teknik hem süratli bi savunmacı bulmak amma zor günümüzde.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ciomania21 View Post
    ya şöyle oyunu geriden kurabilecek hem teknik hem süratli bi savunmacı bulmak amma zor günümüzde.
    Teknik ve suratliyse zaten bek, kanat veya forvet oynar.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Teknik ve suratliyse zaten bek, kanat veya forvet oynar.
    o da doğruya

sadece passing 15 olsun marking yüksek olsun bana yeterde artar bile doğru kombinasyonu tutturmak zor oluyor defans ikililerinde ya hızdan patlak veriyorsun ya oyun kurmadan

mesela fenerbahçe de yobo'nun yanına marking ve passing'i yüksek biri olsa tam olarak tamamlarlar birbirlerini. Lugano-Yobo ikilisinin tek eksiği oyun kurmak maalesef gerisini öyle yada böyle hallediyorlar.

Birde dikkatimi çekti yobo'nun kornerlerde inanılmaz bir gol potansiyeli var lugano bile halt etmiş arkadaşlar. Kornerleri 6 Yard Box'a attırıp yoboyu near post flick on yapıyorum 2 maça bir golü var nerdeyse yobonun abartısız

vegard forren 2010 da iyiydi ama 2011 de hic denemedim

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

sözleşme yenilemek için 7,5 milyon euro istiyor yok artık Lugano demek istiyorum! Şu an sezon başı ve Lyon kancayı taktı, para yok, wage budget yok giderse yandığımın resmidir (Bilica'ya yol verdim çünkü) mario fernandes hızlı stoper arayanlar için süper çözüm, wonderkid ayarında. (belki de öyledir)

Quote Originally Posted by slayer34 View Post
    vegard forren 2010 da iyiydi ama 2011 de hic denemedim
    scout yolladım ve ilik izlenim çok iyi aynı zamanda oyun kurabiliyor, transfer ediyorum tavsiyen için teşekkürler. Ayrıca Edgar Duenas diye bir stoper buldum oda oyun kurma özellikli meksika'lı toluca klübünden tavsiye ederim

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri