Sözleşme bedeline gittipinti olmus bu fmde kulüpler değeri olan 4.6 önerdim zaten gidecekti bari fazla paraya gitsin diye 3.5 verdiler
![]()
Devre arası önerdiğim sözleşmeyi kabul etti enteresan bir şekilde , burayı okuyup yerine adam bulmaya hazırlanıyordum ben de oysaki![]()
bilmiyordum bunu. allah'tan ki gelen teklifleri kabul etmedi de yeni sözleşme imzalayabildimsene sonunda yollarım, o ayrı.
O yunanla beraber eren güngörü aldım kayserili sadece o poizsyonda ikisini değişmeli oynattım yoboyu birdaha kiralamıstım yobonun yeri garanti yanındada bi ereni bi yunanı denedim eren daha başarılı oldu central defender stopper rolünde oynatıorm ama bunu belirteyim.
metalist den papa guaye ye yonelin arkadaslar hizi ile acıkları cok ıyı kapatiyor
bir de javier gandolfi sudan ucuz![]()
ya şöyle oyunu geriden kurabilecek hem teknik hem süratli bi savunmacı bulmak amma zor günümüzde.
o da doğruya
sadece passing 15 olsun marking yüksek olsun bana yeterde artar bile doğru kombinasyonu tutturmak zor oluyor defans ikililerinde ya hızdan patlak veriyorsun ya oyun kurmadan
mesela fenerbahçe de yobo'nun yanına marking ve passing'i yüksek biri olsa tam olarak tamamlarlar birbirlerini. Lugano-Yobo ikilisinin tek eksiği oyun kurmak maalesef gerisini öyle yada böyle hallediyorlar.
Birde dikkatimi çekti yobo'nun kornerlerde inanılmaz bir gol potansiyeli var lugano bile halt etmiş arkadaşlar. Kornerleri 6 Yard Box'a attırıp yoboyu near post flick on yapıyorum 2 maça bir golü var nerdeyse yobonun abartısız
vegard forren 2010 da iyiydi ama 2011 de hic denemedim
sözleşme yenilemek için 7,5 milyon euro istiyor yok artık Lugano demek istiyorum! Şu an sezon başı ve Lyon kancayı taktı, para yok, wage budget yok giderse yandığımın resmidir (Bilica'ya yol verdim çünkü) mario fernandes hızlı stoper arayanlar için süper çözüm, wonderkid ayarında. (belki de öyledir)