ismail bobo Q7 yi sakın bırakayım deme zaten holosko yu bence sat onun yerine Akabueze diye bir nijeryalı var belki biliyorsundur onu al iyi oynuyor
ismail bobo Q7 yi sakın bırakayım deme zaten holosko yu bence sat onun yerine Akabueze diye bir nijeryalı var belki biliyorsundur onu al iyi oynuyor
Staff Listeni koyabilir misin?
transferler harika
teşekkür ederim erken resman, sezer özmen bide paf takımdan 2 kişi daha var gençleştirmeye çalışıyorum takımı. bi kaç kişiyle daha görüşüyorum.aissati, amrabat, destro. üçlüsünden birini daha alıp transferi bitireyi düşünüyorum.pastoreye mustafa arslan ve necip uysal artı 6 milyon euro verdim palermo kabul etti ama pastore gelmek istemiyor malesef. boboyu göndereceğim lyon 11.75i gözden çıkardı. yeni transfer beniteze çok güveniyorum.
ikinci hazırlık maçımızda Aralıksporu Giray ve Nihatın golleriyle 2-0 yendik.Giray mükemmel bi performans ortaya koydu.
ben daha sezonun yarısını bitirdim de 2. sezon Demirören iyi bütçe veriyormu?
Nobre 700bin euroya Auxerre, Tabata 650bin euroya Bordeauxa, Ferrari 4.3milyon euroya Juveye, Fink 1.3milyon euroya Marsilyaya, BOBO 11.75e Napoliye Fatih Tekke 210bin euroya Bursaya satıldı.Burak Ayaz Pendikspora, Volkan Ekici Kocaelispora, Cumali Bişi ise Boluya bi yıllık kiralandı.
yok işte şampiyon olduk avrupaya yarı finalde veda ettik bütçem 5milyon ama ilk sezon gerek kalmıyor para harcamaya yukardaki transferler hep bonservissiz
ilk yarı farklı ikinci yarı farklı 11le çıktığımız sürmenespor maçında ilk yarıda holosko 3 gol atıp 2de kendi kalesine attırdı ikinci yarı ise toromanın neden olduğu penaltıyla topu kalemizde gördük.5-1
Adana Demirspor deplasmanına çıkan takımımız ilk yarıda Nihatın attığı iki golle maçtan 2-0 galip ayrıldı.
Küçükköyspor deplasmanında Nihatın 2 Q7nin 2 ve Holoskonun ve Gökhan Törenin golleriyle 6-0 kazandık.
Van Gaal ın ısrarı Q7 yi takımdan ayıracağa benziyor malesef ..
Last edited by kalemci : 20.Kasım.2010 at 04:02
son Transfer Kadlec..3.5milyon Euro Karşılığında Takımımıza Katıldı.
Son hazırlık maçında Yeni Malatyasporu 3-1 mağlup ettik.Golleri Kadlec, Sezer Özmen ve rakip kaleci Enis kendi kalesine attı.
Last edited by kalemci : 20.Kasım.2010 at 04:18
Kadlec güzel transfer ben yarim senelik Besiktas kariyerimde sezon basi almistim.
bobo iyidir ya, bide türk statüsüne girdi bende 2. senenin başında
Q7 ye sözleşme öner unutuyor bende mourınho istediğini açıkladı sözleşme önerdim düzeldi bir bakıma
görselliği arttırırsan daha çok ilgi görür kariyerin
Avrupadaki temsilcimiz Fenerbahçe Larissaya deplasmanda 3-2 mağlup oldu şampiyonlar ligi öneleme maçında.gözümüz ikinci maçta..
iKİNCİ MAÇTA FENER 3-0 YENEREK ADINI YAZDIRDI
bomba transfer az sonraaa...
Last edited by kalemci : 21.Kasım.2010 at 02:23
hadi ver transferi uyuyacağım bir de hazırlık kampı yapmayacak mısın?
Kamp yapmayacağım geçen sezon her maça farklı 11e çıkmama rağmen kampta 3 oyuncu kaybettim malesef anlaşma aşamasındayım en çok gerekli olan bölgeye yapıyorum takviyeyi artık kısmet yarın sabaha görürsün![]()
İlk resmi maçımızda kalecimiz Hakan ın 2 hatalı gol yemesiyle 2-1 mağlup olduk.Tek golümüzü Benitez attı.90 dakika boyunca ayakta kalan oyuncularım Q7, Benitez, Sivok ve Toromandı.Super Kupayı kazanamama geleneğimizi devam ettirdik.
Moral bozmak yok..Maç sonu konuşmasında Hakanın üzerine gitmiş olabiliriz biraz ama bu şekilde devam ederse forma Cenkin.
eto'o bitmiş.
STSL BAŞLIYOOOOOR
Dakika 28de gereksiz ve tartışmalı bi kırmızı karttan oyundan atılıan Toroman sayesinde 45 dakika 10 kişi oynadık ve bu arada Ceyhunun golüne engel olamadık.Dakika 75te Egemeninde atılmasından sonra yapılan bi kaç oyuncu değişikliğiyle Q7nin pasında topla buluşan oyuna sonradan giren Kadlec ligdeki ilk maçında ilk golünü attı.45 dakika 10 kişi oynamamıza rağmen iyi savunma yaptık.
![]()
eto'o bitmiş.
STSL 2.HAFTA
Takımım antalya deplasmanında Girayın attığı iki golle 3 puanla ayrıldı.Gutinin kullandığı 2 duran topada iyi yükselen Giray 2 golle maçın yıldızı oldu.Ayrıca bide penaltı yaptırdı kendisi kullanıp gole çeviremedi.Benitezin 2 lig maçındada gol atamaması hatta pozisyona girememesi düşündürücü..Bobo özlendimi nee
![]()
eto'o bitmiş.