Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 183 sonuç

Konu: Biz ADANASPOR'luyuz | ~~ Sezon 4 ~~ |

Başarılar Serhat. Gidişat çok iyi. Umarım en kısa zamanda Avrupa'da oluruz. Bu sefer ne kadar yolumuz var ? 2050'ye gelirmiyizki ?

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Başlıkta KaPaLı esintileri .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    Başarılar Serhat. Gidişat çok iyi. Umarım en kısa zamanda Avrupa'da oluruz. Bu sefer ne kadar yolumuz var ? 2050'ye gelirmiyizki ?
    Rekor denemesi gerçekleştire biliriz, eğer bir sorun çıkmazsa save game'de 2100'e kadar yolumuz var..

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Gidişat çok iyi tebrik ederimDediğim gibi STSL ilk sene garanti bence o kadar diyorum
    Alınan sonuçlardan sonra bizde öyle düşünüyoruz, bakalım ne kadar gerçekçi olacak bu düşüncemiz..

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    yok ben kimseden görmedim.

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Ligde çok iyisin bu sene STSL kesin gelecek gibi görünüyor.
    malatyAdana!

Tek Gerçek Gozanspor Adana Gozandan İbarettir Serhat Bunu Sakın Unutma Salla Torosları

Gozanımızın Başında Görmeik İstiyorum Seni Boşver Bu Çakmayı

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

olmadı bu denizliyi nasıl yenersin bu kariyerin derhal kapatılmasını istiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    Ligde çok iyisin bu sene STSL kesin gelecek gibi görünüyor.
    evet renkdaş öyle olacak gibi duruyor..

Quote Originally Posted by metinoktay View Post
    olmadı bu denizliyi nasıl yenersin bu kariyerin derhal kapatılmasını istiyorum
    En büyük takipçimdi aradaki farkı görünce ben bile çok şaşırdım..

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Tek Gerçek Gozanspor Adana Gozandan İbarettir Serhat Bunu Sakın Unutma Salla Torosları

Gozanımızın Başında Görmeik İstiyorum Seni Boşver Bu Çakmayı
    Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post

Bul Abi onu yönetelim..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bank Asya Birinci Lig
    14.Hafta

Ligin dibine demir atmış Diyarbakırspor bize karşı şahlandı, saçma sapan verilen bir penaltıyla, 1-0 mağlup olduk 15 maçlık Bank Asya Birinci Lig nağmağlup serimizi sona erdirdik, kırılması zor bir rekoru ele geçirmiş olduk hiç değilse..

Bank Asya Birinci Lig
    15.Hafta

Çukurova derbisinde Mersin'i mağlup etmek, taraftarlarımızca süper lig'e çıkmak kadar mutluluk verici bir durum, 3 puanı ilk ve ikinci yarıdaki gollerle almasını iyi bildik, böylelikle 1.devrenin sonuna gelmiş olduk..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bank Asya Birinci Lig Puan Tablosu

Adanaspor olarak, sezon sonu belirlediğimiz hedefin doğrultusunda hiç bir yere sapmadan, devam ediyoruz sezon sonu ipi göğüslemek için daha çok çalışmamız gerekli, oyuncularımızla belki bir kamp yapabiliriz, yeni transfer olabilir 1 veya 2 tane...

15 maçlı 4 takım dışında, diğer takımlar ilk devreyi tamamladılar, bunlara göre puan durumuda şöyle şekillendi ;

Maçlara daldığım için pek puan durumundaki aradaki farklara bakmamışım şimdi fark ettimde, bir hayli fark atmışız..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bank Asya Birinci Lig
    17.Hafta

Kendi sahamızda Giresunspor'a karşı üstün bir futbol oynadık, 3 puanı aldık mutluyuz..

Bank Asya Birinci Lig
    18.Hafta

Zorlu Samsunspor deplasmanında yapılan bireysel hatalar, tecrübeli Cenk İşler'in bitiriciliği bizi mağlubiyete sürükledi, bizim için toparlanma olacaktır umarım!..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Transfer Bilgilendirmesi
    Bir süredir, takip ettiğimiz İspanyol genç yetenek Cristian Portillo ile 2013 yılına kadar anlaşılmıştır, La Liga'da Sporting Gijon takımından devre arasında kontratını karşılıklı fesih ederek, takımımıza bedelsiz transfer edilen oyuncumuza takımımızda başarılar diliyoruz...

ADANASPOR KULÜBÜ

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Beyler, ufak takımlara karşı rehavete kapılma olayını nasıl çözebiliriz, o maç içerisinde rotasyon mu uygulamak gerekiyor..
    Ufak takım dediysemde, lig içerisindeki orta sıralarda ve en diplerdeki açlarda bazen sıkıntı çekebiliyorum.. neden olabilir ki?

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Yaşlı ve yıldız potansiyelli futbolcular öyle maçlarda kendini çok göstermezler.Bülent,ahmet dursun gibi oyuncular yerine daha genç formaya aç okan,rahman,özgürcan gibi oyuncuları kullan.Gerçi oyunu daha elime almadığım için nasıl olduklarını bilmiyorum ama gerçeğe yakın olduğunu düşünerek söylüyorum.
    Aradaki farkı iyice açmışsın.Portillo da iyi transfer orta sahada iyi oyun kurar.GEriye pek yardım etmez ama o eksiğide Fahri,Onur ile filan halledebilirsin.

sakary Ali Misafir

Bank Asya'da böyle takımları puan kayıpları çok olur.Takma kafana

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ToRoSKaPLaNı View Post
    Yaşlı ve yıldız potansiyelli futbolcular öyle maçlarda kendini çok göstermezler.Bülent,ahmet dursun gibi oyuncular yerine daha genç formaya aç okan,rahman,özgürcan gibi oyuncuları kullan.Gerçi oyunu daha elime almadığım için nasıl olduklarını bilmiyorum ama gerçeğe yakın olduğunu düşünerek söylüyorum.
    Aradaki farkı iyice açmışsın.Portillo da iyi transfer orta sahada iyi oyun kurar.GEriye pek yardım etmez ama o eksiğide Fahri,Onur ile filan halledebilirsin.
    Evet öyle yapıyorum, doğrusu benim oyun tarzımda yaşlılara pek yer yok hatta hiç yok desem yeri, portillo iyi transfer olacak ama uyum sürecini atlatırsa daha çok verim alacamızı inanıyorum..

Portillo'nun yanında Oğuz Kobya'yı oynatıyorum, oyunu iki yönlüde oynamayı başarıyor..

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Bank Asya'da böyle takımları puan kayıpları çok olur.Takma kafana
    Bilmiyorum artık, Diyarbakırspor'a mağlup olduk adamlar lige havlu attıydı, adamlara can verdik resmen..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bank Asya Birinci Lig
    19.Hafta

En yakın takipçimiz olan Kartalspor'u zorda olsa mağlup ediyoruz, zirvedeki Süpe Lig yürüyüşümüz devam ediyor..

Bank Asya Birinci Lig
    20.Hafta

Kendi evimizde resmen rezil olduk, bu mağlubiyetin faturasını belirli futbolculara kesecem bu saatten sonra rehavete kapılıpda, ligdeki hedefden sapmamıza gerek yok..

Bank Asya Birinci Lig
    21.Hafta

Deplasmanda bulduğumuz ilk yarı golleriyle, rakibin gardını yerle bir ettik ikinci yarıdaki 3. gollede 3 puanı 3 golle kazanmasını bildik..

Bank Asya Birinci Lig
    22.Hafta

Maç başından sonuna kadar üstün futbolu oynayan bizim taraftı 3 puanı hak ederek kazandık..

sakary Ali Misafir

Rize mağlubiyetlerinin ardından gelen 6 puan güzel olmuş.Süper Lige çok az kaldı.Herhalde 10 puan falan daha toplasak yükseliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

11 maçımız kaldı, burdan hepsinden galibiyet alacak olsak, çok iyi puan toplamış oluruz.
    tabiki hayal bunlar arada takılmalar olur ama umarız ki 11'de 11 yaparız..

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    He yaa bende diyorum nerden hatırlıyorum bu yazıyı. Gerçi bu Rina filminin kapağındaki sözdü yanılmıyorsam her neyse başarılar Serhat kardeş . Elinden geldiğince Rizeyede yardımcı ol

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

EyvALLAH, Rize'ye yardımcı oldukda onlar bize hiç olmadılar..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bank Asya Birinci Lig
    23.Hafta

Maç Raporu:

Genç oyuncumuz Okan Salmaz'ın golüyle öne geçtik erken dakikalarda ama üstünlüğümüzü sürdüremedik..
    Kaçırdığımız gollere yanmamak elde değil, Mbilla bu sene attığından 3 kat fazla kaçırdı..

Bank Asya Birinci Lig
    24.Hafta

Maç Raporu:

Baştan sona üstün oynadığımız maçı rahat kazandık, Alex Lopez'in güzel asistleri ve 1 güzel golü ile 3 puanı 3 olle aldık..

Bank Asya Birinci Lig
    25.Hafta

Maç Raporu:

En zorlanacağımızı düşündüğüm deplasmanlardan birisiydi Karşıyaka maçı, öylede oldu güçlü forvetine karşılık veremedi stoperlerimiz mağlubiyet almamak için oyuncularım hiç mücadele etmediler..

Bank Asya Birinci Lig
    26.Hafta

Maç Raporu:

Golcümüz Mbilla'nın attığı golle 3 puana ulaştık, şu çalkantılı olan dönemimizde yaramıza merhem bastı birazda olsa..

Bank Asya Birinci Lig
    27.Hafta

Maç Raporu:

Kendi evimizde saçma sapan defansif hatalarla dolu maçı resmen altın tepsiyle, Antep'in eline uzattık..
    Takım şampiyonluk havasına girmiş gibi duruyor, 24 haftada garantilediğimiz Play Off bize biraz sıkıntı oldu gibi.
    .

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Umarım kalan 7 haftada toparlanırsın.Direk çıkarsan çok iyi olur.Play off la filan uğraşmazsın

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kalan Haftalar Bizim istediğimiz gibi geçti ve Ligi şampiyon olarak Tamamladık..

Ligi hak ettiğimiz, yerde bitirdik yeni sezon hazırlıklarına hiç ara vermeden başladık hazırlık kampı transferler vs. çok iyi bir yıl geçirmek dileğiyle.

valla almıs yürümüşsün kardesim. helal olsun. ben de MANU kariyerimi kapattım. sampdoria açtım. hayırlısı artık.

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Şampiyon Adana Oleey MalatyAdana Oleey
    malatyAdana!

sakary Ali Misafir

Tebrikler daha ilk haftadan belliydi zaten bu sonuç.

hemşo zahmet olmazsa taktiği paylaşırmısın

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by fermangazi View Post
    valla almıs yürümüşsün kardesim. helal olsun. ben de MANU kariyerimi kapattım. sampdoria açtım. hayırlısı artık.
    Takipçinim, idmanlardan maçlardan sonra zaman buldukça takip edicem..
    başarılar yeni kariyerinde

Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    Şampiyon Adana Oleey MalatyAdana Oleey
    Şampiyon Yeni Malatya Oley..

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Tebrikler daha ilk haftadan belliydi zaten bu sonuç.
    Mütevaziliği kenarı atcak olursak, evet Ali kardeşim en büyük tek adaydık..

Quote Originally Posted by demirsporlu View Post
    hemşo zahmet olmazsa taktiği paylaşırmısın
    Olur yarın sabah upload edebilirsem eklerim

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

World Hollow o1

/!\

Taktik Paylaşımını yaptım yukarıda, dileyen kullanabilir..

Adanaspor Kulübü olarak, yeni sezon hazırlıklarımızı ara vermeksizin devam etmekde olduğumuz bu dönemde, gelecek yıllar için bizleri Lig'de başarıdan başarıya sırtlayacak oyuncularla anlaşmış bulunmakdayız, her oyuncumuza takımımızada başarılar dileriz..

ŞANLI ADANASPOR KULÜBÜ

Spor Toto Süper Lig 2011 - 2012 Sezonu
    Transferler

Adı: Ceyhun Yelkenci
    Geldiği Takım : Çorumspor
    Bonservis Bedeli: 85K YTL

Adı: Kerem Sarıhan
    Geldiği Takım : Diyarbakırspor
    Bonservis Bedeli: Serbest

Adı: Kike Tortosa
    Geldiği Takım : Albecete
    Bonservis Bedeli: 625 K YTL

Adı: Andre De Souza
    Geldiği Takım : Serbest

Adı: Dady
    Geldiği Takım : Bucaspor
    Bonservis Bedeli: 625 K YTL

Adı: Mohammed Dahmane
    Geldiği Takım : Bucaspor

[/CENTER]
    Last edited by World Hollow o1 : 12.Kasım.2010 at 12:27

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Spor Toto Süper Lig'de
    1.Hafta

Maç Raporu;

Maça çok iyi başladık, atak üstüne atak 2 3 net gol fırsatınız dağlara taşlara attık, ilk yarıda nadir gelişen Denizlispor akınında, pozisyon hatasından bir gol yedik, sağ kanatta yeni transferimiz Mohammed 'in çok iyi muz ortasınla Özgürcan beraberliği getirdi maça, ikinci yarıda işler bizim için hiç iyi başlamadı faul olan pozisyonu çalmayan saygıder hakem, golü resmen hediye etti, forvet sıkıntımız olduğu için bir türlü oyuna hamle yapamadık..

Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri