Başarılar Serhat. Gidişat çok iyi. Umarım en kısa zamanda Avrupa'da oluruz.Bu sefer ne kadar yolumuz var ? 2050'ye gelirmiyizki ?
![]()
Başarılar Serhat. Gidişat çok iyi. Umarım en kısa zamanda Avrupa'da oluruz.Bu sefer ne kadar yolumuz var ? 2050'ye gelirmiyizki ?
![]()
Başlıkta KaPaLı esintileri.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Rekor denemesi gerçekleştire biliriz, eğer bir sorun çıkmazsa save game'de 2100'e kadar yolumuz var..
Alınan sonuçlardan sonra bizde öyle düşünüyoruz, bakalım ne kadar gerçekçi olacak bu düşüncemiz..
yok ben kimseden görmedim.
Ligde çok iyisin bu sene STSL kesin gelecek gibi görünüyor.
malatyAdana!
Tek Gerçek Gozanspor Adana Gozandan İbarettir Serhat Bunu Sakın Unutma Salla Torosları
Gozanımızın Başında Görmeik İstiyorum Seni Boşver Bu Çakmayı![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
olmadı bu denizliyi nasıl yenersin bu kariyerin derhal kapatılmasını istiyorum![]()
Bank Asya Birinci Lig
14.Hafta
Ligin dibine demir atmış Diyarbakırspor bize karşı şahlandı, saçma sapan verilen bir penaltıyla, 1-0 mağlup olduk 15 maçlık Bank Asya Birinci Lig nağmağlup serimizi sona erdirdik, kırılması zor bir rekoru ele geçirmiş olduk hiç değilse..
Bank Asya Birinci Lig
15.Hafta
Çukurova derbisinde Mersin'i mağlup etmek, taraftarlarımızca süper lig'e çıkmak kadar mutluluk verici bir durum, 3 puanı ilk ve ikinci yarıdaki gollerle almasını iyi bildik, böylelikle 1.devrenin sonuna gelmiş olduk..
Bank Asya Birinci Lig Puan Tablosu
Adanaspor olarak, sezon sonu belirlediğimiz hedefin doğrultusunda hiç bir yere sapmadan, devam ediyoruz sezon sonu ipi göğüslemek için daha çok çalışmamız gerekli, oyuncularımızla belki bir kamp yapabiliriz, yeni transfer olabilir 1 veya 2 tane...
15 maçlı 4 takım dışında, diğer takımlar ilk devreyi tamamladılar, bunlara göre puan durumuda şöyle şekillendi ;
Maçlara daldığım için pek puan durumundaki aradaki farklara bakmamışım şimdi fark ettimde, bir hayli fark atmışız..
Bank Asya Birinci Lig
17.Hafta
Kendi sahamızda Giresunspor'a karşı üstün bir futbol oynadık, 3 puanı aldık mutluyuz..
Bank Asya Birinci Lig
18.Hafta
Zorlu Samsunspor deplasmanında yapılan bireysel hatalar, tecrübeli Cenk İşler'in bitiriciliği bizi mağlubiyete sürükledi, bizim için toparlanma olacaktır umarım!..
Transfer Bilgilendirmesi
Bir süredir, takip ettiğimiz İspanyol genç yetenek Cristian Portillo ile 2013 yılına kadar anlaşılmıştır, La Liga'da Sporting Gijon takımından devre arasında kontratını karşılıklı fesih ederek, takımımıza bedelsiz transfer edilen oyuncumuza takımımızda başarılar diliyoruz...
ADANASPOR KULÜBÜ
Beyler, ufak takımlara karşı rehavete kapılma olayını nasıl çözebiliriz, o maç içerisinde rotasyon mu uygulamak gerekiyor..
Ufak takım dediysemde, lig içerisindeki orta sıralarda ve en diplerdeki açlarda bazen sıkıntı çekebiliyorum.. neden olabilir ki?
Yaşlı ve yıldız potansiyelli futbolcular öyle maçlarda kendini çok göstermezler.Bülent,ahmet dursun gibi oyuncular yerine daha genç formaya aç okan,rahman,özgürcan gibi oyuncuları kullan.Gerçi oyunu daha elime almadığım için nasıl olduklarını bilmiyorum ama gerçeğe yakın olduğunu düşünerek söylüyorum.
Aradaki farkı iyice açmışsın.Portillo da iyi transfer orta sahada iyi oyun kurar.GEriye pek yardım etmez ama o eksiğide Fahri,Onur ile filan halledebilirsin.
Bank Asya'da böyle takımları puan kayıpları çok olur.Takma kafana![]()
Evet öyle yapıyorum, doğrusu benim oyun tarzımda yaşlılara pek yer yok hatta hiç yok desem yeri, portillo iyi transfer olacak ama uyum sürecini atlatırsa daha çok verim alacamızı inanıyorum..
Portillo'nun yanında Oğuz Kobya'yı oynatıyorum, oyunu iki yönlüde oynamayı başarıyor..
Bilmiyorum artık, Diyarbakırspor'a mağlup olduk adamlar lige havlu attıydı, adamlara can verdik resmen..
Bank Asya Birinci Lig
19.Hafta
En yakın takipçimiz olan Kartalspor'u zorda olsa mağlup ediyoruz, zirvedeki Süpe Lig yürüyüşümüz devam ediyor..
Bank Asya Birinci Lig
20.Hafta
Kendi evimizde resmen rezil olduk, bu mağlubiyetin faturasını belirli futbolculara kesecem bu saatten sonra rehavete kapılıpda, ligdeki hedefden sapmamıza gerek yok..
Bank Asya Birinci Lig
21.Hafta
Deplasmanda bulduğumuz ilk yarı golleriyle, rakibin gardını yerle bir ettik ikinci yarıdaki 3. gollede 3 puanı 3 golle kazanmasını bildik..
Bank Asya Birinci Lig
22.Hafta
Maç başından sonuna kadar üstün futbolu oynayan bizim taraftı 3 puanı hak ederek kazandık..
Rize mağlubiyetlerinin ardından gelen 6 puan güzel olmuş.Süper Lige çok az kaldı.Herhalde 10 puan falan daha toplasak yükseliriz.
11 maçımız kaldı, burdan hepsinden galibiyet alacak olsak, çok iyi puan toplamış oluruz.
tabiki hayal bunlar arada takılmalar olur ama umarız ki 11'de 11 yaparız..![]()
EyvALLAH, Rize'ye yardımcı oldukda onlar bize hiç olmadılar..![]()
Bank Asya Birinci Lig
23.Hafta
Maç Raporu:
Genç oyuncumuz Okan Salmaz'ın golüyle öne geçtik erken dakikalarda ama üstünlüğümüzü sürdüremedik..
Kaçırdığımız gollere yanmamak elde değil, Mbilla bu sene attığından 3 kat fazla kaçırdı..
Bank Asya Birinci Lig
24.Hafta
Maç Raporu:
Baştan sona üstün oynadığımız maçı rahat kazandık, Alex Lopez'in güzel asistleri ve 1 güzel golü ile 3 puanı 3 olle aldık..
Bank Asya Birinci Lig
25.Hafta
Maç Raporu:
En zorlanacağımızı düşündüğüm deplasmanlardan birisiydi Karşıyaka maçı, öylede oldu güçlü forvetine karşılık veremedi stoperlerimiz mağlubiyet almamak için oyuncularım hiç mücadele etmediler..
Bank Asya Birinci Lig
26.Hafta
Maç Raporu:
Golcümüz Mbilla'nın attığı golle 3 puana ulaştık, şu çalkantılı olan dönemimizde yaramıza merhem bastı birazda olsa..
Bank Asya Birinci Lig
27.Hafta
Maç Raporu:
Kendi evimizde saçma sapan defansif hatalarla dolu maçı resmen altın tepsiyle, Antep'in eline uzattık..
Takım şampiyonluk havasına girmiş gibi duruyor, 24 haftada garantilediğimiz Play Off bize biraz sıkıntı oldu gibi..
Umarım kalan 7 haftada toparlanırsın.Direk çıkarsan çok iyi olur.Play off la filan uğraşmazsın![]()
Kalan Haftalar Bizim istediğimiz gibi geçti ve Ligi şampiyon olarak Tamamladık..
Ligi hak ettiğimiz, yerde bitirdik yeni sezon hazırlıklarına hiç ara vermeden başladık hazırlık kampı transferler vs. çok iyi bir yıl geçirmek dileğiyle.
valla almıs yürümüşsün kardesim. helal olsun. ben de MANU kariyerimi kapattım. sampdoria açtım. hayırlısı artık.
Şampiyon Adana Oleey MalatyAdana Oleey![]()
malatyAdana!
Tebrikler daha ilk haftadan belliydi zaten bu sonuç.
hemşo zahmet olmazsa taktiği paylaşırmısın
Takipçinim, idmanlardan maçlardan sonra zaman buldukça takip edicem..
başarılar yeni kariyerinde
Şampiyon Yeni Malatya Oley..
Mütevaziliği kenarı atcak olursak, evet Ali kardeşim en büyük tek adaydık..
Olur yarın sabah upload edebilirsem eklerim
World Hollow o1
/!\
Taktik Paylaşımını yaptım yukarıda, dileyen kullanabilir..
Adanaspor Kulübü olarak, yeni sezon hazırlıklarımızı ara vermeksizin devam etmekde olduğumuz bu dönemde, gelecek yıllar için bizleri Lig'de başarıdan başarıya sırtlayacak oyuncularla anlaşmış bulunmakdayız, her oyuncumuza takımımızada başarılar dileriz..
ŞANLI ADANASPOR KULÜBÜ
Spor Toto Süper Lig 2011 - 2012 Sezonu
Transferler
Adı: Ceyhun Yelkenci
Geldiği Takım : Çorumspor
Bonservis Bedeli: 85K YTL
Adı: Kerem Sarıhan
Geldiği Takım : Diyarbakırspor
Bonservis Bedeli: Serbest
Adı: Kike Tortosa
Geldiği Takım : Albecete
Bonservis Bedeli: 625 K YTL
Adı: Andre De Souza
Geldiği Takım : Serbest
Adı: Dady
Geldiği Takım : Bucaspor
Bonservis Bedeli: 625 K YTL
Adı: Mohammed Dahmane
Geldiği Takım : Bucaspor
[/CENTER]
Last edited by World Hollow o1 : 12.Kasım.2010 at 12:27
Spor Toto Süper Lig'de
1.Hafta
Maç Raporu;
Maça çok iyi başladık, atak üstüne atak 2 3 net gol fırsatınız dağlara taşlara attık, ilk yarıda nadir gelişen Denizlispor akınında, pozisyon hatasından bir gol yedik, sağ kanatta yeni transferimiz Mohammed 'in çok iyi muz ortasınla Özgürcan beraberliği getirdi maça, ikinci yarıda işler bizim için hiç iyi başlamadı faul olan pozisyonu çalmayan saygıder hakem, golü resmen hediye etti, forvet sıkıntımız olduğu için bir türlü oyuna hamle yapamadık..