Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 55 arası toplam 55 sonuç

Konu: İtalya'yı yakmaya geliyorum. Sampdoria [11.1]

SE. A 6.H:

SE. A 7.H: Müthiş mücadele.

BU ADAM ALINIR : Levan Mchedlidze

UEFA KUPASI 3.M: 3'te 3.

SE. A 8.H: Kazanmaya devam. Rakip 42. dakikada 10 kişi kaldı. SON 11 MAÇTA 9 G - 2 B

SE. A 9.H: Dağıldık. Rakip 10 kişi kaldı. Ancak orta sahamın 2 kilit ismi poli ve palombo sakatlanınca sistemimizin dışına çıktık. Rakip kontradan çok iyi geldi ve kaçınılmaz son 0-3.

UEFA KUPASI 4.M: Aykut hocanın tahtı sallınıyordu. Destek olmak için yedek kadromla çıktım. Yine de kazandım.

SE. A 10.H: Rezil bir maçtı. Takımı haşladım.

SE. A 11.H: Son dakikada yediğimiz golle beraberliğe razı olduk.

Bu böyle olmayacak. Gol sıkıntısı yaşıyoruz. Devre arasında yıldız isimlerimizi iyi paraya satıp kaliteli genç alternatiflere yönelmeliyiz. Advanced Playmaker, Mchedlidze, DC, Kanat transferi yapacağız.
    Advanced Playmaker, DC, Kanat(AMR ve AML) önerilerinizi bekliyorum.

SE. A 12.H: Adamlar 10 kişi kalıyor. Yine galibiyet yok. FETRET DEVRİ başladı.

Allah Aşkına Hiç Mi Takip Eden Olmaz Ya. Sırf Paylaşım Yapayım Diye Doğru Düzgün Seri Maç Yapamıyorum. şimdiye 1 Sezonu Devirmiştim. önceden Kariyer Hikayelerini Okuyunca Vayy Be Bende Kariyer Açarım Zevkli Olur Diyordum. Yanılmısım.

SE. A 13.H: Milan kötü oynadı.

TS-Bursa maçını izleyeceğim.. Paylaşımlara ara(zati takip yok).. Geldiğimde kendi mesajımdan başka mesajlar görmezsem radikal kararlar alacağım

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Milan gayet iyi oynamışda, sende defansif olarak iyi oynamışsın..

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

biranönce forvete takviye yapman lazım

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Milan gayet iyi oynamışda, sende defansif olarak iyi oynamışsın..
    valla oyundan memnun değilim.. şöyle koparıp aldığım bir maç yok..

Quote Originally Posted by aliCHaN_FM View Post
    biranönce forvete takviye yapman lazım
    Mchedlidze yi alacağım inş devre arasında. Pazzini en golcü ismim ama satıp Pivot forvet almayı düşünüyorum. Yabancı sınırlamasına takılmasaydım Cardozo' yu alırdım.

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Cardozo seni uçururdu alsaydın.

Çok gol yiyorsun ve çok fazla oyuncu almışsın squad harmony'nin bozulmuş olduğunu düşünüyorum. Tecrübesiz oyuncuları ilk 11'de oynatmak yerine kiraya vermek daha iyi olurdu hemde istediğin geliri elde ederdin. Nicola Pozzi Vaclav Kadlec'ten daha iyi bir forvet satmana üzüldüm. Cesare Bovo veya Cristian Zapata'dan yalnızca birini alıp DR mevkiğine iyi bir oyuncu alsaydın keşke.

Teknik kadronu ve antrenman programını SS olarak koyar mısın? Teşekkürler.

Ben de şut sayılarına takıldım. Çok az şut atmışsın rakip kaleye genelde.

2 gündür paylaşım yapmıyorum.. Bilgisayarım çöktüğü için format cd lerini aramakla uğraştım.. Kayıtlı oyunları kurtaramadım..Veya bilerek kurtarmadım diyelim.. Paylaşım yapmayacağım.. Cevap yazan arkadaslara teşekkürler.. Ama okuyupta bir başarı dahi dilemeyen arkadaşlara da sitemler..

Quote Originally Posted by juricevic View Post
    Ben de şut sayılarına takıldım. Çok az şut atmışsın rakip kaleye genelde.
    Ben de genç oyuncu alma hastalığı var. Hep tecrübesizlikten kaynaklı. Oyuncular maç yükünü kaldıramadı. Squad Harmony de bozuldu. Ekstaradan gelenkçi bir oyuncuyum, yıllardır hep aynı taktikle oynarım. Şunu anladım FM 11 diğer serilerden çok farklı. İyi oyunlar kardes.

Quote Originally Posted by rainmakerr View Post
    Çok gol yiyorsun ve çok fazla oyuncu almışsın squad harmony'nin bozulmuş olduğunu düşünüyorum. Tecrübesiz oyuncuları ilk 11'de oynatmak yerine kiraya vermek daha iyi olurdu hemde istediğin geliri elde ederdin. Nicola Pozzi Vaclav Kadlec'ten daha iyi bir forvet satmana üzüldüm. Cesare Bovo veya Cristian Zapata'dan yalnızca birini alıp DR mevkiğine iyi bir oyuncu alsaydın keşke.

Teknik kadronu ve antrenman programını SS olarak koyar mısın? Teşekkürler.
    haklısın kardesim. Pozzi hiç dikkatimi çekmemişti. Cesare Bovo transferim tam bir hayal kırıklığı.. Adam rezalet.
    FM 10 da uyguladığım ve oyuncuları müthiş geliştiren bana ait programım var.. onu 11 e uyarladım. Oyuncular hiç gelişmiyor nedense.
    Bu son yazılarım kariyer sayfasında iyi oyunlar.

Quote Originally Posted by aliCHaN_FM View Post
    Cardozo seni uçururdu alsaydın.
    Genç oyuncu sevdası yaktı beni

umarım yeni bir kariyer açarsın. 1-2 maç kazansan takım eski haline dönerdi fikstüründe azizliği tabi güçlü takımlarla üstüste yapmışsın.

Quote Originally Posted by rainmakerr View Post
    umarım yeni bir kariyer açarsın. 1-2 maç kazansan takım eski haline dönerdi fikstüründe azizliği tabi güçlü takımlarla üstüste yapmışsın.
    1 ay içinde kullanabileceğimiz 2 kariyer hakkımı da kullandım.. Yönetim izin vermez.. Ligde iyi gidiyordum.. Uefa da aynı şekilde.. Paylaşımlarım takip edilmeyince, ekstradan takım da tat vermeyince save leri kurtarmadım.. SAMPDORIA kariyeim son buldu.. Kapattıracağım simdi.. saolasın yorum için..

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri