Rochina niye böyle suskun?![]()
LİG KUPASI 3.TUR
Evet Rochina sonunda ilk 11 başladı Gol atamadı ancak 4. golde mükemmel bir asist yaptı ve alkışı haketti yavaş yavaş takıma ısınıyor. Tabiki Chris Eagles'in Hat-Trick'inede değinmeden geçmek olmaz Lig Kupasında 3.Turu Güzel ve Rahat bir oyunla geçiyoruz ve 5. tur hedefimize bir adım daha yaklaşıyoruz
![]()
9. HAFTA
Kendi evimizde Lig Sonuncusu Watford'u konuk ettik ilk önce rakip daha sonra biz 10 kişi kaldık ilk 40 dakikada 2 kırmızı kart vardı Elliott'un 2 golüyle kazanmayı bildik Rochina'nın ilk 11'de başladığı ikinci maçtı bu maçtada bekleneni veremedi diyebiriim ve 45 dakika sonunda Yerini rodriguez'e bıraktı
![]()
Son 5 Maçın 5ini de kazanmışız performans çok iyi bu sezon EPL ye yükselirsin bence.
malatyAdana!
güzel gidiyorsun. devre arası birkaç genç isimle anlaşmalısın bence. takımlar ikinci devre sallantılı bir döneme giriyor çoğu zaman. sakatlıklar ve yorgunluklarla başetmek zor.
deplasmanlara farklı bir taktikle çıkmayı deneyebilirsin. rakiplere deplasmanda yenilmek yerine berabere kalmak her zaman daha avantajlı
ben son oyunumu Burnley ile oynamıştım. İlk sezonda Premier lig'e çıkınca 20 M pound vermişlerdi transfer bütçesi olarak.
npower'da fazla zorlanmazsın ama premier lig için çok çok sağlam kadro kurman gerekir.
Bikey'in morali nasıl sende? Bende sürekli morali bozuktu.