Sayfa 2 / 9 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 246 sonuç

Konu: 102 Puanlı Şampiyon Premier Lig Macerasında Burnley [2. Sezon]

Üst üste 2. kez 3 gollü bi galibiyet alıyoruz ofansif olarak sorunlarımızı çözdük diyebiliriz.Rakibin penaltıdan attığı 2 gole engel olamıyoruz ve birde penaltı kaçırıyoruz 3-2 lik galibiyetle evimize doğru yol alıyoruz

Üst üste alınan 3 gollü galibiyetlerden sonra rotasyona gittik ve 1-0 lık galibiyet aldım Jay rodriguez gerçekten portillo ile çok iyi bi uyum sağladı müthiş bi ikili oldular

Last edited by engin361 : 18.Kasım.2010 at 11:47

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Rochina niye böyle suskun?

Quote Originally Posted by Krusty View Post
    Rochina niye böyle suskun?
    Bende anlamadım zaten ilk 11 de başlatmadım daha 60 dan sonra sokuyorum ama pek etkili olamıyo ilk 11 de başlıyan rodriguez gerçekten çok formda

Liderle Deplasmanda karşılaştık zor bi maç olduğunu zaten biliyoduk ama 3-2 lik galibiyetle döndük Rodriguez bu maçtada gol atarak formda olduğunu bir kez daha gösterdi 84 te frikikten gelen Foxun golü Bize galibiyeti getirdi Ve Artık LİDERİZ

LİG KUPASI 3.TUR

Evet Rochina sonunda ilk 11 başladı Gol atamadı ancak 4. golde mükemmel bir asist yaptı ve alkışı haketti yavaş yavaş takıma ısınıyor. Tabiki Chris Eagles'in Hat-Trick'inede değinmeden geçmek olmaz Lig Kupasında 3.Turu Güzel ve Rahat bir oyunla geçiyoruz ve 5. tur hedefimize bir adım daha yaklaşıyoruz

9. HAFTA

Kendi evimizde Lig Sonuncusu Watford'u konuk ettik ilk önce rakip daha sonra biz 10 kişi kaldık ilk 40 dakikada 2 kırmızı kart vardı Elliott'un 2 golüyle kazanmayı bildik Rochina'nın ilk 11'de başladığı ikinci maçtı bu maçtada bekleneni veremedi diyebiriim ve 45 dakika sonunda Yerini rodriguez'e bıraktı

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Son 5 Maçın 5ini de kazanmışız performans çok iyi bu sezon EPL ye yükselirsin bence.
    malatyAdana!

LİG 10.HAFTA
    Kendi evimizde karşılaştığımız İpswich'i Tek golle geçiyoruz bu tek gol de Sakatlıktan kurtulan takımımızın 10 numarası
    Paterson sakatlıktan kurtuldu ilk Lig maçında golle tanıştı Kadromuz oldukça geniş oldu hemen hemen her futbolcu çok formda

Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    Son 5 Maçın 5ini de kazanmışız performans çok iyi bu sezon EPL ye yükselirsin bence.
    İnşallah kardeşim ama takım gerçekten çok formda 11 kurmakta zorlanıyorum Bütün futbolcular müthiş oynuyor

LİG 11.HAFTA

Yakın takipçilerimizden Cardiffe konuk olduk ve Galibiyet serimizi sürdürüyoruz Bu maçın benim açımdan En önemli olayı ise genç Rochina'nın Golle Buluşmasıydı 1-0 geriye düştük ama 2-1 öne geçip maçı kazanmayı bildik.

İşte ilk 11 hafta sonundaki puan durumu Tek mağlubiyetimiz var ama rakiplerimiz takibini sürdürüyor.

12.HAFTA
    Ligin En az gol yiyen 2 takımın karşılaştığı maçta malesef 2.kez mağlup oluyoruz.ancak liderliğimiz devam ediyor.Nazar boncuğu diyelim yapacak bişey yok.

Last edited by engin361 : 18.Kasım.2010 at 14:34

13. HAFTA

Önce Bristol City Ardından Swensea 2 maçtır galip gelemiyoruz takımda bi değşim şart.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

güzel gidiyorsun. devre arası birkaç genç isimle anlaşmalısın bence. takımlar ikinci devre sallantılı bir döneme giriyor çoğu zaman. sakatlıklar ve yorgunluklarla başetmek zor.

Quote Originally Posted by görkemm View Post
    güzel gidiyorsun. devre arası birkaç genç isimle anlaşmalısın bence. takımlar ikinci devre sallantılı bir döneme giriyor çoğu zaman. sakatlıklar ve yorgunluklarla başetmek zor.
    İkinci Devreye kalmadan senin dediğin sallantılı döneme girdik galiba 3 haftadır galip gelemiyorum bakalım toparlaya bilecekmiyim.

LİG 14.HAFTA

3 Haftadır galip gelemiyoruz ancak buna rağmen lideriz ve 2. aramızda 3 puan fark var Bakalım durumu toparlaya bilicekmiyiz yoksa çakılıcaz mı ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

deplasmanlara farklı bir taktikle çıkmayı deneyebilirsin. rakiplere deplasmanda yenilmek yerine berabere kalmak her zaman daha avantajlı

Quote Originally Posted by görkemm View Post
    deplasmanlara farklı bir taktikle çıkmayı deneyebilirsin. rakiplere deplasmanda yenilmek yerine berabere kalmak her zaman daha avantajlı
    Lig Birbirine çok yakın olduğundan deplasmanlarda da risk alıyorum play-off la değilde direk olarak premier lige çıkabilmek için risk almak gerekiyor .
    Last edited by engin361 : 18.Kasım.2010 at 20:07

LİG KUPASI 4.TUR

3 maçtır galip gelemiyoduk ve bu seriyi bu maçta bozduk Hedefimiz olan5. tura ulaştık Bakalım takım bu galibiyetten sonra toparlanabilecek mi ?

LİG 15.HAFTA

LİG 16.HAFTA

LİG 17.HAFTA

18. HAFTA

19. HAFTA

20.HAFTA

LİG 21. HAFTA

Geçen haftada kazanmıştık bu haftada galip geldik Ligin ilk yarısının Sonlarına doğru bi seri yakalamayı umuyoruz.

LİG KUPASI 5.TUR

Premier Ligin Zorlu takımlarından Liverpool'a konuk olduk 2-1 lik skorla mağlup olurken verdiğimiz mücadeleden ötürü mutluyum.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

ben son oyunumu Burnley ile oynamıştım. İlk sezonda Premier lig'e çıkınca 20 M pound vermişlerdi transfer bütçesi olarak.

npower'da fazla zorlanmazsın ama premier lig için çok çok sağlam kadro kurman gerekir.

Bikey'in morali nasıl sende? Bende sürekli morali bozuktu.

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    ben son oyunumu Burnley ile oynamıştım. İlk sezonda Premier lig'e çıkınca 20 M pound vermişlerdi transfer bütçesi olarak.

npower'da fazla zorlanmazsın ama premier lig için çok çok sağlam kadro kurman gerekir.

Bikey'in morali nasıl sende? Bende sürekli morali bozuktu.
    Bikey'in morali oldukça iyi sorun yaşamadım savunmanın bel kemiği henüz 25 yaşında ve gelişmeye devam ediyo Gerçekten çok bir stoper.

LİG 22.HAFTA

Ligin Liderini kendi evimizde ağırladık ve eli boş yolladık takım yeniden toparlandı.

Macheda 3 Aylığına Burnley'de

LİG 23.HAFTA

2-0 geriye düştüğümüz maçı macheda'nın golleriyle 2-2 ye çevirebildik.

23. Hafta Puan Durumu

Gerçekten çok çekişmeli bir lig oluyo ilk üç takım 48 er puanla sıralanıyo bizde bu 3 takımdan birisiyiz bakalım ligin 2. yarısında neler olacak.

Sayfa 2 / 9 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri