Şu anda 2013 yılındayım 2010'e girecem Kaka 31 yaşında. Es-Es'i yönetiyorum bir baktım değeri 5 milyon. Maksat muhabbet olsun diye teklif yapacaktım bir baktım Real bonservis istemiyor. Kaka benle masaya oturmadı yoksa yılın bombasını patlatacaktım![]()
Şu anda 2013 yılındayım 2010'e girecem Kaka 31 yaşında. Es-Es'i yönetiyorum bir baktım değeri 5 milyon. Maksat muhabbet olsun diye teklif yapacaktım bir baktım Real bonservis istemiyor. Kaka benle masaya oturmadı yoksa yılın bombasını patlatacaktım![]()
biraz şans ver.. ve oynat oynamayan oyuncuyu hiç bir takım kolay kolay almıyo arkadasım![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
scheletto'da aynen balotelli tarzı sorunlu oyuncu salak salak dribbling'ler yapıyor sağ kanata yapış öyle koş dedim adam bu benim oyunuma katkı sağlamaz diyor, bir dene dedim bi küfretmediği kaldı kovdu masadan şimdi oyuna alınca disintrested oluyor.
bende serbest almıstım 2011 2012 sezonunda çok iyi oynuyor ama antremanlara gelmiyor huzursuzluk çikarıyor biraz gercekcı yapmıslarbende sattım adamı evertona
ya başlık çok güzel ama her gördüğümde fatmagülün suçu ne? aklıma geliyor![]()
arkadaşlar şamp.ligi maçında çeyrek finalde r.madrid le(beni yenebilecek belki de tek takımla) oynuyorum.26 kişilik kadromda 7 kişi sakat yani 19 kişi oynayabilecek durumda - yani 18 kişilik kadro 1 kişi dışarda kalarak oluşturulucak-
kim oldu dersiniz?
(bilemeyenler konunun başlığına bakabilir)
maç sonucu ise 2-1 2-0 (toplamda 4-1) ile benim tabii ki.sormaya bile gerek yok zannedersem.şimdi yarı finalde barca var...
balotellı'ye Gelene Kadar Cok Topcu Var .. Harmony Azalmasının Geregı Yok ..