Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 40 arası toplam 40 sonuç

Konu: Balotellinin Suçu Ne?

Şu anda 2013 yılındayım 2010'e girecem Kaka 31 yaşında. Es-Es'i yönetiyorum bir baktım değeri 5 milyon. Maksat muhabbet olsun diye teklif yapacaktım bir baktım Real bonservis istemiyor. Kaka benle masaya oturmadı yoksa yılın bombasını patlatacaktım

Quote Originally Posted by enesx86 View Post
    Benim Dortmund kariyerimde Balotelli sezon sonu serbest kaldı. bende kaptım ama çok sorunlu bi oyuncu bi kere mutlaka ülke ye alışamıyor ülke ile sorunları oluyor. sonra diğer takım oyuncuları balotelli yüzünden huzursuz oluyor her maç ilk 11 de oynamak istiyor oynatmazsın takımı karıştırıyo gerisini siz düşünün
    3. sezonumda balotelliye 30 milyon lira verdim korkutma beni lütfen

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

biraz şans ver.. ve oynat oynamayan oyuncuyu hiç bir takım kolay kolay almıyo arkadasım
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

scheletto'da aynen balotelli tarzı sorunlu oyuncu salak salak dribbling'ler yapıyor sağ kanata yapış öyle koş dedim adam bu benim oyunuma katkı sağlamaz diyor, bir dene dedim bi küfretmediği kaldı kovdu masadan şimdi oyuna alınca disintrested oluyor.

bende serbest almıstım 2011 2012 sezonunda çok iyi oynuyor ama antremanlara gelmiyor huzursuzluk çikarıyor biraz gercekcı yapmıslar bende sattım adamı evertona

ya başlık çok güzel ama her gördüğümde fatmagülün suçu ne? aklıma geliyor

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

arkadaşlar şamp.ligi maçında çeyrek finalde r.madrid le(beni yenebilecek belki de tek takımla) oynuyorum.26 kişilik kadromda 7 kişi sakat yani 19 kişi oynayabilecek durumda - yani 18 kişilik kadro 1 kişi dışarda kalarak oluşturulucak-
    kim oldu dersiniz?
    (bilemeyenler konunun başlığına bakabilir)
    maç sonucu ise 2-1 2-0 (toplamda 4-1) ile benim tabii ki.sormaya bile gerek yok zannedersem.şimdi yarı finalde barca var...

8. Default

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    bu fm de genel bir durum sanırım

ben de Trabzonspor'la 2 yıl şampiyon oldum, geçen sene şansıma grubum kolay da olsa gruplardan çıktım şampiyonlar liginde.

Javier Pastore u almak istiyorum palermo dan, normal fiyatı 19M, alacağımdan değil sadece gelirmi diye merak ettim 80 milyon önerdim, kabul etmediler, 200 milyon önerdim sonra, sözleşme aşamasına geldik.

menejeri TAM 22,5 MİLYON imza parası istedi böyle birşey varmıdır ? kendisi de 9 milyon yıllık, 9 milyon imza parası istedi.

neyse tabi hemen kapattım konuyu, aynı transfer döneminin sonuna doğru palermo Pastore'u bana 16 milyona önerdi

param olmasada meraktan kabul ettim, yıllık isteği 3,5 milyon, imza parası 2,5 milyon, menejerine de 2 milyon bir sözleşme istedi

ama tabi para olmayınca transfer olmadı işin garibi Pastore hiçbir takıma da gidemedi

şimdi bütçeyi denkleştirip sene sonunda bir kez daha şansımı deneyeceğim

AYNISI BASIMA GELDI .. SU AN MANCHESTER UNITED ILE OYNUYORUM 65 M + ROSSI'YI ONERDIM REDDETTI ERTESI GUN NORMAL BONSERVIS FIYATINA ONERDI ...

9. Default

balotellı'ye Gelene Kadar Cok Topcu Var .. Harmony Azalmasının Geregı Yok ..

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by ciomania21 View Post
    ya başlık çok güzel ama her gördüğümde fatmagülün suçu ne? aklıma geliyor
    Hee aynen benimde

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri