Birazdanda Man Utd menejeri Recep İyigün ile 22.00'da yapılan röportajımızı paylaşıcaz![]()
Birazdanda Man Utd menejeri Recep İyigün ile 22.00'da yapılan röportajımızı paylaşıcaz![]()
1)Kendinizi kisaca tanitirmisiniz?
Cevap:Gençliğimde yıllarca futbolla ilgilendim.Futbol yüzünden çok badireler atlattım.Şimdi menejer oldum yani bu duygu gerçekten başka bir şey.Kendimle söyleyebileceğim olumsuz şeyler de var elbette.Çok hırslıyımdır.Şimdi diyorsunuzdur ki hırsın nesi kötü fakat hırsımdan dolayı çok agresifleşirim.Yani gerekirse Yılmaz Vural'a bile dönüşebilirim.(Kısaca)
2)Futbol sizce ne demek?
Cevap:Futbol hayat felsefesi demektir.Aslında onu siz değil , o sizi yönlendirir.Her şeyinize karar verir.Siz nasıl isterseniz değil , o nasıl isterse öyle olur.
3)Man Utd nasıl buluyorsunuz ?
Cevap:
Gençliğimde futbol oynamak istediğim takımdı.Çünkü üzerinden yıldız değil galaksi geçmiş bir takım.Eric Cantona'dan tutun David Beckham'a kadar.Şu anki kadrosu da gerçekten çok iyi.Alex Ferguson bana çok güzel bir takım bıraktı.Ben de olabildiğince genç isimlere yöneliyorum ve önümüzdeki 10 yılın en iyi takımını oluşturmaya çalışıyorum.
Cevap:Kesinlikle hücuma dönük futbol oynatmayı düşünüyorum.Kalabalık ortasaha benim oyun felsefemdir.Önde Rooney veya Berbatov tek forvet şeklinde olacak gibi duruyor.
4)Peki takımda eksik bir mevki olduğunu düşünüyomusunuz bu mevkilere takviye yaptınızmı?
Cevap:Ortasahada eksiklerimiz vardı.Owen H. ve Anderson 2 ay boyunca olmayacak.Genelde transferlerimizi ortasaha yaptık zaten.Savunmamız da hiçbir eksiğimiz yok.Genç oyunculara da bol bol yer vererek tecrübe kazandırmayı hedefliyorum.
5)İleride bir klübe gitmeyi düşünsen bu hangi takım olurdu?
Cevap:Burdan ilerisi olacağını düşünmüyorum.
6)Peki asistanınızı değiştirmeyi düşünüyomusunuz?
Cevap:Hayır.
7)En önemli sorulardan birine geldik hedefleriniz neler?
Cevap:Her menejerin hedefi şampiyonluktur.Ben de diğer menejerlere uyum gösteriyorum.Yarıştığımız bütün kupalardan şampiyon olarak dönmek istiyoruz.
8)Peki kariyerinizi Fenerbahçe ile noktalamayı düşünürmüsünüz?
Cevap:Fenerbahçe çok büyük bir takım.Eğer Manchester'in seviyesine ulaşabilirse neden olmasın.
9)Rooney'in ettiği lafı aldırıyormusunuz?
Cevap:Onunla özel olarak konuştum ve sorunu hallettiğimizi düşünüyorum.
10)ingiltere futbolunu nasıl buldunuz?
Cevap:İngiltere'de kafasıyla oynayan yani akıllı futbol oynayan kazanıyor.Biz de en akıllı takım olduğumuzu göstereceğiz.
11)Peki rakiblerinizi nasıl buluyorsunuz ?
Cevap:Geldikleri gibi giderler diye bir cevap vererek ulu önder Atatürkten alıntı yaptı.
12)Türkiye ile İngiltere arasındaki fark nedir?
Cevap:Türkiye'de futbol sürekli yerinde sayıyor.Hiçbir gelişme yok.Bir dünya yıldızının "ölü"sünü getirip oynatmaya çalışıyorlar.Onun yerine genç bir oyuncuyu alıp "yıldız" yapsalar ya
Teşekkürler burdan
rakiplerinize bişi sölemek istermisiniz?
Cevap:Rakibine saygı duymayan , saygı göremez fakat karşımda saygı duyacak "rakip" görmüyorum.(Diyerek rakiplerine biraz kötü görüyor sanırım )
Man City'nin menejeri ile Chelsea menejerleri ilede görüşücembana 15 20 dklarını ayırmalarınız isterim
![]()
O ne oyle romayı sömürmüşünüz![]()
Arkadaşlar hepinize başarılar dilerim favorim man utd.
Ama ayrıca Eren'e muhabirlik kariyerinde başarılar dilerm![]()
Chelsea menejeri Ali Bayraktar 16:40'da yaptığım Röportajı birazdan sizlerle paylaşıcam![]()
Cevap:utbol hayatıma cska moskovanın altyapısında başladım
rus futbol felsefesini benimsedim
2)Futbol sizce ne demek?
Cevap:futbol bence zevkli bir oyundur. bizde futbolun birer yönetmenleriyiz.
3)Chelsea nasıl buluyorsunuz ?
Cevap:Chelsea takımını iyi bulmuyordum açıkçası ama iyi bir arkadaşım olan abramovich beni gel Rusali seni takımın başına alalım dedi bende dostumu kıramadım chelsea iyi yerlere gelicektir
4)Peki takımda eksik bir mevki olduğunu düşündünüz değilmi bu yüzden eksik mevkilere takviye yaptınız takviye yapmaya devam edicekmisiniz?
Cevap:Transfer asla bitmez 10 dk sonra bile bir oyuncuya imza attırabiliriz. Hayat biter Transfer bitmez.
Cevap:Cska Moskova tabikide.Rusyayı özledim.
Cevap:Kalsın yav onunda çoluğu çocuğu var elinden ekmeğini almak istemem.
Cevap:Tabikide Bütün Kupaları Kazanmak.
8)Peki kariyerinizi memleketinizin takımı Bursaspor ile bitirmeyi düşünürmüsün?
Cevap:Bursaspor ile evet bitirmek güzel olur.
9)İngiltere futbolunu nasıl buldunuz?
Cevap:ingiltere futbolu Rus futboluna benziyor sert ve hücuma yönelik.
10)Peki rakiblerinizi nasıl buluyorsunuz ?
Cevap:Hiçbirinden Bir Cacık olmaz.Açık ara şampiyon olacağım.
11)Türkiye,Rusya ve İngiltere arasındaki fark nedir?
Cevap:Türkiyede futbol kalitesi düşük. Rusyada biraz gelişme var. İngilterede ise futbol zevkli geçiyor.
12)Peki transferler genellikle roma'dan neden peki ?
Cevap:Çünkü roma sert bir futbol oynayan klüp benim oyun anlayışımda sert futbol üzerine o yüzden oradan futbolcular getirdim.
13)Peki en çok güvendiğiniz oyuncu kim?
Cevap: Didier Drogba
14)Taktiğiniz neye dayalı olucak peki?
Cevap:Hücuma ve Sert Futbola dayalı. Her maç karşı takımdan 2-3 oyuncu sakat bizdende 1-2 oyuncu kırmızı kart yiyecektir.
15)Didier Drogba'nın dediklerini ciddiye alıyormusunuz.Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Cevap: Drogba yaşlandı. seneye belki satarız. o gidici ama ben kalıcıyım bu takımda.
16)Kaç yıllık sözleşme imzaladınız Chelsea ile ?
Cevap:valla Roman Abramovich dostum istediğin kadar chelseayi çalıştırabilirsin dedi. Sözleşme ben ne zaman gidiyorum dersem o zaman biter.
17)Miranda ve Coentrao Adlı 2 genç yetenek aldınız o kadar genç oyuncu varken ve oyuncunuz varken neden bu ikisi?
Cevap:Mirandayı defansımdaki alternatif oyuncu eksikliği yüzünden aldım. Takımın başına geldiğimde defansta sadece Terry ve Alex vardı. Mexes ve Mirandayı o yüzden aldım. Coentrao'yu ise portekizin yükselen yıldızı gerçekten. Yeni Bir C.Ronaldo olabilir o yüzden transfer ettim.olarak Coentrao hem defansif hemde ofansif oynayabilir.
18)Peki sadece size istediğiniz klüpten teklif gelse diğer menejerler gelmese bile gidermisiniz?
Cevap:Chelsea ile hedeflerimizi başarabilirsem neden olmasın.
19)Eksik mevkileriniz neler?
Cevap:Şuanda hiç bir mevkiide eksik görmüyorum.
20)En sevdiğiniz teknik adam ?
Cevap:En sevdiğim Teknik adam Jose Mourinho.
Teşekkürler burdan
Cevap:Birşey söylemek istemiyorum. Onlarla polemiğe girerek seviyemi düşüremem.
Eren'e gazetecilik kariyerinde başarılar dilerim.
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Man city menejeri ile yaptığımız 6.50 görüşmeyi birazdan paylaşıcam.
Cevap:Kısacası Şakacı ama Disiplinliyimdir
2)Futbol sizce ne demek?
Cevap:Futbol Bilmeyenler için 22 kişinin topun peşinden koşması demektir. Bilenler için ise Futbol Hayattır
3)Man City nasıl buluyorsunuz ?
Cevap:Man city Çok iyi bir takım istesem chelsenin başınada geçebilirdim ama Man city Rüyalarımı süsleyen Bir Takım
4)Peki takımda eksik bir mevki olduğunu düşündünüz değilmi bu yüzden eksik mevkilere takviye yaptınız takviye yapmaya devam edicekmisiniz?
Cevap:dert biter transferler bitmez, Her an herşey olabilir.(Diyerek Ali Bayraktar'a benzer bir cevap verdi.)
Cevap:Kariyerimin sonlarına Doğru Afrikaya açılmayı düşünürdüm
Cevap:Şimdilik bana Yanlışı olmadı cevabım hayır
Cevap:İlk Hedefim Man city İle İngiltere Premier liginde Şampiyon olmak Sonra Şampiyonlar Ligi Kupasını Kaldırmak
8)Peki kariyerinizi memleketinizin takımı Adanaspor ile bitirmeyi düşünürmüsün?
Cevap:Kariyerimin Son Zamanlarında Demirsporu Çalıştırmak isterim O takım Süper ligi Hak ediyor Ve Ben bunu Başarmak İstiyorum.
9)İngiltere futbolunu nasıl buldunuz?
Cevap:Şimdilik İngiliz futbolundan pek bilgim yok Dışardan göründüğü kadarıyla İngiliz Futbolu 1 numara
10)Peki rakiblerinizi nasıl buluyorsunuz ?
Cevap:Rakiplerime gelince recep BEY Çok iyi Menejer ama Man utd Gibi bir takımı kaldıramaz Chelsea Menejeri Ali bey Gitsin Rus Milli takımını çalıştırsın Burda İşi ne Kaan Beye gelirsek Büyük bir sürpriz Yapabilir.
11)Türkiye ile İngiltere arasındaki fark nedir?
Cevap:İngiltere ile türkiye Arasında büyük bir fark var Neden derseniz Türkiye 60 Yıllardan Kurtulamamış henüz
12)Peki en çok güvendiğiniz oyuncu kim?
Cevap:Yeni Transferim Pirloya çok güveniyorum
13)Taktiğiniz neye dayalı olucak peki?
Cevap:Göze Hoş gelen Futbol Oynayacağız Kontrollü Atak yapmayı düşünüyorum
14)Carlos Tevez'in dediklerini ciddiye alıyormusunuz.Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Cevap:Teveze bak sen Dünkü çocuk bana neler diyor öyle Para için deil Başarı için İngiltereyi seçtim bu arada.
15)Kaç yıllık sözleşme imzaladınız Man City ile ?
Cevap:1 yılı opsiyonlu 2 sene
16)Neden Pirlo Adlı oyuncuyu aldınız azıcık yaşlı değilmi?
Cevap:Takıma Tecrübeli oyuncu Abilik yapacak oyuncu lazım Onun için pirloyu uygun gördüm
17)Peki sadece size istediğiniz klüpten teklif gelse diğer menejerler gelmese bile gidermisiniz?
Cevap:Man city Şampiyon yapmadan hiç bir yere gitmem
18)Eksik mevkileriniz neler?
Cevap:Sağ Açık için oyuncu araştırıyorum en kısa zamanda Açıklıyacağım
19)En sevdiğiniz ve kendinize benzettiğiniz teknik adam kim?
Cevap:Ben kendimi benzetiyorum
Teşekkürler burdan
Cevap:
Bu uzun Maratonda Rakiplerime Başarılar diliyorum, Ayrıca Man City Küçümsemesinler Premier Ligin Şampiyonluk yolunda en büyük Aday Biziz.
Bütün menejerlere teşekkür ederim Eren FIRAT
Man City Naldo'dan vazgeçti.Ozan Kılıç'ın söylediğine göre Naldo'nun sakatlığı yüzünden vazgeçtikleriin söylediler.Ama vazgeçmeleri aklına başka transferler getiriyor bunlar kim acaba?
Man udt 2 oyuncu ile görüştü ve birini aldı diğeride İzin Başvurusunda
Birinci isim eskiden kısa bir süre Barcelona forması giyen Chygrynskyi
İkinci isim bir çok büyük klübün peşinden koştuğu ve Marodona'nın damatı olan Sergio Agüero(Başvuru İzninde)
Man city ile ilgili bir kaç isimde aklımıza geliyor onlarıda birazdan yayınlıyacağız![]()
Başvuru izninde olan Sergio Agüero imzayı attı.2015 sonuna kadar sözleşme imzalandı.
Kendisine başarılar dileriz.
Şampiyonlar Ligi Play-off Rakibimiz
Fransa'dan AJ Auxerre oldu.
Naldo transferinden vazgeçen City İtalyadan iki isme yöneldi ve bu isimleri kadrosuna kattı.
İlk olarak Cristian Zapata Udinese'den transfer edildi.
İkinci isim olarak Udinese'nin genç yeteneği Alexis Sanchez
Bütün yıldızları sömürmüşsünüzBaşarılar favorim Tott.
Sezona kupayla başladık.Mutluyuz.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Bu maçta birşey var arkadaş kesin kazanırdım bu maçı ben hakemi satın aldı recep. onun taraftarların olduğu kaleye attık penaltıları.![]()
Man udt hazırlık dönemi![]()
Man Utd güzel bir hazırlık dönemi geçirmiş Bol gollü bir hazırlık dönemi olmuş.Aldığı oyunculardan hiçbiri gol atmamış biraz garip gibi belkide oynatmadı ama yavaş yavaş ısınmalarını bekliyoruz.Böyle devam edmesi dileğiyle.Ve şuna dikkat çekmek istiyorum 21 gol atıp sadece 1 gol yemesi süper birşey.Eren FIRAT
Last edited by K1nq35 : 03.Aralık.2010 at 21:25
Bu hafta Community shield vardı ve 2 takım arasında çok güzel bir çekişme oldu.Hep geriye düşen ekip Chelsea sonradan düzeldi ama penaltılarda öyle olmadı.Penaltıda kaçırması düşük ihtimalli oyuncular kaçırmış eminimki buna çok üzülmüştür Ali Bayraktar ve şike iddaları var ama bunu burdan yalanlıyoruzben Federasyonla görüştüm Man Utd'u tebrik ederim Chelsea'da Daha iyi olması dileğiyle
Derbi öncesi Ozan Kılıç'la konuştuk ve şu cevapları aldık.
Eren Fırat:Bu haftaki derbi hakkında ne düşünüyosunuz ?
Ozan Kılıç:Zor bir maç olacak ama Muklat kazanmamız gereken bir maç
Eren Fırat:Peki Liverpool'un En iyi 2 oyuncusu Torres ve Gerrad hakkında ne düşünüyorsunuz
Ozan Kılıç:Gerçekten çok iyi oyuncular ama 2 oyuncudanda Çekinmiyorum
Eren Fırat:Peki menejerlerinden?
Ozan Kılıç:Bu dakikadan sonra hiç kimse benim için düşündürücü deil Bütün maçlara kazanmak için çıkıcaz
Eren FIRAT
ilginç bir kariyer olacağa benziyor bütün takımlara başarılar favorim tottenham.
başarılar dilerim bütün takımların transferleri çok güzel favorim şeytanlar
Citizens her daim