Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 38 arası toplam 38 sonuç

Konu: AC MILAN ile zafere doğru ! 11.1.1

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

Serie A 4.Hafta

söylenecek söz bulamıyorum

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

Serie A 5.Hafta

tak etti artık.artık puan kaybına tahamülümüz yok.

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

taktik dizilişinde değişikliği gidiyorum.Patoyla Robinho AMRL Zlatan tek forvet

taktiğin nasıl bilmiyorum ama 4-3-3 oynasan bence milan için en ideali olur
    aml ve amr bölgesindeki futbolcuları inside forward olarak kullanırsan iyi verim alırsın , pato ve robinho tam bu bölgenin oyuncuları , tek forvet ibrahimovic'ide poacher yapmayı dene

orta sahada 4lü defansın önüne gattuso , onların önüne pirlo ve ambrossini ( yada flamini ) koyabilirsin..gattusonun önündeki ikiliiyi box to box oynatırsan , ayarlarındanda attack yerine supportu seçersen hem hücumda hemde savunmada kalabalık olursun..

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

Ş.Ligi 2.Hafta

tek golle 3 puanı aldık

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by bianconeri View Post
    taktiğin nasıl bilmiyorum ama 4-3-3 oynasan bence milan için en ideali olur
    aml ve amr bölgesindeki futbolcuları inside forward olarak kullanırsan iyi verim alırsın , pato ve robinho tam bu bölgenin oyuncuları , tek forvet ibrahimovic'ide poacher yapmayı dene

orta sahada 4lü defansın önüne gattuso , onların önüne pirlo ve ambrossini ( yada flamini ) koyabilirsin..gattusonun önündeki ikiliiyi box to box oynatırsan , ayarlarındanda attack yerine supportu seçersen hem hücumda hemde savunmada kalabalık olursun..
    patoyla robinho şu an amrl inside forward oynuyor.ibramovici poacher deneyeceğim.orta sahada ise tercihlerim gattuso(ball winning player) pirlo (deep lying playmaker)

Pirlo'yu Ön liberoda Oynatmamakta Kararlısın Yani Pirlo Ön Liberoların Şahıdır

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

arkadaşlar kusura bakmayın.kötü gidişatı bir türlü durduramadım ve kariyeri kapatıcam başka bir kariyerde görüşmek üzere

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri