Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 93 sonuç

Konu: Soğuk ülkede sıcacık bir kariyer. [1.sezon]

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bırak Baga'yı sen silsin takip listesinden onamı kaldın hem kariyerin kapanmaz daha ne istiyon. Yırttın yani.Kocaeli'yi alma sen

Nesil
    2010
    Yer
    izmir

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Kocaeliye Devam Edersen Eklerim Yeniden Tavsiyelerimde Olur

Bekliyoruz Kocaeliyi.
    Ya mehmet abi yalan değil gerçekten Kocaeli teklif yapmadı birbuçuk ay bekledim ama teklif gelmedi hattaha bir kaç kişiyede söledim gidicem dedim. Ama teklif gelmedi gelseydi giderdim vallaha

Nesil
    2010
    Yer
    izmir

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Bırak Baga'yı sen silsin takip listesinden onamı kaldın hem kariyerin kapanmaz daha ne istiyon. Yırttın yani.Kocaeli'yi alma sen
    Alamıyoruz zaten

Nesil
    2010
    Yer
    izmir

Yeni klübümü birazdan açıklıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Eren ard arda mesajlara dikkat. İki alıntı yapmışsın, aynı dakika içinde. Bunları tek mesajda birleştir.

Nesil
    2010
    Yer
    izmir

Default Yeni Klüp Fc Lokomotik Moskova

Kariyerime işsiz başladım ama şimdi yeni bir klüple sözleşme imzaladım.
    Yeni Klübüm Rusya'da Ligde 14.cü olarak devam eden Lokomotik Moskova.Lokomotik Moskova ile 2013'e kadar sözleşme imzaladım.
    Takım Armamız

Uploaded with ImageShack.us
    Stadyum

Uploaded with ImageShack.us
    Tarihçemiz.
    Lokomotiv biten Ligi'nde 2002 (Premier kazandı Rus Spartak Moskova ) ve hakimiyet 2004 yılında, 1936 ve 1957 yılında SSCB Kupası, ve Rusya Kupası , 2007 yılında 1996, 1997, 2000, 2001 ve. Kulüp, ikincisi de 1959 kadar, 1995, 1999, 2000 ve 2001 ve 2006 ve 2005 bitmiş üçüncü yılında 1994, 1998,. Lokomotiv oldu Rusya Süper Kupası 2005 ve tutucu 2003.
    Lokomotiv gibi oldu kurulan ilk Club Ekim Devrimi 1923 Ağustos 12, ve o kavşağın Moskova tren yollarının birkaç oyuncu birleşik güçlü futbol. 1931 yılında, kulüp olarak değiştirildi Kazanka (Moskovskaya-Kazanskaya Zh.D) ve 1936 yılında, o idi, bugün bilinen en sonunda o kadar yeniden adlandırıldı Lokomotiv . sırasında Komünist kural, Lokomotiv Moskova kulübü parçası bir oldu Lokomotiv Gönüllü Sporları Topluluğu ve sahibi olduğu Sovyetler ile Ulaştırma Bakanlığı Rus Demiryolları .
    [ değiştir ] Sovyet dönemi
    Ne zaman Lokomotiv Gönüllü Sporları Topluluğu 1936 yılında kuruldu, onun futbol takımının en iyi oyuncuları özellikli Kazanka ve güçlü sayısı Sovyet Gvozdkov llya Jukov, Mikhail futbolcudan o zaman gibi Valentin Granatkin, Nikolay llyin, Alexey Sokolov, Pyotr Terenkov , İvan Andreev. Lokomotiv hiç ilk numaradan giriş yaptı ve Sovyet futbol kulübü şampiyonluk karşı bir oyun ile Dinamo Leningrad 22 May 1936. ) Ise ilk iki mevsimlik şampiyonluğu (ilkbahar ve sonbahar, Lokomotiv sırasıyla bitmiş beşlisi ve. İlk Lokomotiv başarı yenmek için geldi gibi kısa bir süre içinde 1936, fırsat yükseldi kadar Demiryolcular Dinamo Tiflis nil de gol 2 Sovyet Kupası Finali ve böylece hiç ilan ilk Sovyet Kupası .
    İlerleyen yıllarda olduğu gibi oldukça başarılı Lokomotiv şampiyonasında milli edildi tutarlı. Ancak, sonra performansları Dünya Savaşı edildi küme yıl Lokomotiv beş alanı aslında ve acı Sovyet Birinci Ligi iki kez. 1951 yılında, Lokomotiv ve ikinci oldu sonunda tanıtımına kazandı Sovyet Top Ligi . Bu ve diriliş off ikinci Lokomotiv's tekmeledi altmışlı yılların başına kadar, Lokomotiv kupa yüksek yarıştı için. 1957 Aslında, Lokomotiv kazandı bardak ve ikinci kez, iki yıl sonra, Lokomotiv Ligi Sovyet madalya kazandı gümüş. Sonunda ikinci sırada dönemin Lokomotiv Sovyet oldu elde hiç pozisyon yüksek.
    marka için Lokomotiv önemli bir muhalefete karşı yabancı maçlar dostu oynamaya izin oldu. Bu ellili çünkü geç kadar, Sovyet takımları uluslararası spor kişiler nadir idi derece. Ancak, 1955 yılında bu yana Lokomotiv olarak dünya gibi parçaları çalmak dostluk maçları için çeşitli izin verildi Lokomotiv, Birliğin yurt dışında Sovyet büyükelçisi orijinal futbol oldu bir Avrupa , Asya , Afrika ve hatta Kuzey Amerika . Bu ve Lokomotiv için büyük bir çağ olarak sonuçlandı takımı gibi zaman Rus futbolcular tüm iyi ve dahil bazı Vladimir Maslachenko , Gennady Zabelin, Eugeny Rogov, Valentin Bubukin , Victor Sokolov, Victor Voroshilov, Igor Zajtsev, Zaur Kaloyev, Yuri Kovalyov ve Vitaly Artemyev. Kulübün zaman Lokomotiv en güçlü oyuncular terkedilmiş, Lokomotiv lütuf tekrar düştü. arasında salıncak bir ilk ve ikinci bölümü izledi. Bu 80'lerin sonuna kadar sürdü.
    [ değiştir ] Post-Sovyet dönemi
    1990'ların başında ise Lokomotiv üst arasında "zayıf halka" olarak kabul edildi Moskova kulüpleri. O tribünlerde desteğinden yoksun hem de sonuçları ve taraftarların sahada. Ancak, baş antrenör Yuri Semin ve başkanı Valeri FILATOV parçayı üzerine kulübün ilerleme konuldu İşte doğru olarak Lokomotiv yükleme böylece Moskova sepeti beşinci tekerleğin . Tüm bu çünkü tarihsel Lokomotiv olarak kulübün büyük bir olamaz kabul oldu Spartak , CSKA , Dinamo ve Torpedo .
    kampanyalarda unutulmaz performanslar yerli lig ve birkaç Katı Avrupa Kupaları terazi Rus Superclub tarafından yapılan Lokomotiv ve standları taraftarları geri getirildi ve arka fanlar. 2002 yılında, bir yeni stadyum inşa andıran geleneksel kompakt İngilizce olan biri. en biri olarak kabul hala arena, değilse en iyi ve rahat Doğu Avrupa'da oranı fan club büyüme verdi çok büyük bir destek için. Aslında günümüzde, Lokomotiv ev oyunları ortalama katılım en yüksek olan biri Moskova . 2009 yılında Sonunda, katılım de ortalama stadyum içinde, en yüksek ikinci Moskova .
    [ değiştir ] Altın Maç
    2002 yılında bir "altın maç" ve Moskova Lokomotiv olarak, şampiyon kim olacaktır karar oldu gerekiyordu PFC CSKA Moskova hem 30 Gameweek noktaları sonra miktarı aynı bitmiş. Oyun oynandı Dinamo kalabalık dışı önünde bir sattı. Lokomotiv kaptan aldı başında öne düşük sürücüden bir teşekkür Dmitry Loskov ve sonunda hedef tarihin kulüp başlık açıldığında ilk Lokomotiv iddia için dışarı olmak yeterli.
    [ değiştir ] İkinci Adı
    İki yıl sonra, Lokomotiv Moskova kazandı yine Rusya Premier Ligi rakipleri noktası üzerinde şehir tek bir CSKA Moskova . Lokomotiv yenerek şampiyonluk kazandı Shinnik Yaroslavl Yaroslavl 2-0, sonra CSKA hafta bir rakip kent karşı kayması kadar Dinamo Moskova evde.
    [ değiştir ] Post-Semin
    , Baş antrenör için çok kendi içinde 2005 yıl Yuri Semin , ve takım onları antrenör Rus ulusal sol tarafından değiştirildi Vladimir Eshtrekov . Estrekhov tökezledi son başlık ve iddia onları sollamak için ve sonunda izin CSKA oyunlar sırasında lider olmasına rağmen aynı yıl, lig altındakiler için çoğu yıl, Lokomotiv. Sonuçta Lokomotiv 3 bitirme. Estrekhov ve görevden Slavoljub Muslin yerini alıyordu. Sonunda bu tarihin yöneticisi kulübün yabancı oldu Loko ilk. başladıktan sonra bir fakir, Lokomotiv iyileşti ve üçüncü bitirdi. performansına rağmen saygın, Muslin yağmalandı. Anatoly Byshovets ve dümen yerine Yuri Semin başkan olarak Lokomotiv döndürüldü. Lokomotiv yerde 7 bitirdi gibi bu getirilen küçük bir Lokomotiv olarak başarı hayal kırıklığı bir sezon oldu değil. Sadece parlak nokta kazanma oldu Kupası . Bu kötü performans antrenörü çuval hem Kurulu istenir Yönetim Anatoly Byshovets ve başkan Yuri Semin . Sonradan Rinat Bilyaletdinov antrenör hademe hareket olarak. 6 getirdi Lokomotiv Aralık 2006 tarihi itibariyle kadar bu sürdü Rashid Rakhimov dan Amkar sözleşme üç yıl. Ancak, bu 7 bitirme vardı sadece yeteneğine sahip Lokomotiv kurulu olarak sonuçlandı kadar taşımak yanlış başka henüz olması 2008 ve başlangıç kötü 2009 sezonu . Unsurprisinly üzerinde 28 Nisan 2009 Lokomotiv ateş Rakhimov . Uzun zamandır hizmet veren oyuncu Vladimir Maminov olarak kuruldu Caretaker yöneticisi . Bir ay sonra, Lokomotiv atandı fan-favori Yuri Semin . Bu iyileşti, Lokomotiv başlamak gerçekten kötü bir için Lokomotiv olarak başarıdan sonra getirilen acil ve süreç içinde yer 4 iddia ederek, yüksek bir sezonu tamamladı.
    [ değiştir ] Avrupa'da Performanslar
    Lokomotiv ulaştı Kupa Galipleri Kupası yarı final iki kez (1997-1998 ve 1998-1999). Kulüp ayrıca 2. grup aşamasında oynanan Şampiyonlar Ligi sezonunda 2002/03 ve karşı kravat Ligi son 16 Şampiyonlar tarafından uzak hedefe kaybetti AS Monaco FC , 2004 yılında. Bu kadar Avrupa bardak çok kulübün en iyi başarıları vardı.
    No Pozisyon Oyuncu
    1 GK Guilherme
    4 DF Rodolfo ( vice-captain )
    7 MF Dmitri Tarasov
    8 MF Denis Glushakov
    10 MF Dmitri Loskov ( kaptan )
    11 FW Dmitri Sychev ( vice-captain )
    13 MF Wagner
    14 MF Igor Smolnikov
    15 MF Haminu Dramani
    16 MF Charles
    17 DF Dmitri Sennikov
    19 FW Dramane Traoré
    20 DF Branko Iliç
    21 MF Dmitri Torbinski
    No Pozisyon Oyuncu
    22 GK Aleksandr Krivoruchko
    23 DF Marko Basa
    27 MF Magomed Ozdoyev
    28 DF Jan Ďurica
    30 DF Malkhaz Asatiani ( vice-captain )
    32 GK Marek Čech
    44 DF Ruslan Kambolov
    49 DF Roma Shishkin
    55 DF Renat Yanbayev
    81 MF Alan Gatagov
    88 MF Oleksandr Aliyev
    90 FW Maicon
    99 DF Taras Burlak
    - FW Artur Sarkisov

Yeni klübüme yorumları beklerim

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

vay be iyi kulüp gelmiş tekrardan başarılar dilerim en geç 2 sezonda rusyayı alırsın diye düşünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Tarihçe google'danmı çeviri

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Kulubunde Başarılar (: Nice Kupalar Nice Şampiyonluklar Dileğiyle

Nesil
    2010
    Yer
    Kocaeli/Gebze

İyi klüp gelmiş gerçekten,bana göre azıcık şansın yardımıyla da ilk sezon ilk 2'ye oynarsın diyorum.Başarılar

sakary Ali Misafir

Çok iyi bir takım yakalamışsın Eren..Başarılar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by [Rec]ep View Post
    Moskova'da başarılar dilerim.
    Ben demiştim demeyi sevmiyorum ama ben demiştim.
    Nam-ı diğer [Rec]ep

İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.

Nesil
    2010
    Yer
    izmir

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Kulubunde Başarılar (: Nice Kupalar Nice Şampiyonluklar Dileğiyle
    Teşekkür ederim Furkan

Quote Originally Posted by last breath View Post
    İyi klüp gelmiş gerçekten,bana göre azıcık şansın yardımıyla da ilk sezon ilk 2'ye oynarsın diyorum.Başarılar
    Öyle bir ihtimal düşük çünkü benden önceki menejer 14.sırada bırakmış takımı

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Çok iyi bir takım yakalamışsın Eren..Başarılar.
    Teşekkürler Ali
    Ben demiştim demeyi sevmiyorum ama ben demiştim.
    Çok billmiş insan

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Biraz ilginç olmuş.41 mesaj,10 görüntülenme.Başarılar dilerim.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2010
    Yer
    izmir

Quote Originally Posted by Facx View Post
    vay be iyi kulüp gelmiş tekrardan başarılar dilerim en geç 2 sezonda rusyayı alırsın diye düşünüyorum.
    İnş temennim o yönde
    Quote Originally Posted by Dooki View Post
    Tarihçe google'danmı çeviri
    Evet neden ?

Nesil
    2010
    Yer
    izmir

Arkadaşlar transfer konusunda yardım edermisiniz? Biraz gençlere çalışıp biraz transfer yapmak istiyoruz

@Bence sende yalnış var Berk çünkü bendede 174 hattaha görüntülenme var Teşekkürler bu arada
    Last edited by K1nq35 : 09.Aralık.2010 at 23:58 Reason: Eksik bir rakam :)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İvan Rakitic , Eden Hazard , Neymar aklıma ilk gelenler.Paran varsa kaçırma bunları.
    Nam-ı diğer [Rec]ep

İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.

Nesil
    2010
    Yer
    izmir

İvan Rakitic , Eden Hazard , Neymar aklıma ilk gelenler.Paran varsa kaçırma bunları.
    Yalnış hatırlamıyorsam 17 milyon mu 20 milyon mu ne vardı ama hazard 20 milyona geliyor.Neymar'ı ve rakitic bilmiyorum

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Gerçekten canı gönülden tebrik ederim.... Cesür Yürek

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Taktiğini dizilişini gözter eksik bölge söyle oyuncu tavsiye iste hadi çabuk

başarılar dilreim takım çok iyi albin'e bir bak derim gelirse kaçırma

bana göre fm de başlangıç için seçilebilecek takımlar dan biri tebrik ederim...Oyuncu dizilişi ve transferleri paylaşırsan seviniriz.Takipçinim..

Nesil
    2010
    Yer
    izmir

Quote Originally Posted by burhankemal View Post
    Gerçekten canı gönülden tebrik ederim.... Cesür Yürek
    Tam anlamadım :S
    Quote Originally Posted by cengavs View Post
    başarılar dilreim takım çok iyi albin'e bir bak derim gelirse kaçırma
    Tamam bakıcağım teşekkürler

Nesil
    2010
    Yer
    izmir

Quote Originally Posted by burhankemal View Post
    Taktiğini dizilişini gözter eksik bölge söyle oyuncu tavsiye iste hadi çabuk
    Şey kariyere bugün başlıyamıyacağım pzt gibi çünkü bi işim çıktı O yüzden geldiğimde koysam bir sorun olmaz inş
    Quote Originally Posted by kursatakca View Post
    bana göre fm de başlangıç için seçilebilecek takımlar dan biri tebrik ederim...Oyuncu dizilişi ve transferleri paylaşırsan seviniriz.Takipçinim..
    Teşekkür ederim Pzt koyucam tek tek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başarılar Eren.Ama nedense başarısız olucağını düşünüyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

iyi takım eren başarılar
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2010
    Yer
    izmir

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Başarılar Eren.Ama nedense başarısız olucağını düşünüyorum
    Bakalım Emre ben başarılı olacağıma inanıyorum o senin kararın
    Quote Originally Posted by benbenim View Post
    iyi takım eren başarılar
    Teşekkürler

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by K1nq35 View Post

Evet neden ?
    Direk hiç bi' şey anlaşılmıyor da

Bu arada başarılar

Başarısızlıklar Eren delüğanlısı.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Gidişat başlamadan kötü Yönetim kovmadan istifa et bence Başarılar.

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri