Devam devam.Takipçinim iyi gidiyorsun.Şuan tanınmadık oyuncular alman normal.Bir üst ligde yavaş yavaş daha iyi oyuncular alacaksın.Championship de zaten çok iyi bir kadro kurarsın diye düşünüyorum
Devam devam.Takipçinim iyi gidiyorsun.Şuan tanınmadık oyuncular alman normal.Bir üst ligde yavaş yavaş daha iyi oyuncular alacaksın.Championship de zaten çok iyi bir kadro kurarsın diye düşünüyorum
Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Aynen moral kondisyon ve fiziki özellikler ön plana çıkıyor..
FC United of Manchester Tarih Yazıyor!
FC United Blue Square Bet North'ta çıktığı 42 maçta 88 puan toplayarak şampiyonluğa uzandı.Lige bu sene çıkan FC United herkesi şaşırtarak inanılmazı gerçekleştirdi.Kaan Küçükyılmaz'ın yönetimindeki FC United şampiyon olarak bir üst lige yükseldi.
Küçükyılmaz'ın kontratı bu sezon sona eriyor.Başarılı teknik direktörün sözleşmesinin önümüzdeki günlerde uzatılması bekleniyor.
Kaldı 5 Sezon![]()
Yeni sezon için transferlerimizi..
![]()
açık ara farkla şampiyon olmuşsun transferler lig için iyi güzel kariyer oluyor..
transferler lig için güzel umarım lig yükselirsin. antrenman tesislerini geliştirmeni öneriyorum.
sonuçlar çok güzel daha çok maç var ama şampiyonluk geliyor..![]()
norton için önerebilceğin rol ne acaba
eto'o bitmiş.
en zevklisi alttan üste giden yolculuk oluyor zaten...başarılar dilerim
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Geri sayım kaldı 5