Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 42 arası toplam 42 sonuç

Konu: Bandirmaspor ~ O Amblem Oldukca Formanda Devam Edecek Bu Sevda !!!

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Kümeye doğru mu gidiyorsun yoksa yapacağın sistem değişikliği düşmemek için mi olacak

Play-Off potasindayiz Turgut abi.

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Zor bir kupa maçından sonra doğaldır o oyun Emir..Bence sistemde diret
    Yok yok. Bu sistemle olmaz.

ST2L 9. Hafta

Yeni sistemle ciktigimiz ilk macta 3 puani kaptik.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post

Play-Off potasindayiz Turgut abi.
    Tamam ya işte Ben Şampiyonluğa oynuyorum sen bana küme düşecen böyle giderse dedin ya bende onu belirtmek istedim Şampiyonluk küme düşmeye Play-off potası direk küme düşmeye bedeldir
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Tamam ya işte Ben Şampiyonluğa oynuyorum sen bana küme düşecen böyle giderse dedin ya bende onu belirtmek istedim Şampiyonluk küme düşmeye Play-off potası direk küme düşmeye bedeldir
    Ooo o baska iste. Takim farki var. Bandirma nireee Samsun nire.

ST2L 10. Hafta

Muharrem'i 73. dakikada aldim oyuna atti golunu cikardim hemen.

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

İskenderun maçında şuan ki kadrondan şunlar vardı maçtı;

Rıza oynuyordu

Emrah Ekmekçi sonradan girdi sanırım

Mehmet albayrak ile Mustafa Öztürk forvet oynuyorlardı

Solda Halil Çelik vardı ki çok begendim ben o adamı.Gerçi 2 defa top geldi ayagına ama biri direkten döndü digerindede orta yaptı güzel kesmişti

Vedat Çakmak zaten sorma bu adamı ya baya saglam dedik aldık geçen gün hava topu mücadelesinde sakatlanmış sezonu kapatmış.Olacak iş mi ki bu?

Neyse el ele kol kola İskenderun Demir Çelik Spor ile Bank Asyaya diyecegim ama bizim oyuncuları tam yansıtamamışlar oyuna.Bazılarını ekstra yansıtmışlar ama bazılarınıda batırmışlar.Neyse başarılar.

Şunuda söyliyeyim valla 2 puanumızı çalan hakeme burdan seslenmek isterdim ama ceza yiyebilirim yani.Bilmiyorum özeti falan izledinmi ama penaltı falan degildi o pozisyon.3 puan fark var şuan aramızda.İnşallah reel de beraber çıkarız.Bu arada kaleciniz çok çirkef soyunma odasına giderken baya bi hareketler yaptı bizim tarafaa(kapalı).

Kariyer oksuz kalmis yahu.

Devam ediyoruz..

Nesil
    2010
    Yer
    KOCAELİ

puan durumunu koyarmısın

ST2L 12., 13., 14., 15., 16., 17., Haftalar

Ilk Yari Sonucu Puan Durumu

U18 Ilk Yari Puan Durumu

Kadro kalitesi olarak ligin en kotu takimlarindan biriyiz. Buna ragmen cok iyi maclar cikardik ve ilk yariyi hedefledigimiz gibi guzel bir yerde bitirdik.

U18'de l'der durumdayiz ve 2 oyuncumuz gol kralliginda, 3 oyuncumuz asist kralliginda zirveyi paylasiyorlar. Bu gelecek icin umut verici.

Nesil
    2010
    Yer
    izmir

4-1 nası Göztepe Göztepe Göztepe ayık olcan olum

Sana sadece esit CCC ve 17 Eylul diyorum Eren.

Devre arasi kale disinda baska bir yere transfer dusunmuyorum arkadaslar. Bunun disinda stoper ve defansif ortasaha icin gelecek vaad eden oyuncularla ve tecrubesiyle takima katki saglayacak isimlerle anlastik. Anlastigimiz oyuncular sezon sonu transfer doneminde aramiza katilacaklar. Kaleci onerilerinizi bekliyorum. Butcemiz 9 K maas butcemiz ise yillik maksimum 94 K Sterlin.

ST2L 18., 19., 20., Haftalar

Mehmet ve Emrah'in sakatliklari hucum hattinda berbat bir oyun sergilememize neden oldu ve 3 haftada sadece 1 puan kazanabildik. Gebze macini konusmak istemiyorum. 22 sut ve 4 CCC'ye 0 CCC ve sonuc maglubiyet ! Yinede play-off potasindaki rakiplerimizin puan kayiplari play-off potasindan uzaklasmamamizi sagladi. Mehmet ve Emrah takima katildilar. Puan kaybini artik minimuma indirmemiz gerekiyor.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri