Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 32 arası toplam 32 sonuç

Konu: Pastore Gelmiyor

Quote Originally Posted by kartal_07 View Post
    HOCAM SİZİN KULLANDIGINIZ ANTRENMAN PROGRAMI NEY ACABA OYUNCULARINIZ ÇOK İYİ GELİŞİYO SANKİ. BİRDE BU OYUNCULARIN PA SINI NERDEN BAKABİLİYORUZ?
    özel bir program kullanmıyorum oyuncunun profiline göre özel bir program hazırlıyorum yani her oyuncunun kendi antreman ı var, uğraştırıcı ama verimli

örnek bir oyuncum 120k avroya aldım , güç 2 , dayanıklılık 6 idi , sürekli darbe alıp kondisyonu maçın başında çok düşüyor ve sakatlanıyordu , streng e yüklendim özel antreman güç olarak ayarladım. ve liglerde ilk 11 de oynattım , en önemlisi bu zaten

raporlarda çok iyi oyuncu olarak gözüküyordu , 16 yaşında 8 maç , 17 yaşında 17 maç oynattım ve 1 gol 7 asist 7.14 ortalama ile oynadı, bu arada stoch özel ders verdi . caneri sattım ve bu oyuncuyu oynatmaya karar verdim. 18 yaşında 28 maçta 3 gol 21 asist yaptı ve 7.72 lik ortalama ile oynadı. toplamda 36 maç oynattım ve hala 75. dk lara gelince oyundan değiştiriyorum ki kondisyonu çok düşüp sakatlanmasın diye . kısacası ne kadar emek o kadar ekmek.yeni sezon öncesi profili

güç ve aerobik (güç - dayanıklılık - çeviklik) yoğunlaştığım için teknik - taktik gelişmedi daha :] güç 10 olsun tekniği - taktiği dengelerim ve beni uzun yıllar idare edecek bir ortasaha sol oyuncum olur. caneri 7m e sattım ve ondan daha iyi oynayan genç oyuncum var artık. [güç 2 den 8 e , dayanıklılık 6 dan 11 e , çeviklik 12 den 15 e çıktı)

yani diyeceğim oyuncunun eksik özelliklerini kapatıp ona göre antreman uyguluyorum. orta saha sol da oynayan oyuncu bu ; orta açma , top sürme - teknik - pas - hız - dayanıklılık - ilk dokunuş gibi özellikleri iyi olmalı , bu yüzden atak - ball control - taktik - aerobic e ağırlık vermelisin. ve tekrardan belirteyim ilk 11 de şans vermelisin kötü de oynasa lig maçlarında oynat. iyi kadron varsa zaten lig garanti , sorun çıkarmaz.

bir başka oyuncum alt yapıdan çıktı .

16 yaşında düşük profiline - başlarda kötü oynamasına rağmen 32 maçta oynattım , 8 gol , 12 asist 7.34 ortalamsı var. yine dikkatini çekerim güç 3 , dayanıklılık 5 de . 1 yıl sonraki profili ise

daha 16 yaşında 20 maç üstü oynayan çok oyuncu var , iyi oyuncuların yanında geleceğe yatırım şart

oyuncu pa larını öğrenmeye gelince fmrte den bakabilirsin ama tavsiye etmem , ben sadece çok merak ettiğim , kadromda sabit olan bi kaç oyuncunun pa sına baktm zaten as kadromda oyunu değiştirmeyeceği için bakmıştım . ama fmrte den arama ile pa sı 180 üstü oyuncuları da bulabiliyorsun . oyunun zevki kaçıyor ama kullanan var.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Bazen çok düşük ücretlere geliyorlar. Özellikle oyunda 1 yılı doldurduysanız, klüpleri satmak için çırpınıyor, o gelmek.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri