özel bir program kullanmıyorum oyuncunun profiline göre özel bir program hazırlıyorum yani her oyuncunun kendi antreman ı var, uğraştırıcı ama verimli
örnek bir oyuncum 120k avroya aldım , güç 2 , dayanıklılık 6 idi , sürekli darbe alıp kondisyonu maçın başında çok düşüyor ve sakatlanıyordu , streng e yüklendim özel antreman güç olarak ayarladım. ve liglerde ilk 11 de oynattım , en önemlisi bu zaten
raporlarda çok iyi oyuncu olarak gözüküyordu , 16 yaşında 8 maç , 17 yaşında 17 maç oynattım ve 1 gol 7 asist 7.14 ortalama ile oynadı, bu arada stoch özel ders verdi . caneri sattım ve bu oyuncuyu oynatmaya karar verdim. 18 yaşında 28 maçta 3 gol 21 asist yaptı ve 7.72 lik ortalama ile oynadı. toplamda 36 maç oynattım ve hala 75. dk lara gelince oyundan değiştiriyorum ki kondisyonu çok düşüp sakatlanmasın diye . kısacası ne kadar emek o kadar ekmek.yeni sezon öncesi profili
güç ve aerobik (güç - dayanıklılık - çeviklik) yoğunlaştığım için teknik - taktik gelişmedi daha :] güç 10 olsun tekniği - taktiği dengelerim ve beni uzun yıllar idare edecek bir ortasaha sol oyuncum olur. caneri 7m e sattım ve ondan daha iyi oynayan genç oyuncum var artık. [güç 2 den 8 e , dayanıklılık 6 dan 11 e , çeviklik 12 den 15 e çıktı)
yani diyeceğim oyuncunun eksik özelliklerini kapatıp ona göre antreman uyguluyorum. orta saha sol da oynayan oyuncu bu ; orta açma , top sürme - teknik - pas - hız - dayanıklılık - ilk dokunuş gibi özellikleri iyi olmalı , bu yüzden atak - ball control - taktik - aerobic e ağırlık vermelisin. ve tekrardan belirteyim ilk 11 de şans vermelisin kötü de oynasa lig maçlarında oynat. iyi kadron varsa zaten lig garanti , sorun çıkarmaz.
bir başka oyuncum alt yapıdan çıktı .
16 yaşında düşük profiline - başlarda kötü oynamasına rağmen 32 maçta oynattım , 8 gol , 12 asist 7.34 ortalamsı var. yine dikkatini çekerim güç 3 , dayanıklılık 5 de . 1 yıl sonraki profili ise
daha 16 yaşında 20 maç üstü oynayan çok oyuncu var , iyi oyuncuların yanında geleceğe yatırım şart
oyuncu pa larını öğrenmeye gelince fmrte den bakabilirsin ama tavsiye etmem , ben sadece çok merak ettiğim , kadromda sabit olan bi kaç oyuncunun pa sına baktmzaten as kadromda oyunu değiştirmeyeceği için bakmıştım . ama fmrte den arama ile pa sı 180 üstü oyuncuları da bulabiliyorsun . oyunun zevki kaçıyor ama kullanan var.