Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 75 sonuç

Konu: Büyük Hedeflere Yavaş Yavaş Adımlar ! (Boluspor)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bank Asya 30. Hafta

Son haftalarına girdigimiz ligde Deplasmanda 2 puan bıraktık. İlk yarısını çok kötü oynadıgımız maçta gol yiyerek maglup tamamladık. İkinci yarıya gol ile başlasakda, Golden sonraki pozisyonları degerlendiremedik.

Bank Asya 31. Hafta

Liderlik için yarıştıgımız rakibimize karşı Evimizde farklı bir maglubiyet aldık. Maçın bütün bölümünü kötü oynadıgımız maçta rakibimiz galibiyet alarak Üst tura çıkmayı garantiledi. Bizde İkinciligi garantiledik.

Bank Asya 32. Hafta

Formalite maçında iki tarafta kötü futbol sergiledi. İlk yarıda buldugumuz penaltı golü ile ligi galibiyet ile kapattık.

Bank Asya Puan Durumu

Bank Asya sezonun 11'i

Yılın 11'inde takımımızdan 4 futbolcu var. Bu futbolcular ile Spor Toto süper liginde de devam etmeyi düşünüyoruz. Oliviera Bu sezon bizde kiralıktı. Kadromuza katmak için şimdiden görüşmeleri başlattık.

Spor Toto Süper lig Puan Durumu

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    İnşl. maçlaru kayıpsız geçer süper lige çıkarsın Osman
    Saol Tolga. sonunda çıktık süper lige.

Nesil
    2010
    Yer
    KOCAELİ

ligte iyi performans cıkardık meyvelerini aldık

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Damien Plessis 110k gibi cuzi bir ücretle Takımımıza kattık. Tecrübeli futbolcu genç yaşında Liverpool ve Lyon gibi takımlarda futbol oynadı. Geçen sene Panathinaikos'da 33 Maçta 4 Gol ve 7 Asist ile oynamış. Bu sene Takımımızda Orta sahada mücadele edecek.

Ersan'a Ücret ödemeden Kadromuza kattık. Genç Futbolcu geçen sene Beşiktaş'ta 19 Maçta forma giydi. İstenilen performansı veremeyince Adanaspor'danda teklif gelmeyince bizim teklifimizi kabul etti.

Wilfried Niflore'yi ücret ödemeden kadromuza kattık. Tercübeli futbolcu kariyerinde attıgı gollerle oynadıgı takımları sırtladı. Gollerini bizim kulüpde'de devam etmesini diliyoruz.

------

Transferlerimiz Devam edecek...

Sağ Açık, Orta Saha, Sağ bek(Sol bek) Öneriler varmı ...

Quote Originally Posted by Kawaguchi View Post
    ligte iyi performans cıkardık meyvelerini aldık
    Aynen hocam.

Nesil
    2010
    Yer
    KOCAELİ

ersan transfer bomba olmuş arkadaşım bence defansının çok uzun zaman bankası olacak

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

HAZIRLIK KAMPI

2011 - 2012 / Boluspor

Spor Toto'da mücadele edecegimiz Bu sezonda kadromuz bu şekilde. İyi bir hazırlık kampı geçirdik. Oyuncuların maç içindeki performansından memnunum. Bir kaç transfer daha yapmak istiyorduk ama para sorunu devreye girince yapamadık. Geçen sene 1. Lige çıkmamızı saglayan Oliviera ile anlaşmak üzereyken, Beşiktaş ve Galatasaray gibi büyük kulüpler devreye girince teklifimizi kabul etmedi. Bu sezonki ilk hedefimiz Ligde kalabilmek. Sonraki ise Türkiye kupasında Grupdan çıkmak.

ersan transfer bomba olmuş arkadaşım bence defansının çok uzun zaman bankası olacak
    Teşekkürler.. İnşallah.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Spor Toto 1. Hafta

Lige iyi bir başlangıç yaptık. Erken buldugumuz golle öne geçtik. Golden sonra Sivasspor'a çok fazla üstünlük kurdurtmadık. İki takımda pozisyonlar yakaladı ama degerlendiremedi. Lige 3 puanla başlamak bize moral oldu.

Spor Toto 2. Hafta

Niflore'nin harika vuruşu ile ilk yarıda golü bulduk. İki rakipde çok fazla pozisyona giremedi. 81. Dakikaya kadar skor olarak sonlara kadar üstün götürdügümüz yedigimiz golle 2 puan kaybettik.

Spor Toto 3. Hafta

Bu skoru hiç hakketmemiştik. Maçın bütün bölümü Deplasmanda oynamamıza ragmen ortada geçti. 2 Golüde Duran topdan yedik. Görünüşe bakılırsa, Niflore gününde olursa maçlardan puan alcaz gününde olmazsa maçları kaybetcez.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Spor Toto 4. Hafta

Güzel oyunla rakibimizi devirdik. Dişimize göre rakiplere puan vermezsek bu sene ligde iyi yerlere gelebiliriz. İlk yarıda erken golle yenik duruma düşsekde ilk yarı bitmeden beraberligi yakaladık. Takım ikinci yarı iyice açılınca gollü bir karşılaşma izledik.

Spor Toto 5. Hafta

Bu maça çok fazla sevinemedim açıkcası. Erken golle öne geçsekde ilk yarı bitmeden Beşiktaş beraberligi yakaladı. İkinci yarıda Niflore'nin güzel oyunu bizi galibiyete taşıdı.

Spor Toto 6. Hafta

İki güzel galibiyetden sonra bu biraz kötü oldu. Deplasmanda oynanamamıza ragmen kötü bir oyun sergilemedik ama ilk yarıda yedigimiz 2 gol kötü oldu. İkinci yarıda pozisyon bulsakda son vuruşu iyi yapamadık.

Nesil
    2010
    Yer
    KOCAELİ

lige iyi giriş yapmışız ilk 10 bence güzel olur

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Sorma abi ye eve misafir geldi 2 Günlügüne. Çocuk öglen açmış pc ye açış o açış eve bir geldim pc yi çökertmiş. Format atmak zorunda kaldım, kariyerde gitti.
    Bişe söylicem geç oldu ama o çocuk ben olabilirim

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Lige iyi başlamışız. Umarım devamı gelir.
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

lige iyi giriş yapmışız ilk 10 bence güzel olur
    Gidişe göre öyle görünüyor. Sakatlık vs olmazsa.

Quote Originally Posted by jesmatador View Post
    Bişe söylicem geç oldu ama o çocuk ben olabilirim
    Çocuk yarım saat önce yanımdaydı olamaz

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Lige iyi başlamışız. Umarım devamı gelir.
    Teşekkürler. İnşallah.

-----

Kariyer çok yavaş ilerliyor evede yeni geldim bugünde oynayamıcam. Böyle daha zevkli ama günde 2 maça denk geliyor nerdeyse

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Spor Toto 7. Hafta

Mükemmel oyun, Harika performans güzel Skor. Maç için fazla söylenecek birşey yok. Skor ve oyun olarak ezici bir üstünlügük yakaladık.

Spor Toto 8. Hafta

Maç içinde fazla üstün taraf yoktu. İki tarafda iyi oyun sergileyemedi. Emenike'nin erken sakatlanması bizim için iyi oldu. İkinci yarıda buldugumuz golle puanı kurtardık.

Türkiye Kupası Play - off

Zor bir Deplasman maçından galip ayrıldık. Türkiye kupasında gruplara kalmamız çok iyi oldu. Yaser ve Niflore ikilisi çok iyi uyum sagladılar. Son dakikadaki Pele'nin golü mükemmeldi. Takımımızın en iyilerinden biri olan Sağ bekimiz Erdem Özgenç 5 Ay sakatlandı. Alternatifsiz tek yerimiz sağ bekimizdi.

ERDEM ÖZGENÇ 5 AY SAKATLANDI

Spor Toto 9. Hafta

Kötü bir oyun sergiledik ama az kalsın puan alıyorduk. Fenerbahçe 2-0 öne geçtikden sonra çift forvete geçtik ve ardından golü bulduk. Golden sonra çok net bir pozisyon kaçırdık. Niflore'nin Takımdaki gol yükünü çeken oyunculardan biri ayrıca Alternatifsiz bölgemizden biri. Umarım sakatlık yaşamayız.

Türkiye Kupası Gruplar Açıklandı ;

Çok zor bir gruba düştük. Büyük ihtimalle Fenerbahçe ve Trabzonspor el ele çıkarlar.

Ayıptır, Günahtır Be Torpak Turgut Görmesin 7 Attığını N'apar N'eder Seni Enseler

Oyununda Yaser'e Baktımda Pek Bi Cacık Olmaz, Ama Çocuğu Nasıl Gazlamışsın Öyle Şaşırdım

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Ayıptır, Günahtır Be Torpak Turgut Görmesin 7 Attığını N'apar N'eder Seni Enseler

Oyununda Yaser'e Baktımda Pek Bi Cacık Olmaz, Ama Çocuğu Nasıl Gazlamışsın Öyle Şaşırdım
    Maçı başlattım bi 2dk içerde işim vardı gittim geldim Maç 5-0 olmuş. 1dk Sonra 6 oldu dedim ikinci yarı 10'a gidecez heralde 7de kaldık.

Valla abi Bank Asya'da biraz kıpırdama yaşadı bende forma şansını devam ettirdim. Şuan sağ açık oynamasına ragmen Niflore ile aynı gol sayısına sahip. Bu ikili ligde en çok gol atan 2 oyuncu. Ferhat Kiraz ligde Asist kralı. Bütün oyuncularımız zirvede . Takım çok iyi maşallah .

Ferhat Çok İyi Oyuncu Gerçekten Benimde Her Oyunda Coşuyor. Zaten Bir Sağbek Koray'ın Birde Bu Ferhat'ın İnsanüstü Bişey Olduğunu Anladım Bu Seride.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Abi Şimdi gördüm

Bolu araştırmacısı yok bildiğim kadarıyla ama olanda var ise fena şekilde abartıyor Boluspor'u

ss koyarak konuyu kirletmeyecem ama inanılmazlar

Neyse 11.3'ü bekleyecez abi artık biraz da inandırıcı bir oyun olması için
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Samsun maçı harbiden bomba

Böyle skorları bekliyoruz.
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ferhat Çok İyi Oyuncu Gerçekten Benimde Her Oyunda Coşuyor. Zaten Bir Sağbek Koray'ın Birde Bu Ferhat'ın İnsanüstü Bişey Olduğunu Anladım Bu Seride.
    Korayada nazar degdi 5 ay sakat. Kim güzel performans gösterse sakatlanıyor.

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Abi Şimdi gördüm

Bolu araştırmacısı yok bildiğim kadarıyla ama olanda var ise fena şekilde abartıyor Boluspor'u

ss koyarak konuyu kirletmeyecem ama inanılmazlar

Neyse 11.3'ü bekleyecez abi artık biraz da inandırıcı bir oyun olması için
    Ne abartması abi ya takımın başında ben varım diye yenebildiler . Şaka maka çok abartmışlar Boluspor'u. Şuanki kadroya 3 tane saglam oyuncu alsam ilk 5'e oynarlar.

Samsun maçı harbiden bomba

Böyle skorları bekliyoruz.
    1-0 olsun bizim olsun 7de gözümüz yok

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Spor Toto 11. Hafta

Her zamanki kadrodan ufak bir oynama ile maça çıktık. Çift ön liberodan birini çıkarıp forvet oyuna soktuk. Maç içinde yedigimiz pozisyonlardan sonra erken bir degişiklikle eski taktige döndük ama puan kaybı yaşadık. İlk yarısındada, İkinci yarısındada Ankaragücü etkili bir oyun sergiledi ama son vuruşlarımızı iyi yapınca puan almasını bildik.

Spor Toto 12. Hafta

Şu maçı 3-1 den vermemiz çok kötü oldu. Maça çok hızlı başladık ve üst üste buldugumuz gollerle 2-0 öne geçtik. Öne geçtikden sonra maçtaki tempo arttı. İlk yarı 3-2 üstünlügümüzle bitti. İkinci yarıya Eskişehir çok iyi başladı. Üst üste buldugu gollerle öne geçti.

Spor Toto 13. Hafta

Puan alabilecegimiz bir maçtı ataga çıkarken kaptırdıgımız topla golü yedik. Maçın bol gollü geçecegi düşüncesindeydim ama aksina bol pozisyonlu ama az gollü bir maç izledik. 85. Dakikada Yaser boş kaleye atabilseydi bizim son haftalarında puan açısından kötü günler yaşadıgımız günlerde iyi olurdu.

Puan Durumu

Normal olarak iyi durumda gözüksekde daha iyi olabilirdik. Çok şanssız maçlar geçirdik. Defans hattımız çok kötü, Ofans hattımız çok iyi. Aslında Stoperlerimiz ve Beklerimiz iyiler ama çok fazla gol yeme sebebimizi anlamadım. Kaleciden kaynaklanma ihtimali var. Ligde en çok gol yiyen 4. , En çok gol atan 3. Takımız.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Son 3 maçta 1 puan toplayabilmişsin ama toparlanırsın. İlk sezon zaten ligte sağlam oynayıp ligte kalmak daha iyi olur.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Böyle ard arda mağlubiyetler olacak. Bence iyi gidiyorsun. Aralarda yaptığın parlamalar seni üst sıralara taşıyacaktır.
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Spor Toto 14. Hafta

Kötü oynadıgımız bir maçtı.. Gaziantep galibiyeti hakketti.

Spor Toto 15. Hafta

Uzun süreden sonra bu galibiyet bize moral getirdi. Zorda olsa maçı aldık.

Spor Toto 16. Hafta

Son dakikada yedigimiz golle 3 puanı kaçırdık.

Spor Toto 17. Hafta

Güçlü rakibimize karşı etkili oynasakda 3 puanı alabilecek bir oyun sergileyemedik.

-------------

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    Son 3 maçta 1 puan toplayabilmişsin ama toparlanırsın. İlk sezon zaten ligte sağlam oynayıp ligte kalmak daha iyi olur.
    Hedefimiz oydu zaten. Ama ilk 13 maç içinde gösterdigimiz performansı görünce ilk 10'a gireriz düşüncesindeydim. Şimdi ise ligde kalırız umarım diyorum

Böyle ard arda mağlubiyetler olacak. Bence iyi gidiyorsun. Aralarda yaptığın parlamalar seni üst sıralara taşıyacaktır.
    Şansa çok maç verdik ama ligde kalırız diye düşünüyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Türkiye Kupası Grup Maçları

Çok pozisyon bulamasakta, Bulduklarımızı degerlendirdik ve iyi başlangıç yaptık.

Grupdan çıkmak adına iyi bir sonuç aldık.

Türkiye Kupası Son Puan Drumu

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çok iyi oynadık ve galibiyeti hakkettik. Grupdan çıkmayı garantiledik.

Ferhat Kiraz 1 Ay Sakatlandı

Pozisyonumuz olmadan maçı tamamladık. Grupdan çıkmamız maddi ve manevi açıdan iyi oldu

LOKMAN AKYILDIZ 1 AY SAKATLANDI

Türkiye Kupası Puan Durumu

Middlesbrough'dan gelen teklifi kabul etmedik. Boluspor ile daha hedeflerimize ulaşmadık. Boluspor'u Avrupa Kupalarına soktukdan sonra Burdaki görevimizi tamamlamış olacaz.

Nesil
    2010
    Yer
    KOCAELİ

bi beşiktaşımıza yamuk yapmışın şaka bi yana benceiyi gidiyorsun ilk 10 içinde kaparız ligi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

bi beşiktaşımıza yamuk yapmışın şaka bi yana benceiyi gidiyorsun ilk 10 içinde kaparız ligi
    Aynen öyle valla Neyse 2. yarı bjk'ye kıyak çekeriz

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Bu Boluspor ligden düşmez!!!
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu Boluspor ligden düşmez!!!
    Ligi bi bitirebilsek anlıcaz küme düşcezmi düşmicezmi . Kaç hafta oldu 1 sezon bitiremedim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Spor Toto 19. Hafta

Deplasmanda galip geldigimiz rakibimize karşı evimizde zorlandık. 1 Puanı zor kurtardık.

Spor Toto 20. Hafta

Türkiye kupası maçı için bazı as kadro oyuncularımızı dinlendirdigimiz maçta rakibimize karşı kötü bir oyunla maglup olduk.

Türkiye Kupası Çeyrek Final

Ortada geçen maçtı. Devre arasında transfer ettigimiz Muhammet eski takımına karşı çıktıgı maçta bize beraberligi getirdi.

Türkiye Kupası Çeyrek Final Rövanş

İstatisklerde Bursaspor'un üstünlügü görünsede maç ortada geçti. Yine Muhammet gol attı, Bize turu getirdi.

------------------

Devre Arasında Bursaspor ile Kontrat'ı biten Muhammet Demir ile 3 Yıllıgına anlaştık.

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Türkiye kupasında çok iyiyiz.
    Muhammet Demir transferi çok iyi olmuş.
    Başarılar.

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri