2010-2011 LİGİMİZDE SON DURUM
BANK ASYA
SPOR TOTO SÜPER LİG
Sivasspor ve Gençlerbirliğine Dikkat, Beşiktaş'da Şubat Ayında Schusteri Gönderip Yerine Mesut Bakkal Hemşerimizi Getirdi ve Hızla Düşme Potasından Uzaklaştı.
33.HAFTA MAÇLARI
2010-2011 LİGİMİZDE SON DURUM
BANK ASYA
SPOR TOTO SÜPER LİG
Sivasspor ve Gençlerbirliğine Dikkat, Beşiktaş'da Şubat Ayında Schusteri Gönderip Yerine Mesut Bakkal Hemşerimizi Getirdi ve Hızla Düşme Potasından Uzaklaştı.
33.HAFTA MAÇLARI
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
23yaş altı takımını adam edersin Mehmet abi.Geleceğin yıldızlarını çıkaracağına eminim.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Çok ilginç takip ediceğim![]()
Kendi kariyerini baltalama da..![]()
İlginç kariyer.Takımların açaktan yükselmesi her zaman hoşuma giden kariyerlerin ana temasını oluşturur.Bu yüzden imkan buldukça takip edeceğim.
Başarılar..
Ksk ile Altay nasıl çıkar ya allah allah baltala şu kariyeri artık fazla sürmüş![]()
abi temanın adı ne ?![]()
Serhat, Tema Yakın Dostum Gabi Hocama Ait, Gerçekten Mükemmel Uyarlamış.
Merak Etme Eren Göz Göz'ü Amatöre Yollamadan Kapatmam Bu Oyunu
Sağolasın Çağrı Seni Buralarda Görmek Güzel Hayırdır Kayıpsın Ortalarda Yoksun
Yunus'a Yazmaya Gerek Yok Aile Dostum Kendisi
Evet Devam Ediyoruz, Mayıs Ayı Yükselişimiz Mükemmel Bir Sıçramayla (!) 172.Sırada Yer Buluyoruz KendinimizeBu Arada 19 Yaş Altı Asya Şampiyonası Elemelerindeki Gruplarımız Belli Oldu İran ve Irak ile Kıyasıya Kapışmamız Olacağı Aşikar
![]()
![]()
Anadolu'nun Devrimi, Başkentin Gururu Yıllardır Beklediğimiz Başkentimizden Artık Bir Şampiyon Var![]()
![]()
Gol Kralllığını Şampiyon Takımın Önemli Kozu Ermin Zec, Zalayeta ile Paylaşıyor
4 Haziran'daki Afganistan Maçımızın Kadrosunuda Onadık, Buna Göre;
Galatasaray ve Beşiktaş'ın haline bakAvrupa'ya gidememişler.En kısa zamanda kapanması dileğiyle başarılar Mehmet hoca...
Takımın Vazgeçilmez Oyuncularından Remzi Saleh Kariyerini Sürdürdüğü Mısır'ın Al-Ahly Takımından, Hollanda Takımlarından Den Bosch'a Transfer Oldu.
Kariyerimizdeki İlk Ciddi Teklifimizi Arjantinden Aldık, Reddedilmeyecek Bir Teklif Ama Gözümüz Tok Olduğu İçin Paraya İtibar EtmeyizAh Gerçekte de Şöyle Bir Para Gelse
O Kadar Gerekli ki Bu Aralar
Ve Resmi Maçlarımız Başlıyor!!!![]()
Dünya Kupası Asya Elemeleri 1.Turundan Katılıyoruz. 38 Ulusun Katıldığı Elemelerde Çift Maçlı Eleminasyon Usulüne Göre 2.Tura Adını Yazdıracak Takımlar Belli Olacak.
Ve İlk Turdaki Rakibimiz Ortadoğudaki Komşularımızdan ve Ezeli Rakiplerimizden Ürdün Oluyor
Başarılar Mehmet abi. Kariyer güzel gidiyor. Bir an evvel maçları bekliyorum.![]()
TariboWest
Başarılar, kariyer güzel gidiyor
Önümüzdeki 10 sene içinde bu ülkeyi ilk 10 içince görmeyi umut ediyoruz![]()
Başarılar dilerim..Dünya Kupasına katılmak süper olurdu bu takımla..İnşallah o günleri göreceğiz.
başarılar. umarım uzun soluklu olur. takipteyim![]()
başarılar. çok güzel gidiyor
Abi takip etmesi çok keyifli bir kariyer olmuş, ama biraz yavaş mı ilerliyorsun ne?
Kariyerine Zaman Buldukça Bakıcam ,Zevkli Bir Kariyer Olucağına İnanıyorum..
Vay Oğuz Sen Nerden Çıktın YavH.G Kardeşim Özletme Kendini. Yok Birazdan Hızlanırız. Zaten 6ayda 3-4 Maç Yapıyoruz Ancak İlerliyor Oyun
Hele Bir Bakma Ümit Baltalarım Kariyerini![]()
İnşallah Ali Hele Bir Grup Elemelerine KalalımdaTek Korkum Hayali Kadroların Aslan Kesilip Oynaması Umarım Olmaz.
Sağolasın Selçuk Kardeş, Darısı Sana, Bu Seridede Bir Ferguson Olmanı Bekliyorum Merakla
Teşekkürler Arkadaşlar Devam Edelim Kaldığımız Yerden.
Başarılar dedecim.Ürdün'ü rahat geçersin diye düşünüyorum.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Azeri Kardeşlerimizle Yaptığımız Maçta, Sanırım Dostumuz Pek Asılmadı Maça. Fazla Pozisyon Olmayan Maçtan Bulduğumuz Fırsatları Gole Çevirmekte Şanslıydık, Sadıgov ve Dostlarımızın Bize Sunduğu Bu Kıyak İçin Yürekten Teşekkürler
Tarihimizin En Büyük Sıçramasını Yapıyoruz, 14 Basamak Birden Yükselerek İlk 160.Sıraya YerleşiyoruzEn Azından San Marinoyu Yakaladık O Bize Yeter Şimdilik
Kariyerimizde Bize Göz Diken, Sulananİkinci Takımda Brezilyanın Corinthians Takımı Oluyor. Bizde Kendilerine Teşekkür Edip Nazikçe Geri Çevirdik. ve de Sezon Sonu Emekliliğe Ayrılacak Olan Ronaldişko Tam Sizin Aradığınız Menejer Diyerek Önerimizide Sunduk
![]()
Takipçinim! Başarılar.
Sen reddet bu büyük takımları Filistin Başbakanı Seni Kovunca Ne yapacaksın GozanlımGelirsin artık Kozansporun başına
![]()
![]()
Biraz geç oldu ama başarılar dilerim : ) zevkli ve alışılmıştan farklı bir kariyer oluyor![]()
Ulen Reco Saf Değiştirme Hemen Şu Ceyhanlının İzine Gitme, Birde Ortak Olacan![]()
Saolasın Berkay ve Amasyalı Kardeşim Bunun Sonunun Nereye Varacağını Hakketten Bende Merak Ediyorum![]()
Güney Amerika Ekolü Feleğini Şaşırdı![]()
Katar'a Turistik Gezi İçin Gelen Güney Amerika Ülkesinin Oyuncuları, Arap Şeyhlerinin Ünlü Oyunları Sayesinde Isınmadan Maça Çıkarak Sahada Adeta Kazmaları Oynadılar![]()