Sayfa 2 / 9 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 261 sonuç

Konu: Topçular Adayı Sallamaya Geliyor ! | Arsenal | 4. Sezon

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Sonuçlar gayet iyide ne bu resmiyet

Ne resmiyeti.

STSL 7. Hafta

İlk yarıda kayda değer pozisyonumuz olmayınca Santos'u oyundan alıp Bekir'i stopere çektim. Oyuna Alex girdi ve 3 asist yaptı. Sakatlanan Dia ise 5 gün takımdan ayrı düz koşu yapacak.

STSL 8. Hafta

Hakem Hüseyin Sabancı sağ olsun çok iyi bir maç yönetti (!) 2 kırmızı kartlık pozisyona sarı verdi. Beşiktaş kasap çıktı. Maçtan sonra yaptığım itirazlara federasyon tepkisiz kaldı.

Sıradaki Maç: Fenerbahçe - Olympique Lyon

Yer: Şükrü Saraçoğlu

TSİ: 19.45

Fenerbahçe | Eksikler

Emre - Dia - Gökhan G. - Güiza > Sakat

OL | Eksikler

Ederson - Bastos - L. Lopez > Sakat

Şampiyonlar Ligi F Grubu 3. Maç

Yapma Kanarya !

Lyon'un oyun stılı bize ters gelince istediğimiz atakları ne kanatlardan ne göbekten yapabildik. Gökhan'ın yokluğunda Okan'da U18 maçında sakatlanınca sağ bekte Bekir'e şans verdim. Bekir 4.6 puanla oynadı. Sağ kanadımız otobana döndü ve 2 golüde ordan yedik. Bu maçtan 1 puan bile alsak deplasmanda alacağımız bir Twente galibiyeti ile puanımızı 10'a çıkarıp gruptan çıkma umutlarımızı yükseklerde tutabilecektik. 3 maç kaldı. İnter'le evde oynayıp Twente ve Lyon'la deplasmanda karşılaşacağız.

Kadroyu göstermezsen ve nasıl bir oyun stili yaptığını söylemessen kariyerini ele geçiririm

Klüpten Haberler

Bu sabah yapılan antrenmanda Selçuk'un dizinden sakatlandığı ve sağlık ekibinin raporu doğrultusunda 5 ay boyunca sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Kanarya devre arasında yedek oynayacak yerli defansif ortasaha arayışlarına girebilir.

Quote Originally Posted by jesmatador View Post
    Kadroyu göstermezsen ve nasıl bir oyun stili yaptığını söylemessen kariyerini ele geçiririm
    Tabii ki, hemen anlatayım.

Bu dizilişi avrupa maçlarında,

bu dizilişi ise lig maçlarında kullanıyorum.

Taktiği kısaca açıklayacak olursak geniş alanda direkt, hızlı ve isabetli paslarla sonuca gitmeyen isteyen bir taktik. Avrupa maçlarında tüm toplar Trequersieta rolündeki Alex'e gidiyor. Alex bu topları ara pas, uzun şut ve kritik paslar olarak değerlendiriyor. Lig maçlarında ise oyunu Deep-Lying Playmaker rolündeki Emre kuruyor. Top bu sefer kanatlara gidiyor. Kanatlardaki oyuncularımız hızlı bir şekilde içeri kat ediyor veya çizgiye inip orta açıyor.

STSL 9. Hafta

Okan Alkan, Gökay İravul, Enis Gül ve Berk Elitez bu amçta forma giydi. Enis ve Gökay 1'er asist yaparak skora katkıda bulundular.
    Berk'in sakatlanması ise talihsiz bir olaydı fakat sakatlığı ciddi değil ve 2 gün sonra tekrar antrenmanlara başlayabilecek.

Gökhan Geri Döndü !

Klüp doktorları tarafından verilen rapor doğrultusunda Gökhan'ın takımla birlikte düz koşulara başlayabileceği belirtildi.

Türkiye Kupası Grup Kuraları Çekildi !

Beşiktaş ve Eskişehirspor ile içeride, İBB ve Gaziantepspor ile dışarıda karşılaşacağız.

STSL 10. Hafta

Niang şov ! 4 gol birden attı ve bu sezon 21 gole ulaştı.

Sıradaki Maç: Olympique Lyon - Fenerbahçe

Yer: Stade de Gerland

Olympique Lyon | Eksikler

Ederson > Sakat

Fenerbahçe | Eksikler

Selçuk - Emre B. - Dia - Güiza > Sakat

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yiğit incedemiri tavsiye ederim yedek oynasa da sesi çıkmıyo garibimin
    avrupada ses getirmeni bekliyoruz dostum

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    yiğit incedemiri tavsiye ederim yedek oynasa da sesi çıkmıyo garibimin
    avrupada ses getirmeni bekliyoruz dostum
    Yiğit zaten listemde var bakalım Manisa transferde kolaylık sağlarsa alacağız.

Bakalım inşaallah ses getiririz.

Şampiyonlar Ligi F Grubu 4. Hafta

ACI İNTİKAM !!!

Lyon'u adeta sahadan sildik ! Puanımızı 9'a çıkardık. Artık Twente deplasmanından alacağımız minimum 1 puan bizi 2. tura çıkaracaktır.

Şampiyonlar Ligi F Grubu 4. Hafta Puan Durumu

Kısa bir yemek molasından sonra devam edeceğiz.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Avrupada muhteşem sonuçlar alıyorsun Emir. İnşallah çeyrek finalden ileriye gidersin.
    TariboWest

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Avrupada muhteşem sonuçlar alıyorsun Emir. İnşallah çeyrek finalden ileriye gidersin.
    Teşekkürler abi. Çeyrek final zaten en düşük hedefimiz.

STSL 11. Hafta

Lyon maçının verdiği yorgunlukla yedek ağırlıklı bir kadroyla maça çıktık. Buna rağmen son şampiyona 3 gol attık ve 3 puanı aldık.

Klüpten Haberler

Yiğit İncedemir'de Artık Kanarya !

Klüp oyuncularımızdan Selçuk Şahin'in ağır sakatlığı üzerine Manisaspor takımından Yiğit İncedemir ile anlaşmaya varılmıştır. Transfer bedeli 575.000 £'dir. Oyuncu yıllık 550.000 £ alacak.

Dia Geri Döndü !

Klüp doktarları tarafından verilen rapora göre Beşiktaş ile yapılan lig maçında sakatlanan Dia'nın sakatlığının sona erdiğini ve en kısa süre içinde takımla birlikte çalışmalara başlayabileceği belirtildi.

Türkiye Kupası A Grubu 1. Maç

SS'de görüldüğü gibi Beşiktaş'ı maç boyunca şut yağmuruna tuttuk. 4 CCC var. Beşiktaş'la finalde oynarsak işimiz zor çünkü maçı 90 dakika boyunca bırakmıyorlar. Kalan 3 kupa maçını asistanımız oynayacak.

STSL 12. Hafta

2 puanla hemen ardımızda bulunan Gaziantepspor'a konuk olduk. Niang'ın attığı 2 golle 3 puanı aldık.

Bu Trabzonspor bug mıdır nedir yahu. 4 gol yediler 12 maçta 2'si bizden. Daha mağlubiyetleri bile yok.

Klüpten Haberler

Gökhan'la 4 Yıl Daha !

Gökhan Gönül'ün yeni kontrat istemesi üzerine yıldız oyuncuyla 4 yıl için yıllık 3.1 Mn £ değerinde kontrat imzalanmıştır.

Emre Geri Döndü !

Klüp doktorları tarafından verilen rapor doğrultusunda Emre'nin takımdan ayrı düz koşuya başlayabileceği belirtildi.

STSL 13. Hafta

Alex'i konsiyonu nedeniyle 35'te çıkarmasam çok daha farkl bir maç olabilirdi. Yinede 3 puan 3 puandır.

Sıradaki Maç: Twente - Fenerbahçe

Yer: Grolsch Veste

Twente | Eksikler

Luuk de Jong > Sakat

Fenerbahçe | Eksikler

Güiza - Selçuk> Sakat
    Andre Santos > Cezalı

Nesil
    2010
    Yer
    izmir

Kanka maçlar güzel ya hoşuma gitti baya böyle devam inş 2 seneye deplasman geliriz sezon sonu Göztepe'mizin durumunda haberdar edersen çok mutlu olurum

Şampiyonlar Ligi F Grubu 5. Maç

Kazansak liderliği garantiliyorduk. Santos'un yokluğunda sol bekte görev verdiğim Bekir Reyiz sağ olsun yine yaptı yapacağını ve 86. dakikada penaltıya sebebiyet verdi. Bir anda planlarım alt üst oldu ve 1 puanla döndük İstanbul'a. Niang'sa Kadköy'deki İnter maçında yok. Bu bir bakıma iyi oldu çünkü 2. turda göreceği bir sarı kartla bizi yalnız bırakmayacak.

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post

Tabii ki, hemen anlatayım.

Bu dizilişi avrupa maçlarında,

bu dizilişi ise lig maçlarında kullanıyorum.

Taktiği kısaca açıklayacak olursak geniş alanda direkt, hızlı ve isabetli paslarla sonuca gitmeyen isteyen bir taktik. Avrupa maçlarında tüm toplar Trequersieta rolündeki Alex'e gidiyor. Alex bu topları ara pas, uzun şut ve kritik paslar olarak değerlendiriyor. Lig maçlarında ise oyunu Deep-Lying Playmaker rolündeki Emre kuruyor. Top bu sefer kanatlara gidiyor. Kanatlardaki oyuncularımız hızlı bir şekilde içeri kat ediyor veya çizgiye inip orta açıyor.
    Teşekkürler,deneyim dedim bir Beşiktaş maçında, Sonuç 7-3 Mahalle maçı gibi oldu ama

Quote Originally Posted by K1nq35 View Post
    Kanka maçlar güzel ya hoşuma gitti baya böyle devam inş 2 seneye deplasman geliriz sezon sonu Göztepe'mizin durumunda haberdar edersen çok mutlu olurum
    Kanka Türkiye'den sadece 1 lig açık malesef. 2-3 seneye BanBan'la beraber Süper Lige gelirler zaten merak etme.

STSL 14. Hafta

Başa baş geçen ilk yarıdan sonra düğümü çözdük ve açıldık. Ali Sami Yen'deki son FB derbisinide kazandık.

Sıradaki Maç: Fenerbahçe - İnter

Yer: Şükrü Saraçoğlu, Kadıköy

Fenerbahçe | Eksikler

Güiza - Selçuk > Sakat
    Niang > Cezalı

İnter | Eksikler

Samuel - Chivu - Lucio - İvan Cordoba - Maicon - Motta - Biabiany - Kerlon - Mancini > Sakat

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Güzel galibiyet İnter'i de yenebileceğini düşünüyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Sonuçlar çok iyi. İçerde İnteri de yendik mi süper olacak.
    TariboWest

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Güzel galibiyet İnter'i de yenebileceğini düşünüyorum
    Puan bile yeter.

,

Başkan ekstra bütçe verdi. Devre arasında revizyon yapabiliriz.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Bence gençlere yönelmelisin,yedek takım için.

Bence gençlere yönelmelisin,yedek takım için.
    Öyle yapmaya karar verdim. Bu parayı son kuruşuna kadar kullansamda sene sonunda 15-10 Mn £ bütçe gelecek zaten.

Şampiyonlar Ligi F Grubu 6. Maç

KADIKÖY CEHENNEMİ 2

1.si büyük yankı uyandıran ve izlenme rekorları kıran Kadıköy Cehennemi'in 2.sini Emir Yıldız ve öğrencileri çekti.

Transferde hedef olarak bomba gibi gençler hedef aldım. 2-3 tanesini alabilirsek hem maddi olarak hem mücadele olarak bize çok faydaları olacak.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Tebrikler Emir İnter'i yeneceğini biliyordum.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

İnteri yenmek süper olmuş. Yeri gelmişken Deividi anmadan geçmeyelim. Ne vurmuştu be
    TariboWest

Tebrikler Emir İnter'i yeneceğini biliyordum.
    Bende biliyordum.

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    İnteri yenmek süper olmuş. Yeri gelmişken Deividi anmadan geçmeyelim. Ne vurmuştu be
    Unutmak mümkün mü be abi o anı, Alex'in Cambiasso'nun belini kırarak attığı çalımı, o voleyi ? Hemde 41. dakikada atmıştı galiba o golü, unutmamışım.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Gol ilk yarıda gelmişti. Ama dakikasını bilmiyorum.
    TariboWest

STSL 15. Hafta

Bursaspor, Trabzonspor'u Avni Aker'de 3-1 yeninde bu sezon ilk kez liderliğe oturduk.

Ziraat Türkiye Kupası 2. Maç

STSL 16. Hafta

GB çok iyi kapandı. Savunmalarını çözemeyince uzaktan şutlar denedik. Yine olmayınca 2 forvetle saldırmaya başladık. Çok eçmeden kornerde Yobo düşürülünce Alex penaltıdan galibiyet golünü getirdi.

Şampiyonlar Ligi 2. Tur Eşleşmeleri

Harika bir kura çektik.

STSL 17. Hafta

Ziraat Türkiye Kupası 3. Maç

Ziraat Türkiye Kupası 4. Maç

STSL 17. Hafta Puan Durumu

STSL Oyuncu İstatistikleri

Ziraat Türkiye Kupası Puan Durumu

Takımı bilmem de, benim taktiklerim bu lige fazla.

Last edited by EndoplazmiK RetikuluM : 30.Ocak.2011 at 00:22

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Ligde ve Avrupada işler iyi gidiyor. Çeyrek final hedefini gerçekleştireceğin içim şimdiden tebrik ederim.
    TariboWest

Sayfa 2 / 9 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri