Charlton Athletic 1-2 Yeovil
Rochdale 0-1 Charlton AthleticDag & Red 1-6 Charlton Athletic
Recep hep böyle skorlar bekliyoruz senden.![]()
Panpa takımda süper istikrar var. 1 kazanıyorsun 3 kaybediyorsun böyle devam.
Şaka bir yana düzeltmeye başlamışsın durumu, hep böyle devam eder umarım.![]()
Başarılar dilerim umarım bir üst lige yükseliriz : )
Charlton Athletic 3-1 Hartlepool
MK Dons 0-1 Charlton Athletic
Bournemouth 0-4 Charlton Athletic
Charlton Athletic 5-0 Dorchester
Son haftalarda bi coşkunluk var takımda. Önüne gelene atıyorsun. Hayırlısı![]()
TariboWest
Gidişatı düzeltmişsin Recep
Biz biliriz bu gidişatın sebebini
İsim Soyad adlı 10-15 Manager npower League 1 deki takımların başlarına geçmişler![]()
![]()
Kaş göz yapma len bana![]()
Charlton Athletic 2-0 Notts Co
Charlton Athletic 2-1 Plymouth
Carlisle 2-3 Charlton Athletic
npower League 1
ligte iyi yerdeyiz bu kalitede sürdürürsek mücadelimizi hedefi yakalaırz
Oyunu biraz hızlı geçtim ve ligi yarıladım.Şimdilik iyiyiz.Umarım önümüzdeki sezon bir üst ligde yer alabiliriz.
Walsall 1-2 Charlton Athletic
Charlton Athletic 3-0 Southampton
Brentford 0-2 Charlton Athletic
Darlington 0-4 Charlton Athletic
takım kendini geliştirmeye başladı
Southampton'ı Yenmen Dışında Sonuçlar GüzelSouthampton Bir Üst Lige Çıkar Umarım Sempati Duyduğum Bir Takım
![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Ligin bitimine 7 hafta kala liderlik için zevkli ve zorlu bir yarış var.Umarım lig bittiğinde o yarışı kazanan biz oluruz.
6 puan aldık mı çıkarız
Play-offlara kalmadan bu işi bitirmek iyi oldu fakat şampiyon olabilirdik.Eğer 1 puanımız daha olsaydı şampiyon olabilirdik.Oyuncularımın hepsini kutluyorum fakat Shelvey gerçekten takım için başka bir oyuncu.Yaptığı 20 asist ve attığı 5 golle bir üst lige çıkmamızda büyük katkı sağladı.Oyuncularımı kutlar ve iyi tatiller dilerim.Umarım döndüklerinde eski formlarında olurlar.
Tebrikler Recep.EPL'de başarılar ve iyi bir kadro kurman dileğiyle.![]()
Tebrikler Recep. npower championshipde başarılar.
TariboWest
Teşekkür ederim.EPL'ye çıkmak için elimizden geleni yapacağız ve yapmaya da başladık zaten.Dört tanesi kira olmaz üzere 12 oyuncu ile anlaştık ve 6 oyuncu ile de yollarımızı ayırdık.Anlaştığımız isimlerin en yaşlısı 28 yaşında.Anlayacağınız sadece bu senelik , bir üst lige çıkmalık oyuncular ile anlaşmadık.Sürekli isimler ve gelecekte bize para kazandırabilecek isimler ile anlaştık.
Jonjo Shelvey
Shelvey'i 1 sezon daha kadro görecek olmamız çok güzel.
Daniel Ayala
Tecrübe kazandırmak için Liverpool'dan kiraladığımız genç savunmacıdan çok şey bekliyoruz gelecek adına.
Carl Dickinson
Sol bek eksiğimizi Stoke City'den Dickinson ile giderdik.
Nathan Delfouneso
Aston Villa'nın kiralık listesine koyduğu Delfouneso'yu kaçırmadık.Gol yollarında bu sene çok problem çekmeyeceğiz gibi gözüküyor.
Kiraladığımız 4 isim işte böyle.Yorumlarınızı bekliyorum.
Transferler çok güzel olmuş. Devamını bekliyoruz.![]()
TariboWest
Roberto Soriano
Ortasahamıza kattığımız gelecek vaat eden genç yeteneklerden biri.
Luis Jimenez
Daha önce İnter forması da giymiş bir oyuncu.Tecrübesiyle takıma çok şey katacağını düşünüyorum.
Thiago
Birçok klüp peşinden koşuyordu fakat o bizi seçti.Gerçekten gelecek vaat eden bir oyuncu.Umarım o da biz de bir kaç sene içerisinde istediğimiz yerde olabiliriz.
Amara Diane
En yaşlı transferimiz.Kaliteli bir isim olduğunu düşünüyorum.Gerek forvet gerekse sağ açık olarak değerlendirebileceğimiz bir isim.
Markus Rosenberg
Diane gibi o da 28 yaşında fakat yıllarca Werder'de oynamanın kazandırdığı tecrübe ile takımdaki diğer isimlere yol göstermesini umuyorum.
Lorenzo Davids
Ortasahamızın defansif bölümüyle ilgilenmesini istediğim genç isimlerden biri.İnşallah yüzümüzü kara çıkarmaz.
Leandro Gioda
Birçok takım peşindeydi fakat o bizi seçti.Umarım Dailly kadar etkili olur kornerlerde.
Victor Sanchez
Genç İspanyolu ilerleyen yıllarda geliştirip iyi paraya büyük takımlara göndermek istiyorum.
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.