başarılar usta transferler iyi ama bu maçlar bol kartlı geçiyor galiba![]()
başarılar usta transferler iyi ama bu maçlar bol kartlı geçiyor galiba![]()
sorma hocam ya sert ve haşin geçiyor maçlar
Ukrayna Kupası - 2.Maç
Ukrayna Premier Lig - 11.Maç
Şampiyonlar Ligi F Grubu - 2.Maç
Ukrayna Premier Lig - 12.Maç
Kupa çok zorlu geçmesine rağmen penaltıcılarımızla işi bitirdik .. Dnipro engelini zor ama güzel bir sonuçla aştık .. Şampiyonlar Ligi'nde Totthenam'ı kolay olmayan ve bol pozisyonlu bir maçta Willian'ın son dakikada ki harika golüyle yendik ve 6 puana ulaştık .. Ligde Metalist kupanın acısnı çıkartarak ve birazda şanslarının yardımıyla bizi devirmeyi başardı ve Kievle puanlarımız eşitlendi averajla hala lideriz .. Wellinton göz dolduran performansyla Brezilya milli takımına seçildi ...
maçlar iyi gidiyor.ligi kolay alırsın.şl de 2 de 2 süper.büyük avantaj yakalamışsın![]()
totenham iyide sen ilk 11 i koruyabilion mu kartlardan![]()
Ukrayna Premier Lig - 13.Hafta
Şampiyonlar Ligi G Grubu - 3. Maç
Şampiyonlar Ligi G Grubu Puan Tablosu
Ukrayna Premier Lig - 14.Hafta
Ukrayna Kupası - Çeyrek Final Maçı
Ukrayna Premier Lig - 15.Hafta
Ukrayna Premier Ligi 15.Hafta Sonunda Puan Tablosu
Sevastapol engeli rahattı o konuda konuşmıcamAsıl konuşulması gereken konu Kiev'i evimizde 5-1 gibi farklı bir skorla geçmemdi bu konuda mutluyuz takımca
Bayern'e evimizde yenilmek üzücü oldu ama 3.maçlar sonunda gruplarda 2.yiz
Kupada ve ligde Kryvbas'a 5 tane attık takımın performansı gayet iyi Kupay biraz daha yoğunlaşmamız gerekiyor ligi sallayabiliriz bu dönemde zaten Metalurg'a 2 Kiev'e 5 puan fark atmış durumdayız. Şampiyonlar Ligi'nde en azından bir çeyrek final hedefliyoruz ..
* Bu arada Şampiyonlar Ligi'nde grubumuzun G grubu olduğunu daha yeni farkedebildim özür diliyorum sizlerden ...
nerde kaldı şu kiev maçları diyecektim gelmişhe işte böyle bundan sonra girerim kariyere
![]()
Last edited by HeLLquaRd9 : 22.Şubat.2011 at 01:44 Reason: gelmiş bile :D
hey maşşallah![]()
http://forum.turksportal.net/vb/show...7&postcount=25
Şaka maka Kiev'e 5 atmışız.![]()
![]()
ligte silip süpürürüz gibime geliyo avrupayıda sallarız ama ligte 4-5 gol showlar zevk verir bekliyoz
Şampiyonlar Ligi G Grubu - 4. Maç
Ukrayna Premier Lig - 16.Hafta
Ukrayna Premier Lig - 17.Hafta
Uzunca verdiğim aradan dolayı özür diliyorum ve devam ediyorum ...
Ligde 2.yarının başlamasıyla sakatlıkların çoğunluğu nedeniyle kötü başlıcağımızı umuyordum ve Şampiyonlar Ligi'nde ki Bayer rövanş maçında beklediğimiz bir skor aldık. Yakın rakibimiz Metalurg ve belalımız Karpaty'i tabiri caizse farklı skorlarla mağlup edip ligde 2. ile aramızdaki puan farklını 5 e çıkarttık ...
Last edited by KristaL : 27.Şubat.2011 at 15:25
Ukrayna Premier Lig - 18.Hafta
Şampiyonlar Ligi G Grubu - 5. Maç
Ukrayna Premier Lig - 18.Hafta
Atak futbol ve bol şut Obolon'u devirmeye yetti .. ilk maçımızda 6-1 mağlup ettiğimiz rakibimizi 3-0 gibi net bir skorla geçtik..Rubin Kazan maçı çok karambole gelişen bi maçtı golden sonra 3 kırmızı kart görmeselerdi bizi yenebilirlerdi ..Fernandinho ve Wellinton'un yorgunluğu bize Vorskla maçında pahalıya patladı gollü beraberlikle yetindik ..