başarılar latay güzel bir maç olmuş ancak antepe direnirsin en fazla elemen çok zor :S
Balıkesir-Göztepe 7.Hafta Mücadelesi
Bayram Çetin boş geçmiyor.Bir defans olmasına rağmen adam Tayfun Özkan'dan(İlk 11 deki forvet oyuncum)daha çok gol atmış
...Berabere kaldık.Kupa sonrası iyidir iyi
...
Kocaelispor-Göztepe 8.Hafta Mücadelesi
Güzel bir galibiyetti.Rahattm yani.Ligde favori şu an benim inşallah bu durum bozulmaz
Göztepe-A.Sebatspor 9.Hafta Mücadelesi
Huh...90+3 te yine Bayram Çetin yine Bayram Çetin.Helal olsun sana.Adam atıyor beyler.Bir de bu gol öyle böyle değildi.Çok kötü bir korner kullandı bizim Yasin.Bu adam gerildi gerildi normalde olması gerektiği yerden çok daha uzak bir noktadan bir kafa ve 90 a gidip,ağlarla buluşan bir top
.Eren Albayrak çok sinirlendirdi beni zaten bir şey yaptığı yok bir de ortasaha da faul yapıp kırmızı yiyor.Dellendim orda.Neyse hala mağlubiyet almadık.Rekorum devam ediyor...
![]()
TÜRKİYE KUPASI ÜÇÜNCÜ TUR
Gaziantepspor-Göztepe
Bu maçta mağlubiyet alıp,rekorum biter diye düşünüyodum;ama hiç beklemediğim bir şey oldu adamlarım ilk 20 dakkada leblebi gibi gol atmaya başladılar
Aslında 6.dakkada gol atıp hemen biraz defansa çekildim.Sonra 11 de kornerden bir gol yedim.Ben de o sıra Şansına bir gol attım işte adamlar Süper Lig'de al işte" filan diyorumSonra 16 da Tayfun bir gol attı ben hiç sevinmedim taktiğimi de değiştirmedim kesin elencem diye
.Bir baktım Tayfun bir tane daha gol attı.Dedim bu maçı kopartırım
Ahmet Ari çok şık bir gol attı hızını kullanarak yine biraz moralimi bozdu...Olsun dedim geçicem ben bu turuDakika 60 civarları çok atak yapmaya başladılar.Korktum biraz;ama kontra ataktan bir gol buldum
2 dakka sonra Bayram Çetin diye bağırmaya başladım zatenYıldıray da karambole bir gol attı son noktayı koydu
Maç Sonu toplantısında bana,'Bugün Gaziantepspor da 18 yaş altından bilmem ne oyuncusu oynadı ne düşünüyorsunuz?'diye bir soru geldi.
Cevap şu:'Bugün bizim adımıza iyi işler yaptı'
Böylelikle Türkiye Kupasında gruplara kaldım...![]()
TebriklerGaziantepe 6 atman çok sürpriz olmuş
Kariyerinde başarılar
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Göztepe-B.Sekerspor 10.Hafta Mücadelesi
BAYRAM ÇETİN![]()
Tayfun Özkan hattirick yaptı.Çok iyi bir maç çıkardı
Turgutluspor-Göztepe 11.Hafta Mücadelesi
Bayram Çetin.Yani anlamıyorum bir defans oyuncusu nasıl bu kadar gol atabilir
Son dakkalarda bulduğumuz golle de kayıpsız atlattık...
Göztepe-Bld.Vanspor 12.Hafta Mücadelesi
Maçta çok gerilmiştim zaten en azından bir puan kaybı yaşacağımı hissetmiştim.Uzaklardan bir gol attık;iyi bari maç berabere biter herhalde diye düşünürken,benim defans oyuncusu git rakibin açtığı ortaya çak kafayı at golü...İlk mağlubiyetimi çok şanssız bir şekilde aldım...![]()
Türkiye Kupası Grup C İlk maç
Kasımpaşa-Göztepe
Süper Ligin güçsüz takımlardan biri de olsa Kasımpaşaspor bizden çok daha iyi bir kadrosu olan bir ekip.Galibiyete yine şaşırdım.Tayfun Özkan çok deli oynuyor.Türkiye Kupasında çoşuyor adam
Türkiye Kupası Grup C Puan Tablosu
İki tane kolay,yenebileceğimiz rakip var.Kasımpaşayı zaten yendik.Büyük olasılıkla ikinci olarak çıkıcam
![]()
Adıyamanspor-Göztepe 13.Hafta Mücadelesi
Bayram Çetin şov seyrettik yine.Defans oyuncusu her maç gol atıyor aklım almıyor ya
İlk golü atana kadar maçta dengeler eşitti.Goü attıktan sonra dağıldılar 3-0 bitti maç...
LİGİMİZİN PUAN TABLOSU
Daha şimdiden 5 farkla lideriz.Büyük konuşmayayım ama bu sene çıkarım herhalde..
Göztepe-Hacettepe 14.Hafta Mücadelesi
2. mağlubiyetimizi aldık.Olsun önemli değil hacettepe iyi takım;kötü bir takıma yenilseydim daha mutsuz olurdum
Göztepe-Pendikspor 15.Hafta Mücadelesi
Yasin Karaça çok şık bir gol attı.geçen maçtaki mağlubiyeti biraz olsun unutturdu..
Mardin-Göztepe 16.Hafta Mücadelesi
Çok çok kritik olan bir başka maç.İlk yarının son zamanlarında Mardinspor'u evinde yenmek çok iyi oldu.Ordan beraberlik gelse mutlu olurdum yine ama kazanmak aradaki farkı arttırdı
Göztepe-Telekomspor 17.Hafta Mücadelesi
Bir sonraki maçım Türkiye Kupası maçıydı.Yenildik sağlık olsun.Sonuçta Mardinspor maçını kazandım ve hala 2. ile aramda fark var...
Türkiye Kupası Grup C 2.Maç
Bugsasspor-Göztepe
Çok rahat bir galibiyetti.Bu maçı kazanmak çok iyi oldu.Çok önemli bir avantaj elde ettik
Türkiye Kupası Grup C Son Durum
Türkiye Kupası Grup C 3.maç
Göztepe-Bursaspor
Rakip çok etkiliydi.Sercan çok hızlıydı ama gerçek hayatta olduğu gibi bitirici değildi.Bu bana yaradı haliyle
Kesin yenilirim diyordum ama 1 puan çıkartmasını bildik.Göztepe Türkiye Kupasında bir farklı oynuyor
Türkiye Kupası Grup C Son Durum
İZMİR GAZETESİ:
GÖZTEPE ÇEYREK FİNALE YÜKSELDİ.HİÇ BEKLENMEDİK ŞOK EDİCİ BİR OLAY GÖZTEPE ÇEYREK FİNALDE!
Tff.2.Lig Takımlarından Göztepe Türkiye Kupasında Çeyrek Finale kadar yükseldi ve son maçından galip ayrılırsa 1.olarak çıkabilir.
Yavuz KOÇ takımın başına geçtikten sonra ilk yarı Göztepe'nin ilk yarıyı lider bitirmesi ve Türkiye Kupasındaki bu başarısı büyük yankı uyandırdı...
Last edited by Yavuz12 : 02.Mart.2011 at 20:13