Ov çok heyecanlı, bekliyoruz Berk.
Ov çok heyecanlı, bekliyoruz Berk.
halen takım açıklanmadımı yav. bende girdim bu sabah dedim belki açıklanmıştır
takipteyiz hocam. başarılar...
Berk, roman yazıyor.
Güzel ve değişik gidiyor Börk. İyi olacak gibi kariyer.![]()
Sağ olun beyler hepinize teşekkürler
Ertesi gün telefonuma bir mesaj geldi. " Müsaitsen bugün bir şeyler yapalım mı ? " gönderene bakıyorum beni arayan o numara.Gizem'in numarası.Nasıl bir duygudur o ? .1 saat sonra servis beklediğimiz yerde buluştuk.Nereye gitmek istediğini sordum o da fazla uzak bir yer olmasın dinlenmen gerek diye cevapladı.Estergon kalesine gidelim dedim oradan Ankara'yı seyretmek çok keyifli.Atladık otobüse kalenin yakınlarında bi durakta indik.Birbirimizi tanıdık Ankara'yı izlerken.O ara annesi aradı ve baya bir kızdı herhalde.Sonra Gizem " Gitmem gerek " dedi.Bende biraz daha durmasını istedim.Bir Cafe'ye oturduk olanları sordum.Onun da kaderi ya annesiyle babası ayrılmış.Hafta içleri babasında,hafta sonları annesi yanında kalıyor.Gözleri doldu,bende fazla üstelemedim.Ben bunu annesiyle buluşacağı yere kadar eşlik ettim.Yanağımdan öptü ve ayrıldık..Ne o gitmek istiyordu ne de ben.O an Gizem'in de bana karşı boş olmadığını hissettim.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Bunun bir kariyere dönüşeceğinden şüpheliyim![]()
Bunun kariyer hikayelerde ne işi var? sohbette aşk hikayemi anlatıyorum diye başlık açsan daha iyi olurdutakım alma olayına nasıl geleceksin bu durumdan çok merak ediyorum.Kesin gizemin babası menajer falandır
![]()
Aşk, ihtiras, nefret vs vs futbol bunun neresindeBende merak ettim futbola nereden karışacak menajerliğe nereden giriş yapacak. Herhalde menajerlik kursu almadan bir takımın başına geçemez. Anlaşılan o ki daha çok bekleyeceğiz. Hadi hayırlısı bakalım
![]()
Ne olursa olsun süper sarıyor.
Yürü Berk, romancı Berk.![]()
Sakın hikayeyi bırakayım deme, değişiklik oluyor ben şahsen eğleniyorum okurken. Geniş bir hayal gücün var, haydi bakalım bekliyoruz devamını.
Bundan sonra biraz daha fazla yazıp en kısa sürede kariyere geçeceğim
Sağ olasın Atıl
Teşekkürler Çağdaş
Yavaştan yavaştan geliyoruz
Diğer yorumlara da teşekkür ederim.Fazla çoklu alıntı yapılmıyor
-------
İkimiz de sene sonunda ÖSS'ye hazırlanıyorduk.O bir yerlere girmek istiyor,benim içinse ÖSS önemsiz bir sınavdı.Gizem'le görüşmelerimizi sıklaştırdık.Artık her gün geziyorduk.Günlerden bir gün Gizem'e hislerimi döktüm,ona ne kadar çok sevdiğimi anlattım.Ben bunları anlatırken her yerim titriyor,gözlerim doluyordu.Bir baktım ki karşıma geçmiş gülüyor.Çok sinirlendim oturduğum kafeyi tam terk ediyordum ki arkadan bir ses geldi. " Bende seni seviyorum be salak " . Yarım saat boyuncu hiç konuşmadan birbirimizin gözlerine baktık.El ele sokak sokak gezdik.Biz artık sevgiliydik...
Güzel gidiyor hocam takımı merakla bekliyorum
kızı kaptın sıra takımda hocam![]()
Kızı kaptın şimdi evlen yuvanı kur çoluğa çocuğa karış takımını da al evden tesise tesisten eve düzenli yaşama geç.![]()
Ben söyleyeyim ama popüler bi takım olursa şöhret bozar, Gizem falan kalmaz ortada ona göre.
takipteyimgüzel oluyor bu arada
![]()
Gizem'in babası hangi takımın başkanı çıkacak acaba ? Başka türlü bu hikaye futbola gitmez hocam.
eskiden hikayeler daha uzun olurdu ya![]()
Güldüğüm yorumlar oluyor hepinize çok teşekkürler
-----
Gizem'de benim gibi sene sonunda ÖSS'ye hazırlanıyordu.Hayaller kuruyorduk,aynı üniversitede okuyacaktık.Birbirimize ev arkadaşı olacak,beraber yemek yapacaktık.Hafta sonları gittiğim kursu da tamamen bıraktım.Artık hafta sonlarım Gizem'le geçiyordu.
Sınav vakti geldi.Benim sınavım kötü geçti ama kimseyi üzmek istemediğimden çaktırmıyorum.Gizem'in çok iyi geçmiş havalara uçuyor.Babasının şehir dışında tekstil işleri oluyor 2 haftalığına Bursa'ya gidecekmiş.Gizem'i de çağırmış.Gizem,Bursa'ya gideceğini söyledi.Benim de moralim ister istemez bozuldu.Bu halimi görünce babasından izin koparabileceğini düşündü ve öyle oldu da.Babası evde yalnız kalmasına izin vermiş.Tek başıma yaşamaya alışmalıyım bahaneleri.Gizem akşam beni aradı." Bize gelsene,sana yemek yapayım " . Hemen kabul ettim.Çok merak ediyordum evini,odasını.Bir çiçek alıp kapılarını çaldım.Tüm güler yüzüyle beni içeri davet etti Gizem.Geldiğim de masa hazırdı.İlk önce çorbalar vardı masada.Hiç hoşuma gitmedi ama içmek zorundayım.Çorbayı bitirdim,ardından gelen yemekler çok güzeldi.
Aradan zaman geçti " Bir şeyler içer misin " diye sordu Gizem.Bende yanlış bir şey yapmayalım diye reddettim.Suratı düştü hemen.Bende getir o zaman dedim.Hazırladı içkileri,bilgisayardan müziği açtı dans ediyoruz.İçkinin verdiği cesaretle bir dakika aralıksız birbirimizi öptük.Çok seviyordum Gizem'i.
Sonuçlar açıklandı.Ben kazanamamıştım.Gizem ise Ankara'dan bir üniversite kazanmıştı.Ben sınava bir daha girecektim.Gizem artık üniversiteliydi benden bir dönem yukarıdaydı.Ama aramızda bunun olayı bile geçmedi.....
Şimdi yol belirleniyor.Şu iki satır anlattı her şeyiSonuçlar açıklandı.Ben kazanamamıştım.Gizem ise Ankara'dan bir üniversite kazanmıştı.Ben sınava bir daha girecektim.Gizem artık üniversiteliydi benden bir dönem yukarıdaydı.Ama aramızda bunun olayı bile geçmedi.....ya inşaat ya da yeşil saha
''Zekalıyım ama okumak istemiyorum''
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
1 Nisan'a kadar takım açıklandı açıklandı eğer açıklanmazsa kesin 1 Nisan'da şaka yaptım takım almıyorum falan der Börk![]()
![]()
Last edited by Fearless Coward : 16.Mart.2011 at 23:22
hikayenin aşağısına indikçe içime bir ürperti gelmeye başlamıştı olay nereye gidiyor diye Allah'tan kısa kestik![]()
Bende baya tırstım hikayeden neyse ki kahramanımız iradesine sahip çıkıp oralara girmedi (o gece neler yaşandı bir fikrimiz yok ama).![]()
Pembe sahalardan yeşil sahalara inmenin henüz vakti gelmedi.. Bekliyoruz....
Haha üstteki arkadaşın yorumu harika.Börküm bekliyoruz devamını.
Ne kadar fesatsınızGerçekten fazlasıyla gülüyorum okurken sağ olun var olun
-------
Artık hafta için okul,hafta sonu dersane vardı benim için.Ailelerimiz birbirini tanıyor,arada sırada birbirimize gidiyorduk.Gizem vize haftalarında bile beni çalıştırmaya geliyordu.Benden çok istiyordu üniversite okuyabilmemi.Zaman buldukça üniversitesine gidiyordum.Yeni arkadaşlarıyla tanışıyordum.Gizem'in desteği,sevgisiyle bir üniversite sınavına daha girdim.Puanlar açıklandı ve orta dereceli bir puan almıştım.Ankara'da bir devlet okulu tutmuyordu,bende özel yazmak istemiyordum açıkcası.Tercihleri yapmaya başladık Eskişehir'i,Kırıkkale'yi yakın yerleri yazdık.Son gün dersane hocasının ısrarıyla en sona Bursa'yı ekledik.Sonuçlar yeniden açıklandı istemediğin şey seni bulur,Bursa çıkmıştı.Gizem'e söyleyemiyordum,Bursa - Ankara arası uzaktı.Söylemeyince o da bir yere kazanamadım sanıp üzülmüş.Bu şoktan sonra Bursa'yı kazandığımı söyledim.Bir ton azar işittim.Sürekli bana Bursa- Ankara'nın 6 saat olduğunu hatırlatıp duruyordu.Haklıydı sonuna kadar...
Mudanya Belediyespor kariyeri bizi bekler![]()