Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 105 sonuç

Konu: Hedefler Büyüyor | Young Boys | 3. Sezon

İsviçre Ligi 14. Hafta

Bellinzona karşısında zorlanmadan 3 puanın sahibi olduk.

İsviçre Ligi 15. Hafta

Luzern deplasmanında şanssız bir puan kaybı yaşadık. Öne geçmemize rağmen, maçın son anlarında kalecimizin yaptığı basit hata sonucu topu ağlarımızda gördük ve 1 puanla sahadan ayrıldık.

Puan Durumu

15 hafta sonunda liderliği Basel'e kaptırdık.

İsviçre Kupası 3. Tur Maçı

7-0 gibi farklı bir skorla kazanarak çeyrek finale yükseldik. Çeyrek finalde rakibimiz Schaffhausen oldu.

İsviçre Ligi 16. Hafta

PAOK maçını düşünerek yedek ağırlıklı bir kadroyla çıktım ve sonuç hüsran oldu. Baskılı oynamamıza rağmen, 1-0'dan sonrasını getiremedik. Rakibimizin kaleyi tutan tek şutunda, 30 metreden attıkları frikik gol oldu.

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 5. Maçı

Deplasmanda olmamıza rağmen, iyi oynayarak net bir skor elde ettik. Palermo'nun, Villarreal'i yenmesiyle 2. sıraya yükseldik. Son maçta Palermo'dan puan veya puanlar alırsak bir üst tura yükseleceğiz.

İsviçre Ligi 17. Hafta

Zorlandığımız bir maç oldu ancak kazanmasını bildik.

İsviçre Kupası Çeyrek Final Maçı

Zayıf rakibimiz karşısında farklı kazanarak yarı finale yükselmeyi başardık. Yarı finaldeki rakibimiz Basel oldu.

İsviçre Ligi 18. Hafta

Palermo maçını düşünerek yedek ağırlıklı bir kadroyla çıktım, puan kaybının kıyısından döndüğümüz bir maç oldu fakat 3 puanı hak ettik.

Puan Durumu

Ligin ilk yarısını Basel'in 4 puan gerisinde 2. sırada tamamladık.
    Last edited by Erdi_1907 : 12.Mart.2011 at 16:06

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 6. Maçı

1-0 öne geçtiğimiz maçta 3-1 geriye düşmemize rağmen pes etmedik ve 3-3'lük eşitliği yakalamayı başardık. Bu sonuçla birlikte grubu 2. sırada bitirdik ve bir üst tura yükselmeyi başardık.

Puan Durumu

UEFA Avrupa Ligi 2. turundaki rakibimiz İskoçya'nın Rangers takımı oldu. İlk maç sahamızda, rövanş ise deplasmanda olacak.

Rangers'ı elediğimiz takdirde, bir üst turda Zenit - Palermo eşleşmesinin galibiyle oynayacağız.

Gelecek sezon için Bellinzona'dan Mali'li orta saha oyuncusu Drissa Diarra ile anlaşma sağladık. Bu transfer için herhangi bir ücret ödemeyeceğiz.

İsviçre Ligi 19. Hafta

Schneuwly'nin hat-trick yaptığı maçta rahat bir galibiyet elde ettik.

UEFA Avrupa Ligi 2. Tur 1. Maçı

Sahamızda baştan sona üstün oynadık ve 2-0 kazanarak rövanş maçı öncesi avantaj elde ettik.

İsviçre Ligi 20. Hafta

Rangers maçını düşünerek yedek ağırlıklı bir kadroyla çıktım. Geriye düşmemize rağmen, maçı çevirip altın değerinde bir 3 puan kazandık.

Puan Durumu

20. haftayı Basel'in 1 puan gerisinde 2. olarak tamamladık.

UEFA Avrupa Ligi 2. Tur Rövanş Maçı

Maçın başında geriye düşmemize rağmen, oyunun kontrolünü ele aldık ve üst üste bulduğumuz 4 golle farklı kazanarak bir üst tura yükseldik. 3. turda rakibimiz Palermo oldu. Grupta deplasmanda yenip, içerde berabere kaldığımız Palermo'yu yine zorlayacağımızı düşünüyorum.

İsviçre Ligi 21. Hafta

İlk yarıda bulduğumuz 3 golle rahat bir galibiyet aldık.

İsviçre Ligi 22. Hafta

Lider Basel deplasmanında ummadığımız kadar kolay bir galibiyet aldık. Skorun yanı sıra oynanan oyun da tatmin ediciydi. Bu skorun ardından 2 puan farkla liderlik koltuğuna oturduk.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Güzel sonuçlar tek rakibin olan Basel'i yenmen ayrı bir güzellik.

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Güzel sonuçlar tek rakibin olan Basel'i yenmen ayrı bir güzellik.
    İlk 2 maçımız berabere bitmişti, bu galibiyet güzel oldu. Ligin sonuna kadar yarış devam edecek gibi.

İsviçre Ligi 23. Hafta

Bellinzona karşısında zorlanmadan kazandık.

UEFA Avrupa Ligi 3. Tur 1. Maçı

İlk yarıda 2-0 geriye düşmemizin ardından, ikinci yarıda risk alarak ofansif bir taktik sahaya sürdüm ve skoru 2-2'ye getirerek bunun karşılığını aldım fakat Hernandez'i durduramayınca mağlubiyet kaçınılmaz oldu.

İsviçre Ligi 24. Hafta

Luzern deplasmanında geriye düşmemize rağmen, pes etmedik ve maçı çevirmeyi başardık.

UEFA Avrupa Ligi 3. Tur Rövanş Maçı

İlk maça nazaran baskılı oynayan taraf bizdik. Gerçekleştirdiğimiz atakların hepsinde gole yaklaştık fakat sadece 2 tanesini değerlendirebildik. Ama bu 2 tanesi de bizim çeyrek finale çıkmamıza yetti.

Çeyrek finalde rakibimiz İtalyan temsilcisi Napoli oldu. Bakalım Palermo'ya uyguladığımız tarifeyi Napoli'ye de uygulayabilecek miyiz?

Napoli'yi elersek, Leverkusen-Atletico Madrid eşleşmesinin galibiyle oynayacağız.

İsviçre Ligi 25. Hafta

Kendi evimizde oynadığımız bir başka maçta yine farklı bir galibiyet aldık.

Puan Durumu

Basel'in son 6 maçında sadece 1 kez kazanabilmesiyle arayı açma fırsatı bulduk. 10 puanlık ciddi bir avantaj yakalamış durumdayız. Bunu ligin sonuna kadar koruyabileceğimizi düşünüyorum.

İsviçre Ligi 26. Hafta

Xamax deplasmanında etkili olamadık ve golsüz berabere kaldık.

İsviçre Ligi 27. Hafta

St. Gallen karşısına yedek ağırlıklı bir kadroyla çıktım ve basit bir puan kaybı yaşadık. Yine de aradaki puan farkını göz önüne aldığımızda, kredimizin olduğunu düşünüyorum.

*** Bilgisayarımın kendi kendine reset atması nedeniyle Xamax ve Gallen maçlarını yeniden oynamak zorunda kaldım. Xamax'ı 3-0 yendim. Gallen ile 2-2 berabere kaldım. Herhangi bir yanlış anlaşılması olmaması için yazmak istedim.
    Last edited by Erdi_1907 : 14.Mart.2011 at 04:14

UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final 1. Maçı

Zorlu deplasmanda ilk yarıda ciddi bir baskı yememize rağmen pes etmedik. İkinci yarıda ise kontrolü ele aldık ve üst üste gerçekleştirdiğimiz ataklarla 2 gol bulup 2-0 kazanarak rövanş öncesi büyük bir avantaj yakaladık.

İsviçre Ligi 28. Hafta

Rotasyonlu kadromuzla Grasshoppers deplasmanında etkili olamadık fakat Bienvenu'nun golüyle altın değerinde 1 puan aldık.

UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final Rövanş Maçı

3-2 kaybetmemize rağmen yarı finale yükselen taraf olduk. Geriye düşüp, 2-1 öne geçtikten sonra tekrar yenik duruma düştük fakat kontrollü oyunla istediğimiz sonucu almayı başardık. Napoli, Palermo'ya nazaran daha fazla zorluk çıkardı ancak şansımızın da yardımıyla tur atladık. Yarı finaldeki rakibimiz Almanya'nın Leverkusen takımı oldu. İlk maç sahamızda, rövanş ise deplasmanda olacak. Leverkusen'i elediğimiz takdirde, finalde Juventus-Fenerbahçe eşleşmesinin galibiyle oynayacağız. Tuttuğum takım olan Fenerbahçe ile finalde karşılaşmak çok güzel bir duygu olabilir.

İsviçre Ligi 29. Hafta

Öne geçmemize rağmen bu üstünlüğümüzü koruyamadık ve kaybeden taraf olduk.

İsviçre Ligi 30. Hafta

Erken bulduğumuz gollerle farklı bir galibiyet aldık.

Puan Durumu

Basel'in 5 puan önünde liderliğimizi sürdürüyoruz.

İsviçre Kupası Yarı Final Maçı

Normal şartlarda 4-0, 5-0 sonuçlanması gereken maç 2-1 bitti. Rakip kaleciyi geçmekte epey zorlandık fakat finale yükselmeyi başardık. Finaldeki rakibimiz Zürich oldu.

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

vay kim tutar seni ne yaptın ilk yılda böyle ama taraftarların beklentisi artar ha 2. yıl şampiyonlar ligini isteriz

Quote Originally Posted by semih99999 View Post
    vay kim tutar seni ne yaptın ilk yılda böyle ama taraftarların beklentisi artar ha 2. yıl şampiyonlar ligini isteriz
    Sağolasın dostum. Beklentilerin ve hedeflerimin epey üstüne çıktım sanırım. Yönetim gelecek sezon için daha iyi bir transfer ve maaş bütçesi verirse Şampiyonlar Ligi'nde de iddialı olabiliriz genç çocuklarla.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

FB AL'yi alır.

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    FB AL'yi alır.
    Ben alamazsam Fenerbahçe alsın.

UEFA Avrupa Ligi Yarı Final 1. Maçı

Yatıp kalkıp Adler'e dua etsinler, başka diyecek sözüm yok.

İsviçre Ligi 31. Hafta

Skor 1-0'da kaldı fakat kolay bir galibiyet oldu.

UEFA Avrupa Ligi Yarı Final Rövanş Maçı

Deplasmanda biraz zorlandık fakat 90 dakika sonunda adımızı finale yazdırmayı başardık. Finalde İtalyan temsilcisi Juventus ile karşılaşacağız.

İsviçre Ligi 32. Hafta

Erken bulduğumuz golün avantajını iyi kullandık ve sahadan 3 puanla ayrıldık.

İsviçre Ligi 33. Hafta

Rakip kalede birçok tehlike yarattık ancak kaleciyi geçmeyi başaramayınca 1 puana razı olduk.

İsviçre Ligi 34. Hafta

İlk yarıda bulduğumuz 4 golle farklı bir galibiyet aldık.

İnanılmaz ama Gerçek!

Young Boys, UEFA Avrupa Ligi final maçında İtalyan devi Juventus'u Degen'in golüyle 1-0 yenerek kupayı müzesine götürdü.

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

tebrikler büyük iş başardın adamımda finalde yazmış hemde kaleyi bulan tek şutla

Quote Originally Posted by semih99999 View Post
    tebrikler büyük iş başardın adamımda finalde yazmış hemde kaleyi bulan tek şutla
    Çok teşekkür ederim. Degen daha büyük bir iş başardı. Rakip kaleye fazla gidemedik ama mücadele açısından üst düzey bir maç çıkarttık. Bütün takımı kutluyorum. Bu arada favori personeller arasında hemen yerimi almışım.

İsviçre Ligi 35. Hafta

Basel karşısında zorlansak da kazanmayı başardık ve ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğu garantiledik.

İsviçre Ligi 36. Hafta

Ligin son maçında yedek ağırlıklı bir kadroyla oynasak da kazanarak ligi galibiyetle bitirdik.

Puan Durumu

En yakın rakibimiz Basel'in 8 puan önünde şampiyon olduk.

Thun ve Bellizona küme düşen takımlar olurken, Wil ve Vaduz takımları Süper Lig'e çıkmayı başardılar.

İsviçre Kupası Finali

Erken bulduğumuz goller ve rakibimizin ilk yarıda 9 kişi kalmasının avantajını iyi kullanarak, rahat bir şekilde kupa şampiyonluğuna ulaştık.

Şampiyonlar Ligi finalinde Tottenham'ı 2-0 mağlup eden İnter, Süper Kupa'daki rakibimiz oldu.

Sezonu 3 kupayla bitirmenin mutluluğunu ve haklı gururunu yaşıyorum. İsviçre Ligi ve İsviçre Kupası beklenen başarılardı ancak Avrupa Ligi'ni kazanmak müthiş oldu. Sezon başında koyduğum hedeflerin tümüne ulaştım. Yarıştığımız kulvarların hepsinde kupaları kaldırdık.

Dipnot olarak; İngiltere'de Chelsea'nin, İspanya'da ise Barcelona'nın şampiyonluğa ulaştığını belirteyim.
    Last edited by Erdi_1907 : 15.Mart.2011 at 02:42

İsviçre'de double yaparak, yılın menajeri ödülünü kazandım.

İsviçre'de yılın takımına toplam 6 oyuncu verdik.

SS ile vakit kaybetmemek için diğer ödül sahiplerini yazılı olarak vereceğim.

Yılın Kalecisi: Marco Wölfli (Young Boys)
    Yılın Defansı: Ammar Jemal (Young Boys)
    Yılın Orta Sahası: Thierry Doubai (Young Boys)
    Yılın Forveti: Henry Bienvenu (Young Boys)
    Yılın Oyuncusu: Alexander Frei (Basel)
    Yılın Genç Oyuncusu: Emmanuel Mayuka (Young Boys)
    Gol Kralı ise Zürich'te 26 gol atan Eric Hassli oldu.

Gördüğünüz gibi sezona damgamızı vurduk.

Güzel bir sezon olmuş Şampiyonlar Ligi'nde büyük başarılar seni bekliyor

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

takım değiştircekmisin ?
    eto'o bitmiş.

Quote Originally Posted by Techine View Post
    Güzel bir sezon olmuş Şampiyonlar Ligi'nde büyük başarılar seni bekliyor
    Teşekkür ederim. Umarım orada da şansımız yaver gider.

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    takım değiştircekmisin ?
    Şimdilik düşünmüyorum. Young Boys'la en azından 1 sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorum. Belki daha sonra.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Erdi_1907 View Post
    Şimdilik düşünmüyorum. Young Boys'la en azından 1 sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorum. Belki daha sonra.
    transferlerde ona göredir o zaman
    eto'o bitmiş.

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    transferlerde ona göredir o zaman
    Transfer çalışmalarına başladım sayılır. Ama yönetimin vereceği bütçe önemli. İlk sezon olduğu gibi 100.000 $ verirlerse işler karışır. Kadroyu bozmayı düşünmüyorum, 2-3 takviyeyle CL'de başımızın çaresine bakarız.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Erdi_1907 View Post
    Transfer çalışmalarına başladım sayılır. Ama yönetimin vereceği bütçe önemli. İlk sezon olduğu gibi 100.000 $ verirlerse işler karışır. Kadroyu bozmayı düşünmüyorum, 2-3 takviyeyle CL'de başımızın çaresine bakarız.
    kolay gelsin serbestlerden baya adam bulursun diye düşünüyorum.
    eto'o bitmiş.

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri