bende ibb dedim fakat ibb kariyeri varmış sitede o yüzden farklılık olsun gençler olsun diyorum![]()
bende ibb dedim fakat ibb kariyeri varmış sitede o yüzden farklılık olsun gençler olsun diyorum![]()
eto'o bitmiş.
Sen Git Sapancaspor'la Başla da Gözüme Gir Ulen Çakma![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Sapancaspor değilde Adapazarıspor veya Serdivanspor![]()
Oylama sona ermiştir15 oyla 1. olan takım Gaziantepspor'u yöneteceğim...Kariyere yarın başlayacağım...
O zaman gaziantepsporda başarılar![]()
başarılar hocam
Kararsız menejer ne yapmalı konunun başlığı cevap veriyorum Karar Vermeli.
Bir Dost
Hellbells
Açıklama: Yeni Teknik Direktör
Takımımızın teknik direktörlüğüne Tolunay Kafkas yerine Kaan Özkan getirilmiştir.Kendisine hoş geldin diyoruz.Hocamız birazdan basın toplantısı yapıp ardından takımın başına geçip takımla ilk antrenmanını yapacak.
Özkan: Çok Şey Değişecek
Hocamız yaptığı basın toplantısında şunları kaydetti :
Buraya boşuna gelmedim.Avrupa'ya katılma hedefi olan bir takımda çok şeyin değişmesi gerek.İlk sezon kadro iskeletini korumak çok önemli.Sadece defans oyuncusu alacağız.Bugün bütün oyuncular ile konuşacağım.En az Tolunay hoca kadar başarılı olmak istiyorum.Cenk Tosun hakkında konuşmam gerekirse kendisine bol bol şans vereceğim.Yeni yıldızımız o olacak.
Last edited by Fearless Coward : 11.Mart.2011 at 16:19
Başarılar kanka çok zevkli bir kariyer olacağını düşünüyorum![]()
Başarılar Kardeşim Takip Edicem![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Doğru yolu bulmuşsun Kaan hocam.
Başarılar abi bence İ.B.B ama sen bilirsin![]()
Orhan Şam Gaziantepspor'da !
Gençlerbirliği'nin tecrübeli defans oyuncusu Orhan Şam ile €1.7M karşılığında anlaştık.Orhan'ın bugünkü Trabzonspor maçında forma giymesi bekleniyor.
Spor Toto Süper Lig 1. Hafta
Bol Gollü Düelloda Galip Çıkmadı 3-3
Sahamızda güçlü rakiplerimizden Trabzonspor ile 3-3 berabere kaldık...3 Kez öne geçmemize rağmen Trabzonspor her seferinde beraberliği yakaladı ve karşılaşmadan 1 puanla yetindik...Verilmeyen bir penaltımız vardı Federasyon'a gerekli isyanlarımı yaptım ve uyarı aldım çok ama çok net bir penaltımızı es geçti hakem...
İyi maç olmuş.Antep ile daha çok Trabzon maçı oynarsınİlla yeneceksin
![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
hazırlık kampı yaptın mı dostum bide diziliş koyarmısın ??
eto'o bitmiş.
İyi bir başlangıç Kaan..İnşallah daha da iyi oluruz.
Üst üste zorlu deplasmanlar var gerçi artık her karşılaşma zor ama yinede Beşiktaş maçına kadar olabildiğince puan toplamamız gerekir.
Teşekkürler Ali,FB maçına kadar ilerledim maçları eklerim birazdan...
Başarılar.
STSL 2-3-4-5. Haftalar
Genel Değerlendirme: 4 maçın 3'ünü kazanıp çok iyi bir hava yakaladık...Şanssız Antalyaspor maçında ise sakatımız çoktu ancak Milli maçlardan sonra sakatların dönmesiyle oynadığımız 2 maçı da aldık...Fenerbahçe maçı öncesi çok moralliyiz deplasmanda en az 1 puan almak istiyoruz...
Merkez Ortasahası Sıkıntılı Kaan Bence 2 Tane Sağlam Köle Bul![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Galibiyetler güzel olmuş abi bekliyorum yeni maçları takipçinim yine![]()
Kafilemiz İstanbul'da
Fenerbahçe maçı öncesi kafilemiz İstanbul'a geldi...Kafilemizde sakatlığı bulunan kaleci Mahmut Bezgin ve Cenk Tosun yer almadı.Teknik direktörümüz Özkan yaptığı açıklamada şunları kaydetti :
Rakibimiz bizden daha kaliteli kadroya sahip.Sahalarında bize yenilmeleri çok zor ama bu maça büyük bir arzuyla çıkacağız.Oyuncularım maça çok iyi konsantre oldu buraya kazanmak için geldik...
Hocamızın sahaya süreceği muhtemel ilk 11 :
-------------Karcemarskas-------------
(Sağdan sola)Serdar Kurtuluş ---- Emre Güngör ---- Orhan Şam ----- İvan
----------------------------------Orhan Gülle----------------------------------------------
------------------------------------------Murat Ceylan-----------------------------------
Popov---------------------------------Wagner------------------------------Cesar
-----------------------------------Sosa------------------------------------------------
çok güzel gidiyoruz dostum![]()
eto'o bitmiş.
Teşekkürler dostum 12:30 gibi devam edeceğim...
Başarılar.Yanlız Caps ler görünmüyor bende
malatyAdana!