Güzel olmuş gerçekten transferlerChiesa efsanedir benim gözümde
![]()
Güzel olmuş gerçekten transferlerChiesa efsanedir benim gözümde
![]()
7
Lige ve maclara kaldıgımız yerden devam..
Puan durumu
7 puan farkla lideriz lig kolay gelmeye başladı cünkü cok iyi oynayan bir ekip kurduk. fakat suan önümüzde Everton ile oynayacagımız F.A cup Macı var o macta tur atlama ihtimalimiz %1 bile degilfakat deplasmanda elimizden geleni yapmamız lazım işin maddiyatını düşünen taraf biz prestijini düşünen taraf ise everton klübü
![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Önümüzdeki Maçlara Bakalım![]()
aynen önümüzdeki maclara bakıp bu sezonu 2 kupayla bitirmek istiyoruz
![]()
Maclarımız devam ediyo..
Ligin son haftasına girilirken heyecan had safha'da![]()
Kupada Final macıyla beraber Ligde toplamda 2 macımız kaldı. 2 macıda kazanarak üst lige cıkmakla beraber 2 kupayla double yapmayı istiyoruz..
Ligde Puan durumu
ya direk cıkacaz yada play offlara kalıp stresli maclar sonunda cıkamamayı göze alacaz..
![]()
Transferin son gününe kadar transfer yapabiliriz onun icin giden gelen tablosunu koymuyorum simdilik.![]()
Başarılar diliyorum, harika gidiyorsun, Engin Bekdemir harika bir transfer olmuş.
suan icin en iyi transferimiz evertondan aldıgımız forvet oyuncusuama oda bizi ipten alacak bir oyuncu.
![]()
Npower Lig 2
1. Hafta
Herşey istedigimiz gibiydi fakat gol atmakta zorlandıgımız icin rakip te kontradan golü bulunca gol atamayıp ilk resmi mactan maglub ayrıldık.
2. hafta
Yine iyi oynayan taraf bizdik ilk lig macından tek farklı olan sey ise golleri bizim bulmamız oldu.![]()
Lig Kupası 1. Tur
Turdan umudum yoktu seri futbol oynayıp iyi oyuncularla bezenmiş bir rakibe karsı oynadık. ve kaybettik
Mactan önemli not : Hakem sertlige prim tanıyarak macı son yarım saat 9 kişi oynamamızı sagladı.
![]()
Son Dakika . !!!
Southport Klübü denemeye aldıgı igor budan' ile 3 yıllık anlaşma imzalamıştır..
Her ne kadar imkansız gibi bir transfer olarak görülsede southport taraftarı Yetkin'in yaptıgı transferler sonrası şaşkınlar..
Oyuncu yıllık 325 m € alacak ve son olarak maas bütcemizi de tüketmiş olduktakımdan yüksek maaşlı bir kaç oyuncu ile yollarımızı ayırmamız gerekecek bu transfer sonrası.
![]()
Transferde giden gelen tablosu
artık daha istesekte kiralık dısında oyuncu transferi yapamayacaz![]()
![]()
Güzel Gidiyorsun hocam![]()
Allah sabır versin![]()
eto'o bitmiş.
Lige ısındıkça daha rahat galibiyetler alacağız . Şimdilik sonuçlar normal .