Kader Mangane'nin profilin koysana Ümit![]()
Kader Mangane'nin profilin koysana Ümit![]()
Portekiz Ligi 4.Hafta
Naval deplasmanında da fark attık.Takım acayip gidiyo
Mangane
Sağol Ümitbaşarılar.
Lige iyi başlamışsın..Geçmişini nasıl yaptın? Leira'ya nasıl gideceksin merak ediyorum..Hatta Liera'dan sonra Porto'ya nasıl gideceksin![]()
Portekiz Ligi 5.Hafta
Rahat bi galibiyet daha
Şampiyonlar Ligi Grup 2.Maçı
Çok sinirlendiğim bir maç oldu.10 kişi kaldıktan sonra defans yol geçen hanı oldu resmen ve farklı kaybettik
Jose Mourinho İstifa Etti !!!
Şampiyonlar liginde alınan Sevilla mağlubiyeti sonucu yönetim Portekizli teknik adamı çok eleştirmişti,üstüne üstlük yanlış kadro çıkardığını bile söyleyenler olmuştu.Jose Mourinho ise ''işime kimsenin karışmasını istemem karışan olursada o ortamda 1 dakika bile kalmam'' diyerek yönetime rest çektiği daha sonrasında ise sözleşmesini tek taraflı fesh ederek klüple tüm bağlarını kopardığı söyledi.
İyi bahane olmuş![]()
Ya artık yeter ama ya.Bu crash dump olayı resmen pcme yapıştı kaldı.Şu kariyerden çok umutluydum ama şu saçma hata yüzünden yine yarım kaldı![]()
yalnız hocam burası fm öyle zag diye istifa edersen pat diye takıma alırlar mı seni![]()
sen kayıtı yedeklemiyon mu hocam?şunu benim gibi 3 yedek haftada 1 kayıta ayarla almıyorum 2 senedir aldığıımda da etkilemioyr:/Ya artık yeter ama ya.Bu crash dump olayı resmen pcme yapıştı kaldı.Şu kariyerden çok umutluydum ama şu saçma hata yüzünden yine yarım kaldı![]()
Ümit bana msnde dediğin şey sen misin yoksa kanka ?
Bence kariyeri kapama. Baştan aç ve 11 maç oyna.![]()
Ümüt saveyi artık yedekle11 maç oynamışın zaten bir şey değil burdan devam et yine...
Ümit Ergül Bari'de !!!
Klübümüz Türk teknik adam Ümit Ergül ile 2 yıllık sözleşme imzalamıştır.Kendisine yeni görevinde başarılar dileriz
Başarılar Ümocum küme düşersin ilk sene![]()
Transfer Dosyası
Gereksiz oyunculardan güzel para kazandık ayrıca tüm kiralık oyuncuları da yolladım.Giden oyuncuların yerlerine kaliteli futbolcular ve potansiyel gençler aldık.İyi oyuncularımızla harmanlayıp başarı yakalayacağımızı düşünüyorum
Ve Kadromuz
İyi kadro kurmuşun Ümüt,Boyata seni 1 sene sırtlar defansta![]()
Serie A 1.Hafta
Çok iyi oynadık daha yeni bir kadro ve taktiğimiz olmasına rağmen çok başarılı bir oyunla güçlü rakibimizi geçmeyi başardık
Zorlu yolculuk kısa olcak gibi yine![]()
![]()
Serie A 2.Hafta
Beklenen sonuç çıktı.Kaybettik
Serie A 3.Hafta
Her horoz kendi çöplüğünde öter
Serie A 4.Hafta
Bu maçın hakkı bu olamazdı.Çok iyi oynadığımız maçta Maxi Lopez'in 25 m'den attığı gol ile kaybettik
Serie A 5.Hafta
Kendi sahamızda bambaşka oynuyoruz.Bologna karşısında çok iyi ve baskılı oynadık.İstediğimiz puan ve golleri bulduk
Ümo sen böyle hep sahanda yen ligde kalırsınhorozlar kendi çöplüğünde öter anca
![]()
Yeni takımında başarılar Ümit..İyi bir başlangıç olmuş.Kaan'ın dediği gibi içerde maç vermediğimiz sürece işmizi sağlam olur.