Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 44 arası toplam 44 sonuç

Konu: Gelsenkirchen'e Başarı Getirmek [11.3] - [2.Sezon]

Hybrid View

sakary Ali Misafir

Dortmund kazanır..

Üst üste galibiyet alamamak kötü ancak yenilgide yok Ama kazanmamız gereken maçlarda puan bırakmışız.Takımdaki sorunları halledeceğine inanıyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Maalesef kendimizi çok başarısız sayabiliriz. Bunca senedir FM oynuyorum, bir takıma bu kadar uzun süre taktik oturtamadığım bir seri hatırlayamıyorum. Fikstürü koyuyorum direkt, bundan sonra böyle olmayacak fakat yine maç maç devam edeceğiz.

Lig Fikstürü

Maalesef ligde çok başarısız sonuçlar aldım, çok kötü puan kayıpları yaptım.

Bundesliga Puan Durumu

Almanya Kupası Fikstürü

Stuttgart'a çok heyecanlı ve şanssız geçen bir maçın sonucunda elendim. Fakat üzülmüyorum, zaten bizim için bir angarya olmaktan öteye geçmeyecekti.

Şampiyonlar Ligi F Grubu Fikstürü

Şampiyonlar Ligi F Grubu Puan Durumu

UEFA Avrupa Ligi'nde Juventus ile eşleştik. Juventus'u elememiz halinde Lille - CSKA maçının galibiyle eşleşeceğiz.

Genel bir değerlendirme yapacak olursam oldukça başarısızım. Dediğim gibi taktik oturtmada çok büyük sıkıntılar çektim, bugüne kadar hiç bu kadar zorlandığımı hatırlamıyorum. Kadro derinliği konusundaki sıkıntı ve oyuncularımın dengesiz performansları yüzünden ilginç maçlarım oldu. Bayern karşısında galip gelebilirken Wolfsburg karşısında adeta ezildim. Kadro yetersizliği bunlarda büyük etken oldu tabi ki. İkinci yarı için soracak olursanız, eğer ki alacağım herhangi bir mağlubiyette kovmazlarsa umutluyum ben. Bu kez hem transferde hem de taktik konusunda ince eleyip sık dokuyacağım. Bütün devre arasını taktik ve transferler için harcayacağım ve yol vereceğim futbolcular olacak.

İkinci yarı için hedef 17'de 17. Avrupa Kupaları'na katılma savaşımız sürecek.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

9 puan ile çıkamaman kötü olmuş Çağdaş.İkinci yarı ile güzel bir taktik oturtman lazım yoksa işler daha da sıkıntıya gidebilir.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Başarılar Kardeş

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Teşekkür ediyorum. Tam olarak istediğimiz transferleri yapamasak da güzel bir transfer dönemi geçirdik. Özellikle sol bekteki eksiğimizi satılık listesinde bulunan yıldız bir oyuncuyla kapattığımız için mutluyuz.

Devre Arası Transferleri

YURY ZHIRKOV SCHALKE'DE!

Bundesliga 18.Hafta
    Stuttgart - Schalke 04

Bizim için ne kadar zor bir deplasman olduğunu az çok tahmin edebiliyorsunuz. İkinci yarıya 17'de 17 hedefi ile başladık ve gerçekleştirirsek şampiyon bile olabileceğimizin farkındayız. Bu yolda ilk zorlu rakibimizi kupanın da rövanşı sayılabilecek mücadelede yendik ve mutluyuz. Harika bir oyun ortaya koydukları için oyuncularımı tebrik ediyorum. Geri kalan maçlarda da böyle oynarsak neden olmasın?

Bundesliga 19.Hafta
    Schalke 04 - St.Pauli

Adeta delirdim bilgisayar başında. Tek kale oynadığımız maçta gol bulamadık ve 17'de 17 hedefi takımımız için sadece bir hayal artık. Yalnız forvetteki beceriksizliği üstümüzden atamazsak sezonun geri kalanı için işimiz zor.

Genel bir değerlendirme yapacak olursak takım iyi yolda, geri kalan maçları kazanıp Avrupa Kupalarına katılacağız.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Lobi Stars kulübünde defans oynayan Terna Suswam'ı tavsiye ederim...

Her ne kadar benim aldigim kulüp Mersin I.Y, senin calistirdigin kulüp Schalke olsa da fayda sağlayacağına inanıyorum...

425 000 dolara almıştım ben onu...

Toparlarsın umarım

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Pauli maçını da yenseydik iyi olurdu...2. Devre daha iyi geçecek bence...

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Çok teşekkür ediyorum hepinize, ikinci yarı daha iyi olacak.

Devre arası transfer sezonu kapandı bu arada, bahsedilen futbolcular için geç kaldım. Tek transferimiz Yury Zhirkov.

Bundesliga 20.Hafta
    Leverkusen - Schalke 04

Galip gelememiş olsak da lig ikincisinden çok önemli bir puan aldık. Geriye düştük, yılmadık, öne geçtik ancak Ballack'a engel olamadık. Yine de çok önemli bir puan, keyifler yerinde.

Bundesliga 21.Hafta
    Schalke 04 - Werder Bremen

Tomas Schaff'ın kötü giden ekibine bir darbe de biz vurduk. Harika bir galibiyet oldu, yükselişimiz sürüyor.

Bundesliga 22.Hafta
    Kaiserslautern - Schalke 04

Orta sahada Annan'ın eksikliğinde çok zayıf kaldık. 2-0 geriye düştüğümüz maçı 4-2 kazanmak keyif verici olsa da oyunumuz düşündürücü.

Bu arada Huntelaar çok önemli bir form grafiği yakaladı, tuttuğunu atıyor. Gol krallığında da zirveye oynar böyle devam edersek.

SIRADAKİ MAÇ: UEFA AVRUPA LİGİ : JUVENTUS - SCHALKE 04

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

17'de 17 zaten pek olası bir şey değil.

17'de 12 galibiyet 2-4 arası beraberlik daha gerçel bir beklenti olur ki ben öyle bekliyorum.

Juventus deplasmanından olası bir beraberlik iyidir.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Son haftalar toparlanma var.Juventus maçı için skor tahminim ise 1-1.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Toparlanman iyi olmuş Çağdaş.Juventus maçını ise geçersin diye düşünüyorum daha doğrusu istiyorum
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Yine uzun süre ss koyamadım ve toplu halde koyuyorum sonuçları.

GENEL FİKSTÜR

BUNDESLİGA PUAN DURUMU

YILIN OYUNCUSU ÖDÜLÜ

YILIN MENAJERİ ÖDÜLÜ

YILIN TAKIMI

ALMANYA KUPASI FİNAL

OYUNCU İSTATİSTİKLERİ

UEFA AVRUPA LİGİ FİNAL

ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNAL

HOLLANDA LİGİ

FRANSA LİGİ

İNGİLTERE LİGİ

İTALYA LİGİ

İSPANYA LİGİ

TÜRKİYE LİGİ

Genel bir değerlendirme yapacak olursak sezon bizim için iyi geçmedi. Özellikle ilk yarıdaki kötü performans sonumuz oldu. İkinci yarıda harika maçlar çıkartsak da zaten şampiyonluk için çok geçti. UEFA'da ise çok şanssız bir biçimde elendik Juventus'a. İlk maçı deplasmanda berabere tamamlamamıza rağmen ikinci maçtaki şanssızlık yüzünden malesef erken veda oldu. Bunun dışında güzel maçlar çıkarttığımızı söylemek mümkün en azından ikinci yarı için.

Farfan ve Huntelaar'ın üstün performansları ikinci yarıda çok işimize yaradı. İkisi de ilk yarıda da böyle oynamış olsalardı şu an şampiyonduk. Bununla birlikte ikinci turda elendiğimiz Juventus finalde kaybetti kupayı. Diğer liglerde ise enteresan sonuçlar vardı.

Yeni sezon için ise bomba gibi olacağımızı söylemek mümkün. Bizi izlemeye devam edin.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Kötü başladık ama güzel yerde bitirmişiz Çağdaş
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri