Selim Kankam Varya Neyine yetmiyor![]()
Selim Kankam Varya Neyine yetmiyor![]()
banko forvet lazım 22 şut çekip 6sı kaleyi bulmuş![]()
eto'o bitmiş.
3nüz el ele hepiniz süper lige![]()
üçünüze de başarılar dilerim![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Teşekkürler arkadaşlar bugün Ozan şehir dışında olduğundan yarın devam edeceğiz kariyere...
Yok yok ben Burdayım Bugün Oynayalım Yarın Şehir Dışına Çıkarım büyük ihtimalle![]()
Spor Toto 2. Lig 1. Hafta
Spor Toto 2. Lig 2. Hafta
Spor Toto 2. Lig 3. Hafta
Spor Toto 2. Lig 4. Hafta
İlk 4 Hafta Değerlendirmesi
4 maçta 3 galibiyet 1 mağlubiyet aldık ve 2. sıradayız... İlk hafta kötü başladık aslında maçın hakimi bizdik ama forvetlerimiz çok kaçırınca sonuç kaçınılmaz oldu. Diğer haftalarda ise taktik yavaş yavaş rayına oturmaya başladı. 2. Hafta 1-0 3. Hafta 5-1 ve 4. Haftadaki 7-2 galibiyet bunun göstergesi. Çok gol atan bir takımız Özellikle Koray Kurt ve Defansımızdaki Bora Kalyon çok etkililer. Sağ Kanattaki Tecrübeli oyuncu Okan Koç ' ta asistlerini konuşturuyor. Şampiyonluk'ta iddaalıyız tabiki ama olmazsa Playoff' tan bir üst lige çıkmak istiyoruz.
İyi başlamışız Kaan özellikle Körfez deplasmanı çok iyi..
Volkan Şen : Okan Koçta Sakaryalı ha..![]()
Çok iyi başlamışız Ali hocam![]()
Teşekkürler Ali 3 maçlık galibiyet serisi yaptık devam ettirmek istiyoruz...Ozan dün gitmemiş şehir dışına bugün gitmiş...Kariyere yarın devam edeceğiz...
sakaryanın peşindeyiz![]()
eto'o bitmiş.
Geldim, Hatta gelirlen Bide radara Yakalandım Sinirliyim, Oyuncular beni üzerse Yılmaz Vuralla Konuşucağım :d