Amatör Lig 11. Hafta
İlk Yarının Son Maçıydı . Güzel Futbol ve Etkili Bitiricilik 3 Puanı Getirdi . Umarım Bu Oyunumuz Devam Eder . Ayrıca Maltepespor'un Berabere Kalması Moralleri de İyice Arttırdı![]()
Devre Arası : Kadromuza 4 Yeni İsim Kattık : Hatip Alatas , Gökmen Uzun , Serdal Kurt ve İlyas Sarıoğlu
Eminim Bize Yararlı Olucaklardır .
Amatör Lig 12. Hafta
Sezonun İlk Yarısında Yendiğimiz Bigaspor'u Kendi Evimizdede Mağlup Ediyoruz . Yeni Transferlerimizin İlk 11 'de Yer Aldığı Maçta İlyas Gerçekten Çok İyi Performans Sergiledi . Özellikle Savunma Arkasına Atılan 2 Topta Rakip Savunmanın Kırmızı Kart Görmesini Sağladı![]()
Amatör Lig 13. Hafta
İlyas'ın İlk Sanıyelerde Gelen Golu Çok İyi Oldu . Sonrasında Gelen Sakatlık Bizi Üzsede Biri Penaltıdan ve Biride Takımda Yıldızı Parlayan İsim Semih'den Gelen Gollerle Rahat Bir 3 Puan Aldık . Şu Haftalarda Çok Formdayız Umarım Bu Form Düşmez Ligin Son Haftalarına Girilirken![]()
Amatör Lig 14. Hafta
Emrah Albayrak Diyorum Başka Birşey DemiyorumSakatlıkların Olduğu Dönemde Kendini Gösteren Emrah 4 Gol Yolladı Rakip Filelere . İyi Bir Oyuncuydu Ancak Bu Kadarını Beklemiyordum . Kartal Bld ve Maltepespor'un Berabere Kalmaları Puan Farkını 1 ' e İndirmemizi Sağladı . Arkalardan Geliyoruz . Önümüzde Kartal Bld ve Maltepe ile Oynayacağımız Maçlar Var . Puan Kayıplarına Tahammülüm Yok ..
Amatör Lig 14. Hafta Genel Puan Durumu
Devre Arasına Kadar Takımdan Ümitsizdim . Maltepespor'un Etkili Performansını Durdurabilecek Birileri Varmış . İlk Puan Kaybını Bizden Tattıktan Sonra Beraberlikleri Geldi . Puan Farkını 5 ' ten 1 ' e İndirebildik . Önümüzde Daha Maçlar Var . En Önemlisi İse 2 Önemli Rakibimizle Oynacağımız Maçlar . Kendi Sahamızda Yenmek İstiyoruz Rakiplerimizi . Bu Arada 405 Ortalamayla En Çok Seyirci Bizim Takımımızda ve 9 Maçlık Namağlup Bir Serimiz Var Umarım Sene Sonuna Kadar Devam Eder![]()