Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 42 arası toplam 42 sonuç

Konu: Leeds Premier Ligdeki ilk senesinde yine otoriteleri şaşırtıyor. -2.SEZON (11.0)

Hybrid View

By oguzkedek at 2011-04-06

Kulübümüz geçen yıl Sunderlandın aldığı Douglas Costayı renklerine katmıştır.Sunderlandin geçen yıl küme düşmesinden yararlandık ve 7.75e bitirdik.

Gelen güzel sonuçlardan sonra başkanımız genç defans oyuncusu Burdissoyu Leeds imize kattı

FM kariyerimde ilk defa karşılaştığım birşey. Bundan faydalanarak maaşı bütçeye attık ve Costayı aldık

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Başarılı sonuçlar almaya başlamışız özellikle Chelsea maçı süper Douglas Costa da çok iş yapar

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Başarılı sonuçlar almaya başlamışız özellikle Chelsea maçı süper Douglas Costa da çok iş yapar
    saol kardeşim ilk 5 haftadaki 3 puandan sonra çok iyi sonuçlar almaya başladık .Chelseanin 10 kişi kalması çok etkiledi maçı .Douglas Costanın da Champhionship Ligde olduğundan değeri 3.7 ye kadar düşmüştü. Bu arada arkadaşlar benim karşılaştığım change season .. ile daha önce karşılaşan var mı ? Ben ilk defa karşılaştım .

leeds United Sözleşmesi Bitecek Olan Ajaxlı Lodeiro Ve Nancyden N'diaye Ile Sezon Sonu Için Sözleşme Imzalamıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Takım uyum sorununu çok iyi aşmış. Ayrıca iç sahada çok iyi bir performans sergiliyor . Başarılar .

Quote Originally Posted by faylozof View Post
    Takım uyum sorununu çok iyi aşmış. Ayrıca iç sahada çok iyi bir performans sergiliyor . Başarılar .
    saol kardeşim . dediğin gibi iç sahada iyiyiz. city,liverpool ve m.unitedtan birer puan chelseadan de 3 puan aldık . dış sahada da son haftalarda iyiyiz son mağlubiyetimizi derbyden aldık. ancak şu an benitez ve dembele sakat. benitez 1 ay yok gol sorunu yaşayabiliriz

By oguzkedek at 2011-04-09

By oguzkedek at 2011-04-09 FA CUPTA MK DONS,LEİCESTER VE DONCASTERİ ELEDİKTEN SONRA KARŞIMIZA CİTY GELDİ VE RAHAT KAZANDIK.

FA CUPTA PENALTILARLA FİNALE KALDIK.

YILDIZ OYUNCUMUZ BENİTEZİN GOLLERİYLE FA CUPI ALMAYI BAŞARDIK.

By oguzkedek at 2011-04-09 BENİTEZ ÇOK İYİ BİR SEZON GEÇİRDİ VE TARAFTARLAR ARASINDA YILIN OYUNCUSU SEÇİLDİ.AYRICA BEN ARFA DA ATTIĞI 10 GOLLE TAKIMIMIZA ÇOK FAYDALI OLDU.UEFA KUPASINA KATILMAYA HAK KAANDIK.LİG KUPASINDA İLK TURDA ELENMEMİZ BİR ŞANSSIZLIKTI AMA GENEL OLARAK ÇOK İYİ BİR SEZON GEÇİRDİK VE FA CUPI ALDIK.ÖZELLİKLE 10.HAFTADAN SONRA YENİ TAKTİĞİMİZ 4-3 MC- AMR VE AML -1 ST TAKIMIMIZLA ÇOK UYUŞTU.

Yeni Sezonun Bomba Transferi Ve Ilk 3 Haftanın Istatistiklerini Daha Sonra Paylaşacağım. Cevaplarınızı ,yorumlarınızı Bekliyorum .

Yeni sezonda çok iyi bi transfer bütçemiz vardı.Takımın yaş ortalamasını da düşürdüğümüzü söyleyebiliriz.Simplicio,Pablo,Woodgate,Blasi gibi oyuncuları gönderdik.Popovdan da iyi para kazandığımızı düşünüyorum.625 k ya almıştık.Öncelikle hedefimiz iki yıldız oyuncuydu .Bunlar Hazard ve Annandı.Bu iki transferi başarıyla tamamladık.Bedavaya aldığımız Abidal,Biglia,Borriellonun da kadromuzu güçlendirdiğini düşünüyorum.Coutinhoyu tekrar kiraladık.Kısacası iyi bir transer dönemi geçirdik ve hedefimiz ilk4.Oynadığımız oyunla ilgili şunları söyleyebilirim : Barcelona gibi oynuyoruz ama onlardan tek eksiğimiz defansif anlamda daha kötüyüz ama hücum olarak çok iyi ve hızlıyız.Bu sezonda özellikle Hazard transferi .ok iyi oldu.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hazard ve Borriello transferleri mükemmel diyebilirim fakat Annan'a çok para vermişiz.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Hazard ve Borriello transferleri mükemmel diyebilirim fakat Annan'a çok para vermişiz.
    Udinese'den Asamoah'la ilgilendik ama bonservis engeline takıldık.Satılık listesinde olan Muntariyi alcaktık gelmek istemedi, Tottenhamdan Sandroyla imza aşamasına geldik ama sonradan transferden vazgeçtik.Onun fiyatı 4 Milyon Euroydu ama ilk hedeflerimizden biri olan Annanı aldık.Shakharla yaptığımız uzun pazarlık 9.5te son buldu.Biglia ve Abidal transferlerini nasıl değerlendiriyorsun ? Abidal yaşlı fakat iş yapar diye düşünüyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by oguzkedek View Post
    Udinese'den Asamoah'la ilgilendik ama bonservis engeline takıldık.Satılık listesinde olan Muntariyi alcaktık gelmek istemedi, Tottenhamdan Sandroyla imza aşamasına geldik ama sonradan transferden vazgeçtik.Onun fiyatı 4 Milyon Euroydu ama ilk hedeflerimizden biri olan Annanı aldık.Shakharla yaptığımız uzun pazarlık 9.5te son buldu.Biglia ve Abidal transferlerini nasıl değerlendiriyorsun ? Abidal yaşlı fakat iş yapar diye düşünüyorum.
    Abidal o kanadı sağlama alır; Biglia ise yanında kaliteli bir mc oynarsa iş yapar diye düşünüyorum. Fakat Biglia'dan çok da süper şeyler beklememek lazım.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri