Chiellini yeter
Chiellini yeter
Taktik.
Hızlı oyuncular kullanıp hızlı hucum etmeyi seviyorum.Bu taktikte öyle hzılı tempoda geniş alanda oynuyoruz.Oyuncularda bu sisteme yatkın.Kanatta olan oyuncular bir fovet gibi içeri katedebiliyor yada son çizgiye inip orta açabiliyor.Bekler her an oyunun içinde hucumda ve savunmada.2 DC sabit çaıkılı durular her zaman.Marchisio iki yönlü,Melo ise daha savunmacı bir kimlikle sahada yer alacak.Buda dizlişimiz.
Yukleresim.com
UEFA kupasında ilk rakip.Kolay oldu zate eşleşmelerin kolay olacağı muhtemel.Bu kupayı kazanmak için elimizden geleni ardımıza koymayacağız.
Yukleresim.com
Kanka Uefa'da en kötü final'in var bana göre.
Ligde ise İnter ile yarışırsın diye düşünüyorum.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Nasılda biliyor![]()
Juventus 2-0 Gorica
İlk maç,takım ilk kez resmi maça çıkıyor .Taktiğe ve birbirlerine alışma sürecinde ilk maçta pozisyon bol gol az.
Yukleresim.com
Ya kanka hızlı adam lazım bana Defoe alacaktımda gelmek istemedi namussuzTürksportal kariyer liginde harika oynamıştı burdada denemek istedim onu ama olmadı.Kalinic'ide ileride alırız nasılsa temizleyecem kadroyu.Çok kiralık var zaten ya bu nasıl Juventus hayret ettim.Jones'i almayı planlıyorum Blackburn'den genç işte
Valla hacı ben Blackburn'le oynadım 1 sezon sonra Fio'nun başına geçtim anında Nzonzi, Jones, Formica, Hoilett aldım. Şimdi Leicester'dayım bu adamları tekrar aldım takıma üstünede Kalinic ekledim. Al sende pişman olmazsın. Ama İtalya gibi dandik ligde transfersiz bile şampiyon olursun
Pepe nasıl oynuyo bu arada ? 2014'te serbest bıraktılar onu. Ben aldım serbestten şimdide sattım City'e.
güzel transferler yapmışsın...başarılar...
Gorica 0-3 Juventus
2-0'lık maçın rövanşında rakibi deplasmanda 3-0 ile geçerek adımızı bir üst rua yazırıyoruz.Sonradan oyuna giren adam maçın yıldızı oluyor
Yukleresim.com
Juventus 6-0 Bratislava
İlk maçta 4-0 ve ikinci maçtada 2-0 yenerek guruplara kalmayı başarıyoruz.Taktik şu 4 maçta istediğim gibi ama daha önemli maçlara çıkmadık.
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Gurup kuraları çekildi ve ben bu gurbu hiç sevmedim kolay bir gurup olsada Trabzonspor'a karşı oynamak beni üzecek.Trabzonspor,Sporting Lizbonu eleyerek guruplara klalmış.Ancak yapacak birşey yok profesyonellik neyi emrediyorsa onu yapmaktan çekinmeyeceğiz.
Yukleresim.com
Trabzon 2 maçtada yener kanka seniBence yat Trabzonspor maçlarına nasıl olsa Celtic ve Levskyi yenersin ..
Serie A başladı.
Yukleresim.com
Cesena 1-4 Juventus
Lige iyi bir giriş yapmak istedeğimiz maçta deplasmanda 4-1'lik skor ile 3 puanı hanemize yazdırdık.Rakip kaleye gönderdiği tek şutu Appiah ile gole çevirdi biz uraştık ama ancak 4 tane atabildik.Bu haftada sonra lige 15 günlük bir milli mesai arası verildi.
Yukleresim.com
kolay gruba düşmüssün Avrupa Ligi'nde 2.tura çıkarsın...
Yok yok Celtic deplasmanıda rahat geçer gibime geliyor.6 da 6 yaparsın maç vermezsen .p
Maç vermeyince haliyle 6 da 6 oluyor kanka![]()
Başarılar sakho ve hazard transferi çok iyi,Trabzon maçlarında sanki bişiler mi olacak ne![]()
![]()
Juventus 2-0 Bologna
Rakibe atak şansı vermedik 90 dakika boğduk ama bu kadar saçma iş olamaz ancak penaltıyla öne geçebildik.Birde 90+4'te 2.golü bulduk.
Yukleresim.com