Sayfa 2 / 8 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 232 sonuç

Konu: Avrupa Aşkına Saldır Fethiye !! [11.3] 5.Sezon

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by 24kobebryant View Post
    Oha diyorum sadece..Benim bilgisayar 6 ülkeyi zor kaldırıyor.

Bu arada bende Fethiye liyim.Umarım takımımızı güzel yerlere getirirsin.

Başarılar.
    ben tek ligde zor oynuyorum ha bire atmazsa yada ben sinirlenip çıkıyorum aynı maçı kaç kez oynadığımı bilirim ya o atmıştır ya ben çıkmışımdır.

ş.ligi final maçı: 1.de maçı kazanıyorum oyundan atıyor 2.de de, 3.de aynı taktikle çıkıp yeniliyorum ben çıkıyorum sinirle 4.sonunda yenip kaydı unutuyorum c.dump 5.sonunda lanet olsun artık kazanmalıyım deyip 1 farkla öndeyken gol yemeyin zamana oynayın gol yemeyin yeter diye defansa çekiyorum 90.dk da. gol ve pen.kalıyor maç ve pen. ile eleniyorum gene çıkış tabi bu sefer benden,en sonunda YENİYORUM VE KAYDEDİP

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Oyunun son güncellemeleri mevcuttur,oyun kurulumu şu şekildedir.

yaa iyi güzelde fethiyesporla oynayacaksan bu kadar lige ne lüzum var? mesela ben -hep yapıyorum ama- alt ligde takım çalıştırdığımda sadece tr ligini açmıştım zira avrupa zaten düşünmüyorum madem kariyer fethiye ile diğer ligler ne işe yarar anlamadım??
    Last edited by mehmetd : 13.Nisan.2011 at 22:05

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

10.Hafta

11.Hafta

12.Hafta

12.Hafta sonunda oluşan puan durumu

Valla sakatlıkların üstüne zorlu ekiplerin gelmesi bizi galibiyete hasret bıraktı biran önce toparlanmalıyız

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by mehmetd View Post
    yaa iyi güzelde fethiyesporla oynayacaksan bu kadar lige ne lüzum var? mesela ben -hep yapıyorum ama- alt ligde takım çalıştırdığımda sadece tr ligini açmıştım zira avrupa zaten düşünmüyorum madem kariyer fethiye ile diğer ligler ne işe yarar anlamadım??
    Eğer çok lig seçmessem abuk sabuk transferler ortaya çıkabiliyor oyunda,çok lig seçmek hem benim açımdan ilerleyen senelerde hemde diğer takımlar açısından iyi yani ne kadar fazla lig okadar fazla oyuncu ve anormal olmayan transferler,misal Topuz madride,aykut sevillaya,colman liverpoola,ernst milana gibi umarım anlatabildim

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

Çok lig seçersen o kadar oyuncu görebilirsin.Mesela sadece Türkiye ligini seçtiginde bir sürü brezilyalı yetenegi göremezsin.Misal Neymar.Göremeyebilirsin yani.

Devre arası paranı maaşa aktar bence.Serbestten biraz defans bakın.Stoperlerde ve ya ön liberolarda sorun var gibi.Gol yeme oranın biraz fazla sanki.Olmadı kirala.Türkiyede stoperden ön liberodan bol ne var ?

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

13.Hafta

14.Hafta

15.Hafta

15.Hafta sonunda oluşan puan durumu

Sakat futbolcularımızın düzelmesi takımda tekrar ivmeyi yükseltti biraz geride kaldık ama devre arasına girerken 2 maçımızıda kazanıp devreyi iyi değerlendirmek istiyoruz.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by Time Cris View Post
    Çok lig seçersen o kadar oyuncu görebilirsin.Mesela sadece Türkiye ligini seçtiginde bir sürü brezilyalı yetenegi göremezsin.Misal Neymar.Göremeyebilirsin yani.

Devre arası paranı maaşa aktar bence.Serbestten biraz defans bakın.Stoperlerde ve ya ön liberolarda sorun var gibi.Gol yeme oranın biraz fazla sanki.Olmadı kirala.Türkiyede stoperden ön liberodan bol ne var ?
    Para yokki sezon başında çok yüklendim zaten maaş bütçesini aşmış durumdayım o yüzden oyuncu satmadan devre arası birşey yapamam,kalecimin sakatlığı çok etkiledi takımı 8 hafta faydalanamadık zaten bütün kayıplar o arada geldi.İsmail Güldüren fos çıktı berbat oynuyor onun satabilirsem iyi olacak

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

16.Hafta

17.Hafta

Kocaeli maçında şans yanımızdaydı 2 maçımızı kazanıp tekrar iddiamızı ortaya koyduk.

Devre arası güzel sırada giriyoruz

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

İsmail Güldüren zaten fos bir oyuncu.Gereksiz kartlar ve faullerle bana zor anlar yaşatmıştı.11.2 de adem dursun boştaydı onu aldımda yırttım

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

kötü başlamışız...inş düzeliriz...

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by Time Cris View Post
    İsmail Güldüren zaten fos bir oyuncu.Gereksiz kartlar ve faullerle bana zor anlar yaşatmıştı.11.2 de adem dursun boştaydı onu aldımda yırttım
    Valla boşta güzel adamlar varda finans yetmiyor bu seneyi bi çıkaralımda

Quote Originally Posted by defective1907 View Post
    kötü başlamışız...inş düzeliriz...
    Aslında şampiyonluk hedefimiz olmadığı için iyi başladık playoff oynarsak başarıdır

Vayyy Benim Ecof Rakibim Kariyer Açmış Yeni Gördüm Başarılar Ama Şu Kapışmayı Yapsak Diyorum Artık

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Vayyy Benim Ecof Rakibim Kariyer Açmış Yeni Gördüm Başarılar Ama Şu Kapışmayı Yapsak Diyorum Artık
    abi saolda sen bi gittin bidaha göremedim seni,ben aylardır oynuyordum age of hiç online olduğunu görmedim gamerangerda

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

18.Hafta

19.Hafta

20.Hafta

20.Hafta sonunda oluşan puan tablosu

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

21.Hafta

22.Hafta

23.Hafta

23.Hafta sonunda oluşan puan durumu

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Zor bir maraton olacak Fethiye ile başarılar dilerim umarım süper ligde ve Avrupa'da yer alırsın .

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

24.Hafta

25.Hafta

26.Hafta

26.Hafta sonunda oluşan puan durumu

Ya şu balıkesir mağlubiyeti olmasa çok iyi olacaktı ya 3 puan alsak şampiyonluk şansımız dahi olacaktı.İlkyarıda Dardanel,Adana,Sakarya,Tokat maçlarında kalecimin sakatlığından dolayı hiç puan alamamıştım bu sefer sakatlıklar yoktu ve 2 sini kazandım kaldı diğer 2 si

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Zor bir maraton olacak Fethiye ile başarılar dilerim umarım süper ligde ve Avrupa'da yer alırsın .
    Teşekkür ederim,inş alt liglerden biran önce kurtuluruz ve süper ligin keyfini yaşarız

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

27.Hafta

28.Hafta

29.Hafta

29.Hafta sonunda oluşan puan durumu

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

şampiyonluk çok zor ancak ilk 5 te saf tutup play off lardan Bank Asya'yı zorlamalıyız...

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

30.Hafta

31.Hafta

32.Hafta

32.Hafta sonunda oluşan puan durumu

Ya tam tam kadro oluyoruz süper top oynuoyurz oyun gene yapıyor yapacağını 1 hafta içinde 3 oyuncumuzu sakatlıyor,sonra toparlan toparlanabilirsen zaten kaliteli oyuncu sayımız az çok zor bilader böyle takım çıkarmak

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

şampiyonluk çok zor ancak ilk 5 te saf tutup play off lardan Bank Asya'yı zorlamalıyız...
    Bu sene umudu kestim gibi playofflarda sakatlıklarımız çok birşey yapamayız gibime geliyor,seneyede bütçe lazım bakalım karıştı durumlar sakatlıklar bozdu herşeyi

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

33.Hafta

34.Hafta

Sezon sonu puan tablosu

Diğer grubun puan tablosu

Bank Asya puan tablosu

Beklenen süprizi gerçekleştiremedik iyi top oynadık ama sakatlıklar bizi yarışın dışına attı,önümüzdeki sene finans müsade ederse iddalı bir takım oluşturacağım.Takım olarak iyi oynadık medya 13. bitireceğimizi tahmin ederken son ana kadar playyofu kovalayan takım olduk ve 7. bitirdik.

Bank Asyaya yükselen diğer takım grubumuzda mücadele eden Kocaelispor oldu.

Süper Lig puan tablosu ise şu şekilde

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

54 puanda iyi aslında Kocaeline mağlup olmasaydın çok iyi olurmuş..
    Olsun gelecek sezon daha iyi yapılanma ile daha iyi işler çıkartırsın

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    54 puanda iyi aslında Kocaeline mağlup olmasaydın çok iyi olurmuş..
    Olsun gelecek sezon daha iyi yapılanma ile daha iyi işler çıkartırsın
    Yaw Kocaeli ikinci devre acayip top oynadı playoff maçlarınıda izledim felaket oynuyorlar ilk dönem hata kaza yenmiştim ama 2.maçta olmadı evet gelecek sezon iyi bir yapılanmaya gideceğiz çoğu futbolcumuz serberst kalacak maaş bütçesini açıp boş adamlara yönelecez hepimizin yaptığı gibi

Bencede iyi ya iddası olmayan takımı iddaya soktuk

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

En güzeli benim en çok tuttuğum tarzdır iddiası olmayını hedef haline getirmeye çalışmak tabi 1 2 yılda olan iş değil bu başarı muhabbeti

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    En güzeli benim en çok tuttuğum tarzdır iddiası olmayını hedef haline getirmeye çalışmak tabi 1 2 yılda olan iş değil bu başarı muhabbeti
    Aynen kardeşim daha güçlü kadrolu takımlar vardı alabilirdim ama böyle daha güzel olacak inş

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

2.Sezonumuza başlıyoruz,grubumuzda yer alan takımlar ve transfer özetimiz

Bu sene lig bence daha zor olacak

Tranfer dönemi istediğimiz gibi geçti,kadroyu baştan aşağıya yeniledik aldığımız tüm oyuncular ilk 11 oyuncusudur,ilk 11 de geçen seneden sadece 1 oyuncumuz kaldı.

Kalemize hepimizin tanıdığı Fevziyi transfer ettik rahatladık o bakımdan,defansa geçen sene kiraladığımız ve güzel performans gösteren Cenki tekrar kiraladık,Cem Sultan için girişimimiz vardı ama o haftalık 150 € farkla Körfezsporu tercih etti biz 850 € vermiştik olmadı,onun yerine forvete takım içindede en fazla maaşı alacak olan Selimi aldık.Bu sene hedefimiz şampiyonluk umarım futbolcularım iyi performans gösterirler ve sakatlıklar az olur.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

ilk sene bank asyaya cıkamaman kötü olmus....selim arıkan iyi bi forvete benzio bakalım performansı nası olacak...

inşallah bu sezon çıkarsın. biraz oyuncu kiralamanı tavsiye ederim. bu arada ads nin şampiyonluğuna çok sevindik.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

ilk sene bank asyaya cıkamaman kötü olmus....selim arıkan iyi bi forvete benzio bakalım performansı nası olacak...
    Evet gönül isterdi çıkmak ancak güzel savaştık bukadar oldu,Selim iyi başladı inş yardımı çok olacak bu sene

Quote Originally Posted by demirsporlu View Post
    inşallah bu sezon çıkarsın. biraz oyuncu kiralamanı tavsiye ederim. bu arada ads nin şampiyonluğuna çok sevindik.
    İnş,oyuncu kiralık hiç kaliteli yok ya bide gelmek istemiyorlar o yüzden alma yöntemine gidiyoruz,Cenki kiralayabildik sadece

Sayfa 2 / 8 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri