Trabzon bir noktadan sonra koparır gibi, Fenerbahçe Avrupa'da gruptan çıkarsa iyi para alır yararlı olur, takipteyim kolay gelsin.
Fenerbahçe
Trabzonspor
Trabzon bir noktadan sonra koparır gibi, Fenerbahçe Avrupa'da gruptan çıkarsa iyi para alır yararlı olur, takipteyim kolay gelsin.
Şampiyonlar ligine gollü başladık dinamoyu 3-0 mağlup ettik . Guiza Oyuna sonradan girmesine rağmen golü buldu ve okunu cıkarttı..
Dinamoyu yendikten sonra antep deplasmanına giden takımımız zorlu beklediği maçı kolay kazandı..
Kayseri spor ile yaptıgımız mücadelede gol yagmuruna bogduk rakibi yedek ağırlıklı cıktıgımız kadroda , 3 gun sonraki arsenal karsılasmasına moralli dondük , sakatlıktan kurtulan niang golünü buldu ve kadroda bende varım diyerek forvet hattındaki oyunculara sinyal verdi..
Antep'i yenerken sahada samba vardı : 2-0
Şampiyonlar liginde arsenal deplasmanında hüsrana ugradık
Tekrar Lige Dönüyoruz Arsenal den yediğimiz 4 golün acısını , Kasımpaşadan cıkartıyoruz.. Stochun muhteşem performansı devam ediyor
Ewerthon atıyor, Trabzon kazanıyor : 0-3 Moralimiz düzeldi sıra paşada.
Ligin 8 .haftasında ankaragücünü 3-0 yendik
Ligde ankaragücü ile karşılaştıgımız karşılaşmada yine sahadan galip ayrıldık..
ligde 2. ci konumdayız beşiktaş ile aramızda 2 puan var , Gözler şimdi Çarşamba günü oynanacak Zenit Maçında...
Volkan kalesini gole kapadı .
8 maçta 1 gol yiyen filebekçimiz volkan demirel harika performans sergiliyor .. Volkan yaptıgı acıklamada hocam bana şans verirse bu performansımı devam ettirmek istiyorum dedi ve taraftara göz dağı verdi...
Olay Adam DİEEGOO LUGAANOO
8 maçta 4 gol attı taraftara sezon sonu en az 15 gol atacagım dedi ..
Paşalar gibi : ) 2-1
![]()
Ankara'dan galip dönüyoruz : 1-3
Fenerbahcemiz zenit deplasmanında yobonun 90 artı 3 de attıgı golle 1-0 yendı .
maçda net pozisyonlar kacırdık 3 farklı kazanabileceğimiz maç da son dakikada da gelse gelen gol camiayı sevindirdi.
Yoğun bir maç temposunun ardından konya macına donuyoruz yedek kadro ile cıktıgımız maçta konya sporu emre belezoğlunun füzesiyle 1-0 yendik
Kadıköyde müthiş bir atmosfer vardı 3 gun onceki konya macına yedek kadro ile cıktıgımız için bursaspor macına sağlam kadro ile cıktık fakat akıllar 4 gun sonra oynanacak şampiyonlar lıgı macında idi bursasporu 4-3 yendik müthiç bir maçtı nöbetçi golcü 89 . dakikada attıgı golle perdeyi kapadan isim oldu ..
Bursa deplasmanı öncesi moral kazandık : 4-0
10.Haftada puan durumu
![]()
Kupadaki grubumuz
![]()
Türkiye kupasında grubumuz belli oldu cok zor bir gruba düştük
Zenit e karşı şansımız tutmuyor adeta neler kacırıyoruz neler ama aradıgımız sonucları bulamıyoruz burdada boyle oldu 1 puanla ayrıldık sahadan
Taraftar "şeftalisi ala benziyor" tezahüratlarıyla inletiyor Bursa'yı : ) 0-1
Kupada ciddi bir rakiple karşı karşıya geleceğiz.Eskişehir'e karşı dikkatli olmalıyız.
Bursaspor maçında gözlemcilerin hedefindeki isimler Selçuk, Cale, Colman, Onur ve Serkan idi.
Selçuk için Lyon ve Liverpool,
Cale için Schalke ve Malaga
Colman için yine Malaga, Cagliari ve Zenit
Onur için Parma, Dinamo Kiev, PSV, Feyeenord ve Monaco
Serkan ise de Wolfsburg ve Deportivolu scoutlar tribünde yerlerini aldılar.Bakalım ara transfer bordo mavililer adına nasıl geçecek.
Kupada süper bir başlangıç yaptık, giden maçı kazandık : 4-2
![]()
Ligde galibiyet serimiz sürüyor, Ewerthon hat-trick yaptı : 4-1
Oyun sırasında elektiriklerim gitti ve şu göstereceğim 2 maça yardımcı antrenörüm İsmail kartal cıktı ...!!!!
Hadi neyse diyoruz belediye maçı 1-0 yenilmişiz olsun diyoruz
Fakat türkiye kupası grup macında kendi evimizde hele giresunspora 3-0 yenıldıgımız mac sınırlerımı alt üst etti .. Fenerbahcemızın boyle bir yardımcı antenoru oldugundan utanıp ismail kartalı klüpten kovduk... Yeni asistan arıyoruz..
İşte Mert ÇELİK farkı ...
galatasaray maçında TAKIMIN BAŞINDAYDIM ve kaldıgımız yerden devam ediyoruz ... iyi oyunumuzla galatasarayı yendik ..
Deniz ÇOBAN KÜFÜRÜ HAK ETTİ
Fenerbahcemiz eskişehiri 2 -0 yendi fakat maçtan çok hakem hataları ortaya cıktı ..
Maçın 71 . dakikasında luganonun son adam olmadıgı takdirde görmüş oldugu direk kırmızı kart , aksine canerin de itiraz larına gelmiş kırmızı kart fenerbahceyi çileden cıkarttı ...70 . dakikadan itibaren deniz cobana küfür eden taraftar hırsını aldı ...
maç sonu basın toplantısı yapan mert çelik : 3 puanı aldıgımız ıcın mutluyuz Deniz Çoban küfürü sonuna kadar hak etti.. Luganonun görmüş oldugu kırmızı kartı Tff ye bildireceğiz dedi ...
Öte yandan Fenerbahce Yardımcı antrenorunu buldu alain boghoossian ı aldı ..
10 maç sonra Sami Yen'de yenildik : 3-1 Hedef Fenerbahçe
Dinamo deplasmanında gole dogduk averajımızı düzelttik ..
Şimdi Hedef TRabzon spor
Trabzon da beraberlik aldık daha iyisi olabilirdi olmadı haftada 3 mac yapıyoruz yapacak birşeyimiz yok..
Burak zihni Şampiyon olamaz ..
Maç sonu basın toplantısı yapan teknik direktör mert çelik burak zihni şampiyon olamaz diyerek manşetlere düşecek sözler söyledi , Sözlerine Biz Haftada 3 mac yapıyoruz yogun tempomuz var 2 gunde bir mac yapıyoruz diyerek 2-2 kaldıkları ıcın mutlu olduklarını soyledi ...Fakat burak zihni iyi bir teknik adam olsaydı bu maçı farklı kazanırlardı dedi.
Taktiksel olarak cok zayıf bir teknık adamı burak zihniyi yenemediğimiz için sucu kendımde buluyorum dedi .. Takımımla gurur duyuyorum diyen ÇELİK hakemlere sitem etti her mac kırmızı kart yiyen fenerbahcemızın hakemlerle başı dertte....
Giresundan 3 tane yiyen adam bana çamur atıyor zuhahaha![]()
Kariyer zevkli gidiyorLigde son durumu tam bilmiyorum ama iki takımda seriye bağlamış gidiyor.Asistan menajer Galatasaraylımıymış acep
1-0 olurda 2,3 yok artık
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Eskişehir'e beşi bir yerde : 5-0
Fener'in beşiktaşla berabere kaldığı haftada zirveyle puan farkını 2 puan azalttık.Haftaya inönü deplasmanı, lideri yenmek lazım.
Arvydas Novikovas ile sözleşme imzaladık, sene sonunda gelecek.19 yaşında sol açık oynuyor kendisi.
Türkiye kupasında yüzümüz gülmüyor.
Fenerbahcemızde birşeyler eksik gidiyor ligdede beşiktaş ile berabere kaldık
Şampiyonlar liginde gruplardan cıkmamız az da olsa yüzü güldürdü .
Fenerbahcemızde birşeyler eksik gidiyor takımın 3 gunde 1 mac yapması oldukça can sıkıcı 3 mactır galibiyet yüzü göremiyoruz bundan sonra toparlanmamız lazım ve toparlanacagımıza ınanıyoruz . ard arda gelen galibiyet serilerini bekliyoruz
Üstün oynadığımız maçta Bjk bulduklarını atınca 2-0 öne geçti ama 2-2 'yi yakaladık, puan farkı aynı kaldı haftaya ligin son maçları sonra puan durumunu paylaşacağız.
Onur Kıvrak sözleşmesini 2015'e kadar uzatıyor...
ligde yine berabere kaldık adeta galibiyete hasret kaldık ...
Şampiyonlar liginde İnter İle eşleştik Şanslı bir kura cektiğimizi düşünüyorum. Gelecek için hayırlı konusmak istiyorum , yine bir puan kaybı yaşadık artık puan kaybına tahammüllümüz yok