Ligi bitirdim arkadaşlar ilk sezon sadece lig puan durumunu ekleyeceğim...Sonra da maça kaçmam lazım...
Sakayaspor Bank Asya'da !!!
Müthiş bir yarışın ardından son hafta kazandığımız Tarsus maçı ile şampiyonluğumuzu ilan ettik...Taraftarımızın önünde şampiyonluk sevincini yaşadık...Taraftara verdiği sözü tutan Özkan yaptığı açıklamada "Bu ligden kurtulmamız çok iyi oldu...Seneye flaş transferler ile Süper Lig'in yolunu tutmak istiyoruz..." dedi.Takım kadrosu 1 ay izne çıkarken teknik direktör Özkan bu sürede iş başı yapacak...Bu arada Özkan yaptığı açıklamada Takımda önemli değişikliklere gidileceğinin altını da çizdi...
Last edited by Fearless Coward : 19.Mayıs.2011 at 23:46
Çok hızlısın kankaSüper Lig hayırlı olsun.
Başarılar Kaan,
Süper Lig'e önümüzdeki sezon rahat çıkarsın diyorum.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Gaziantep in küme düşmesi bayagi kötü olmuş...
bi oyunumda Gençlerbirliği düşmüştü ligi toz duman etmişti...
Maç bittiğine göre devam edebilirim transferlerin hepsini bitirince ekleyeceğim arkadaşlar...
süperlig hayırlı olsun kaan abi başarılar süperligdehedefini görelim
![]()
Süper Lig'e çıkmadık sadece çıkmak istiyoruz yazmıştım orda![]()
Transfer Bombaları Patladı !!!
Takımda bir çok oyuncumuz ile yollarımızı ayırdık yerlerine daha kaliteli isimler aldık...En çok ses getiren transferimiz bence Yurcenko idi...Ondan çok şey bekliyoruz bu sezon...
Transferler iyi, ancak bu kadar transfer takımda sıkıntı yaratmasın, uyum sorunu yaşamazsan Süper Lig'desin, ilk 2 zor olsa bile kesin play-offa gidersin.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
bekle bende gelecem inşallah kanka![]()
Transferler harika Kaan . STSL ' ye rahat rahat çıkarsın .![]()
Kariyere hızlı bir başlangıç yapmışsın.2. sezon transferleride oldukça iyi.. Kısa zamanda Süper Lige çıkarsın.. Merakla bekliyorum..
![]()
Transferlerin çok iyi bu sezonu rahat geçeceğini düşünüyorum![]()
Valla sen ne dersen de bu sezon STSL'yi bekliyoruz.