Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 36 arası toplam 36 sonuç

Konu: 'Galatasaray Sk' Eski günlerin hatrına 1. Sezon

Quote Originally Posted by okumus View Post
    Takımı kontrole alır almaz satmaya çalışınca olmuyor takımlara önerince de otomatik olarak satılık listesinde olduğu içinde fiyatı git gide düşüyor.Doğru zamanda istediğiniz paraya yakın bir fiyattan satabilirsiniz.Bence arkadaş kuralına göre oynuyor.Kewell'i Baros'u zaten isteyen çok oluyor.Ne kadar çok takım isterse istediğiniz fiyata satmanız da kolaylaşıyor.Hocam şu maçlara başla artık merakla bekliyoruz.
    haklısınız ama daha demin crash dump hatası aldım patladı kafam sinirden köpürcem oto save kapalıydı 2 sezon boşa gitti şimdi baştan başlıyorum buca ile maçımız kusrua bakmayın beyler

Default Maçlar ve Uefa grubumuz

Sanırım sezonun ilk maçı ve düşük kondisyon sebebi ile sıkıntı çektik ilerleyen maçlarda kazanıcağımızı düşünüyorum

Şoke oldum !!! resmen FMnin azizliği :S

Vukcevic cuk diye oturdu taktiğime inş devam eder performansı

Takım yavaş yavaş açıldı ama daha iyi olması gerekiyo 11 tane kaleye şut çektik 6 gol 8 9 bekledim yani olmayınca olmuyo....

Maçların adamı

Bence vuckevic 4 maçta oynadığı oyunla attığı gollerle ve yaptığı 2 asist ile gözüme girdi ve arda turanı çok rahat bi şekilde takımdan gönderdiğim takdirde hiç bir zorlu çekmiceğimizi gösterdi ona bu performansından dolayı teşekkür ediyoruz

Uefa Grubumuz

Zor bir grup sayılmaz hedef tabiki liderlik...

Manisa ve karabük maçı sonrası oyuna ara veriyorum sabah devam edicem yoksa klavye monitör ne varsa dağıtcam şimdi iyi akşamlar hepiniize

dostum çek oyuncuları bi konuş "bu böyle olmaz de, hepiniz kendinize gelin inişli çıkışlı performans istemiyorum" diyip masaya yumruğunu vur şaka bi yana şu sıkıntılı dönemi atlattığın an yükseliş grafigi başlar. avrupa da en az çeyrek bekliyoruz taraftar olarak

Quote Originally Posted by dogancanoz View Post
    dostum çek oyuncuları bi konuş "bu böyle olmaz de, hepiniz kendinize gelin inişli çıkışlı performans istemiyorum" diyip masaya yumruğunu vur şaka bi yana şu sıkıntılı dönemi atlattığın an yükseliş grafigi başlar. avrupa da en az çeyrek bekliyoruz taraftar olarak
    yorum için teşekkürler aynen öle yaptım zaten ve oyundan çıktım harbi masaya vurdum yumruğu klavye hopladı bayaa sonumuz hayrola şu dönem bitse zaten

Arkadaşlar tatile gittiğim için 2 günlük kısa bir ara verdik şimdi devam moralimde yerine geldi sayılır bakalım takımda ne eksikler var dedim fark ettimki cananın sakatlanması canımızı sıktı onun yerine hemen bir tane yedek aradım ve buldum bollatti ama bollattiyi alabilmemiz için cananın gitmesi lazım mağlum yabancı statüsü hemde bollatti uzun süre bizi defansif anlamda sıkıca bağlayabilir üstelik oyun kurucu özelliklerinede sahip canaya talip çıkarsa göndericem + barış özbekte göndermeye çalışıyorum başlıyalım sırasıyla porto,fenerbahçe,gaziantep,austuria wien,trabzon,ankaragücü maçları var

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri