![]()
Sanırım sezonun ilk maçı ve düşük kondisyon sebebi ile sıkıntı çektik ilerleyen maçlarda kazanıcağımızı düşünüyorum
Şoke oldum !!! resmen FMnin azizliği :S
Vukcevic cuk diye oturdu taktiğime inş devam eder performansı
Takım yavaş yavaş açıldı ama daha iyi olması gerekiyo 11 tane kaleye şut çektik 6 gol 8 9 bekledim yani olmayınca olmuyo....
Maçların adamı
Bence vuckevic 4 maçta oynadığı oyunla attığı gollerle ve yaptığı 2 asist ile gözüme girdi ve arda turanı çok rahat bi şekilde takımdan gönderdiğim takdirde hiç bir zorlu çekmiceğimizi gösterdiona bu performansından dolayı teşekkür ediyoruz
![]()
Uefa Grubumuz
Zor bir grup sayılmaz hedef tabiki liderlik...
dostum çek oyuncuları bi konuş "bu böyle olmaz de, hepiniz kendinize gelin inişli çıkışlı performans istemiyorum" diyip masaya yumruğunu vurşaka bi yana şu sıkıntılı dönemi atlattığın an yükseliş grafigi başlar. avrupa da en az çeyrek bekliyoruz taraftar olarak
![]()
Arkadaşlar tatile gittiğim için 2 günlük kısa bir ara verdik şimdi devam moralimde yerine geldi sayılırbakalım takımda ne eksikler var dedim fark ettimki cananın sakatlanması canımızı sıktı onun yerine hemen bir tane yedek aradım ve buldum bollatti ama bollattiyi alabilmemiz için cananın gitmesi lazım mağlum yabancı statüsü hemde bollatti uzun süre bizi defansif anlamda sıkıca bağlayabilir üstelik oyun kurucu özelliklerinede sahip canaya talip çıkarsa göndericem + barış özbekte göndermeye çalışıyorum
başlıyalım sırasıyla porto,fenerbahçe,gaziantep,austuria wien,trabzon,ankaragücü maçları var