Sissoko yu al derim.Her gerçekte de ilgileniyor sanırım Fenerbahçe.
Ama yok gerçeği boşver dersen o zaman Moussa yı al.
Bu arada keşke Alex i göndermeseydin.Başarılar.
Sissoko yu al derim.Her gerçekte de ilgileniyor sanırım Fenerbahçe.
Ama yok gerçeği boşver dersen o zaman Moussa yı al.
Bu arada keşke Alex i göndermeseydin.Başarılar.
Bence Yiğit İncedemir'i al abi![]()
Fenerbahçe Sonunda Güiza'yı yollamayı başardı!!!
![]()
Sevilla'ya kiralanan İspanyol futbolcunun maaşı da Sevilla tarafından karşılanacak. Alex ve Güiza ile yollarını ayıran Fenerbahçe bu 2 oyuncunun bu yıllık 7.000.000 € maaşından da kurtulmuş oldu. Yönetimin bu parayı transfere ayırdığı ve hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağı öğrenildi.
TariboWest
TariboWest
Yabancıların yerine al demiştim Ümit abi![]()
![]()
Son Dakika!!!
Fenerbahçemiz Udinese forması giyen Gökhan İnler ve St. Etienne forması giyen Blaise Matuidi ile anlaştı. Bu 2 oyuncu da önümüzdeki sezon Sarı Lacivertli formayı giyecek.
![]()
Bu sezon 4-1-2-2-1 sistemiyle oynayacak Fenerbahçe ortasahadaki 3 lüyü tamamladı. O 3 lüde Gökhan İnler-Emre Belözoğlu-Blaise Matuidi olacak!!!! İleri 3 lüde de Stoch-Dia-Niang ı kullanacak olan Fenerbahçe defansa da bir kaç takviye yapacak.
TariboWest
Fenerbahçe 5 Oyuncu İle Yollarını Ayırdığını Açıkladı!!!
Andre Santos
![]()
Fabio Bilica
![]()
Uğur Boral
![]()
Serkan Kirintili
![]()
Mert Günok
![]()
Transfer Özeti
![]()
Transferde çok para harcadık. Fakat as takım bayağı iyi oldu. Yedek kadro için de iyi alternatifler var elimde. Bekir İrtegün, Mehmet Topuz, Semih Şentürk, Özer Hurmacı ve Sinan Bolat...
TariboWest
Fenerbahçe'den Bilgiler
* Alex'in gitmesinden sonra takımın yeni kaptanı Emre Belözoğlu olurken 2. kaptan Volkan Demirel oldu.
*Alex'in giymiş olduğu 10 numaralı forma kutsal olduğu için efsaneler arasına girdi. Bundan böyle 10 numaralı forma hiçbir oyuncuya verilmeyecek.
*Takımın başına gelen Ümit Boğa teknik ekibi yeniledi. Eski teknik ekipten herkesi yollayan Ümit Boğa kendi ekibini kurdu.
![]()
5 tane de hazırlık maçı yaptık. 5 maçtan da galibiyetle ayrıldık. İnter'i yenmemiz ilerisi için umut vericiydi.
![]()
TariboWest
Transferler güzel. Alex'e üzüldüm ama. Yinede kulübün gelecek için temelli bir sisteme ihtiyacı vardı. Bunu şimdi yapmışsın. Gerçektede gelen oyuncuları alsak keşke... Hazırlık maçlarıda süper. Teknnik ekip ise dünya çapında olmuş..
Gelen gidenler çok iyi.
Ayrıca personel kadronu da çok beğendim.
Güzel başarılar bekliyoruz.![]()
Dediğin gibi şimdiden sistemi oturtup transferlerle kadroyu güçlendirerek devam edeceğiz. Avrupa'da 1 numara olmak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağımızı söylemiştim. Bunu da yaptığımız icraatlarla gösteriyoruz.
İnşallah Yarkın. Oyunun detaylarıyla bile çok ilgileniyorum. Bu sefer kendimi Fenerbahçe'ye tam anlamıyla adayacağım.![]()
TariboWest
Tottenham ters takım.Aman dikkat diyeyim.
En zor rakiple karşılaşacağız umarım kazanan taraf biz oluruz.![]()
elersin diye düşünuyorum.içerde 2-0 gib bir galibiyet alırsın
ümit abi avrupa ligi daha hayırlı olabilir şampiyonlar liginde gruplarda eleneceğimize avrupa liginde yarı final oynayalım![]()
Avrupa Ligi daha iyi ilk sezon için.Önemli değil.
Hem dur daha çıkmadık candan ümit kesilmez herşey olabilir.
Ah ulen be Niang sakatlandı dk 29 da...
TariboWest