Lideride devirdik
Lideride devirdik
Liderle aradaki puan farkı 4 e indi. Şampiyonluk için bastırıyoruz
Son maçlar güzel böyle devam![]()
Çok iyi skorlar neden şampiyon olmayalım ?
niye yeniyosun sen benim takımımı ?
Başarılar dilerim.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Bulunduğu ligin Avellino ile birlikte en iyisi yanlış hatırlamıyorsam.Ben de yönetmiştim bir ara bu takımı.Zevkli lig.Hasan Hüseyin hocadan da biliyoruzİyi gidiyorsun sene kaybı yaşamazsın umarım ilk seneden.Küme yükseleceğine inanıyorum , başarılar.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Desteğiniz için sağolun
Zor oldu ama 3 puanı aldık. Ligde 5 takım şampiyonluk için yarışıyor
Şampiyonluğu 1 puanla kaçırıp ligi 2. bitirdik. Play-off a kaldık
Canın sağolsunplay-offtan da gideriz .
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Rakibimiz Avellino
Avellino ile yaptığımız maçlara bakıldığında üst lige çıkacağız
Avellinonun iki topu direkten döndü. Bir de net gol pozisyonundan yararlanamadı. İstediğimizi aldık.İkinci maça rahat çıkıyoruz
C2/B ye çıktık
Gol Krallığı
Tebrikler hocam , play-offlar rahat geçti.
İtalya kupasında rakibimizi penaltı atışları sonrasında geçiyoruz
Alt Ligler hep ilgimi çeksede 2007 hariç hiç 2.liglerde oynamadım... Başarılar sana gayet güzel gidiyosun...
Kalede sorun yaşıyorduk. Ve o bölgeye takviyemizi yaptık. Ligimize göre de iyi bir kaleci aldığımızı düşünüyoruz. Artık çok gol yemeyiz herhalde.
Birkaç özelliği dışında çok iyi bir kaleci.Yumruklamaya eğilim gibiAncak liginin üstünde bir kaleci.
Ligin yeni ekibi olmamıza ve hemen hemen tüm oyuncular değişti birazda uyum sorununa rağmen iyi mücadele ettik. 3 puanı kaçıran taraf biz olduk
Her ne kadar etkisiz bir futbol oynasakta bulduğumuz pozisyonları gole çevirdik ve üç puanın sahibi olduk.
başarılar, başarı geldikçe daha zevkli oluyordur herhalde ismi çok hoşuma gitti; brindisi![]()
10 kişi kalmamıza rağmen rakibe pozisyon vermedik. Tek golle galip geldik
Rahat galibiyet oldu. Çıkışımız sürüyor.
Sacilottonun yıldızlaştığı maçta takım muhteşem oynadı ve liderlik koltuğuna oturduk
Farklı galibiyetler gelmeye basladı. Golde yemiyoruz artık.
İtalya Serie C Kupasında rakipten çekinerek sahaya çıktım. Fakat yersiz bir çekinme oldu. Rakibimizi ezdik
Hocam öncelikle kariyerinizde başarılar .. Lecco ve Catanzaro'nun durumu ne acaba ?
İtalya Serie C Cup
Kupada Grubumuz
Başarılar Gayet iyi gidiyosun... Tavsiyen üzerine alt liglere geçtim. Fazla alt lig olmasada en azından 1.Lig deil (= İmzama tıklayarak bakabilirsin...