AZ'yi deplasmanda da yenersen gruptan çıkabilirsin.
Dortmund ve Beşiktaş maçları harika olmuş. Tebrik ederim.
Anele transferi oldukça iyi. İyi gidiyorsun, tebrik ederim.
AZ'yi deplasmanda da yenersen gruptan çıkabilirsin.
Dortmund ve Beşiktaş maçları harika olmuş. Tebrik ederim.
Anele transferi oldukça iyi. İyi gidiyorsun, tebrik ederim.
Az'yi yenersin
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Spor Toto Süper Lig 11-17. Haftalar ;
UEFA Avrupa Ligi 5-6. Maçlar ve 1. Tur 1-2. Maçları ;
Bu sonuçların ardından gruptan lider çıktık ve Polonya ekibi Jagiellonia'nın rakibi olduk.
Jagiellonia'yı rahat geçtik ve bir üst turda Anderlecht'in rakibi olduk.
UEFA Avrupa Ligi'ne Genel Bakış ;
Bordo - Mavi'li Ekipte Devre Arası Transfer Harekatı ;
1.700.000 € bonservis bedeliyle Atila Turan'ı transfer ettik. Yıllık 53.000 € alacak.
Defansa Türk bir stoper almak istiyordum. Bu yüzden Samsunspor'dan 700.000 €'ya Kemal Tokak transfer edildi. Yıllık 190.000 € kazanacak.
Bu transferlerin ardından kontenjanda boş yer kaplayan iki Polonya'lı oyuncumuz Piotr Brozek 375.000 €'ya Ascoli'ye Arkadiusz Glowacki'yi ise 1.000.000 €'ya Torino'ya gönderdik.
transferler yarar sağlicaktır umarım![]()
Atila transferi güzel olmuş . Anderlecht'i umarım tahmin ettiğin gibi geçersin![]()
Maçlar çok iyi azyi kolay geçmişsin
Ziraat Türkiye Kupası Grup ve Çeyrek Final Maçları ;
Bu skorların ardından gruptan 2. olarak Çeyrek Final'e çıktık. Çeyrek Final'de rakip Bursaspor oldu.
Türkiye Kupası'na Genel Bakış ;
Spor Toto Süper Lig 18-22. Hafta Maçları ;
Spor Toto Süper Lig Puan Durumu ;
2. sıradaki takımla aramızda 17 puan fark var. Şampiyonluğa emin adımlarla gidiyoruz.
Spor Toto Süper Lig 23-33. Haftalar Arası ;
UEFA Avrupa Ligi 2. Tur ve Çeyrek Final Maçları ;
Anderlecht'i rahat geçtikten sonra rakibimiz Manchester City oldu. Kadro kalitesi bizden çok daha yukarıda bir takım olduğu için eleme adına pek bir umudum yoktu.
İngiltere'den avantajlı skorla dönsekte. Kendi sahamızda Dzeko'yu durduramadık ve UEFA Avrupa Ligi'ne Çeyrek Final'de veda ettik. Bana göre iyi bir tecrübe oldu ilerleyen yıllarda Avrupa'da çok daha iyi işler yapabiliriz.
Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final Maçları ;
Kupa'da kendi sahamızda ki 3-0'lık skorun avantajıyla Galatasaray'ı eleyerek finalde ''Kayserispor''rakibi olduk. Kayserisporla aynı gruptan gelmiştik ve bizi 2-0 yenmişlerdi.
Durdurana aşk olsun ilk seneden bunlar oluyorsa gelecek senelerde herkes korksun.
Takımı gerçekten çok iyi yönetiyorsun Türkiye Kupasınıda almıssındır diye düsünüyorum eğer aldıysan ilk senede 2de2 harika uefadada zor eslesme olmus yoksa finale giderdin diye düsünüyorum .
İlk sezon beklediğimden iyi geçti bakalım ilerleyen yıllarda neler yapacağız.
City gelmeseydi Lyon gelecekti aslında UEFA'da bu sene zor takımlar vardı bakalım seneye Şampiyonlar Liginde neler yapacağız.
Aynen , oturmuş bir kadromuz var ve iyi sonuçlar aldık bu sezon.
Galatasaray maçı zor geçmiş ama turu geçmişsin
Spor Toto Süper Lig 34. Hafta ;
Son hafta aslında iyi skorlar alamadık çünkü şampiyonluğu garantilediğimiz için genelde yedek takımla maça çıktığımdan takım istediğim baskıyı kuramadı. Normalde bu kadar puan kaybı yapmazdık.
Spor Toto Süper Lig Puan Durumu ; Şampiyon Trabzon
İlk sezonu hedeflediğimiz gibi şampiyon olarak tamamladık. Gençlerbirliği sürpriz yaparak ligi 2. sırada tamamladı. Küme düşenler ise Konya , Buca ve Karabük oldu.
Oyuncu İstatistikleri ;
Kazanılan Ödüller ;
Yılın Takımı ;
Ziraat Türkiye Kupası Final Maçı ;
Finalde mükemmel bir futbol oynamadık ama yinede kötü sayılmazdık. Kayserispor'da bizde maçı kazanabilecek pozisyonları yakaladık onlar değerlendiremedi biz değerlendirdik ve maçı kazandık.
Trabzonspor Önümüzde ki Sezonun Çalışmalarına Başladı ;
Bochum'un tecrübeli stoper'i Yahia'yı bedelsiz olarak kadromuza kattık. Bu sezon stoperde Egemen - Giray çok iyiydi fakat sakatlandıkları zaman sadece Kemal Tokak vardı. Artık iyi bir alternatifimiz daha var.
Trabzonspor'un Getirdiği Sürpriz Forvet Kim ?
Başkan Sadri Şener öyle bir isimle anlaştık ki tüm Dünya yerinden oynayacak dediği yıldız kim ? Evet arkadaşlar çok önemli bir forveti Trabzon'a getirdik hemde bedelsiz. Klübü nasıl olduğunu anlamadım ama serbest bırakmıştı. Menajeri önerince hemen teklif yaptım ve iyi bir ücrete anlaştık. Tahminleri alalım sizce yıldız forvet kim ?
Emenike'yi kaçırma![]()
O dünya yıldızını buldum
Guiza ama nasıda bildim![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Fırtına başlamış bir kere kolbasit zamanı![]()
Tebrikler çifte kupada hayırlı olsun![]()