Barça çevirir şimdi rahat olun.![]()
Barça çevirir şimdi rahat olun.![]()
Messi ısınıyor![]()
Maçı tam açtım kaleciyle karşı karşıya PastoreElensin Barca ya Dortmund-PSG finali olsun.
![]()
Messi Villa Pedro AŞ. Pedro attı![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Messi girince iş biter...PSG umutlanmıştı baya ama erken başladılar yatmaya 2'yi bulabilirlerdi bence.
Şu Barcelona çoook sıkıcı![]()
Bitti son 4 e kalan takımlar.
Real Madrid
Bayern Münih
B.Dortmund
Barcelona
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
Favoriler geçti şaşırmadık.Almanlar eşleşmezse final yaparlar gibi görünüyor oynanan futbollara bakınca.
eslesmeler belli
barcelona-dortmund
real-bayer munich
Uefaya güvenmeyen bir tek ben miyim ve hakem hataları da cidden hep büyük takımların lehineydi ilginç..
Tiyatro izliyoruz işteYurt içi yurt dışı fark etmiyor, birileri yazıyor, birileri oynuyor
Kimi başrol, kimi figüran. Bizse ancak seyirci
![]()
Son 15 yılda 5 büyük lig dışında(ispanya,ingiltere,almanya,italya,fransa) 4 takım yarı finale kalmış porto,ajax,psv,dinamo kiev (bilgi mehmet demirkola ait son 2 gündür durmadan söylüyor)
Olası Barca-Real yarı final eşleşmesinde Barca ikili maçta her türlü Real'e üstünlük kurar diyorum. Ama finalde Mou her türlü Barca'yı geçer tahminimce. Favorim Real ama yarı finalde Barca'nın gelmemesi durumunda. Bayern , BVB'den biri gelirse geçerler diye düşünüyorum. Ha bide BVB gerçeği var ne yapacaklarını kestiremiyorum bu rakipler karşısında. İsterim kupayı kazansınlar. Hakem kurbanı olabilirler yarı finalde.
Yarı finalde Dortmund'u çeken takım finale kesin çıkar diye düşünüyorum.Dortmund'un bundan fazlasını yapıcağını düşünmüyorum.
Barcelona'yı elemeye bu kadar yaklaşmışken elendikleri için PSG adına üzüldüm.
So what?
Saike
Adamlar maç kazanmadan tur atladı.Messi olmadığı zaman Barcelona gerçekten çok zorlanıyor bunu dün maçta anladık. Az daha turu PSG geçiyordu, ama skoru koruyamadılar. Neyse, en azından Pastore gol attı.
Beklediğim eşleşme ; Barcelona - Bayern Münih ve Real Madrid - Dortmund
Canım FEDA olsun sana !
Valla PSG ilk yarıda da 1-0 olduktan sonra da tura çok yaklaştı. Biraz şanslı olsalar rahat tur atlayacaklardı
Bir Dost
Hellbells
Real-Barca
B.Münih-Dortmund
Real ile Barça'yı UEFA yarı finalde eşleştirecek kadar saf değil. Zaten amaçları binde bir gerçekleşebilecek birşeyi yapmak Barça ile Reali finalde oynatmak. O nedenle Almanlar İspanyollar ile eşleşir. 2 maçtada bariz hakem hataları olabilir eğer kafa kafaya giderse maçlar...
Dünyada kimsenin UEFA'ya güveni kalmadı Platini hemen istifa etmeli
Malaga'yı ama gerçekten çok fena yediler,başkanları ne dese haklı.
Real-Barca finali olacak. Filmin sonu belli ama ilgimizi çeken nasıl olacagı sadece.
Finalde değilde Yarı Finalde karşılaşmaları daha olası gibi geliyor bana. Çünkü, 2 Barca - Madrid maçı, 1 Barca - Madrid maçından daha fazla reyting, daha fazla para kazandırır. Ama Finalde olması da daha çok ilgi çeker. Çok karışık işler valla, en iyisi hiç bulaşmamak.![]()
Canım FEDA olsun sana !
Ben Dortmund - Munchen istiyorum. 2 Alman Devi Wembley'de final oynasın.
Bayern Münih kim gelirse gelsin finale çıkacak aha buraya da yazıyorum![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Finalde B.Münih-Barca oynasın da, gerisi mühim değil.![]()
inşallah dortmund a bayern çıkar böylece ligin intikamını almış oluruz![]()
Final Münih - Madrid olacak beyler görürsünüz.![]()
Canım FEDA olsun sana !
İŞTE EŞLEŞMELER
Bayern Münih (Almanya) - Barcelona (İspanya)
Borussia Dortmund (Almanya) - Real Madrid (İspanya)
UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final kurasına çeyrek finalde rakiplerini elemeyi başaran Almanya temsilcileri Borussia Dortmund ve Bayern Münih ile İspanyol ekipleri Real Madrid ve Barcelona katılmıştı.
Avrupa'nın kulüp bazındaki en önemli kupasında yarı final ilk maçları 23-24 Nisan, rövanşlar ise 30 Nisan ve 1 Mayıs tarihlerinde yapılacak. Kurada ilk sırada çekilen takımlar ilk maçları evinde oynayacak. Avrupa'nın en büyüğü, 25 Mayıs'ta Wembley Stadı'ndaki finalde belli olacak.
ajansspor.com
Gördüğünüz gibi tahmin edilen oldu ve İspanyollar ile Almanlar yarı finalde eşleşti. Plan işlerse El Classico olur finalde.
grup maçlari farklidir yari final maçlari farklidir real duman eder dortmundu.