.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
![]()
Last edited by anilton : 06.Haziran.2009 at 03:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Artık Fenerbahçe'ye giderse skandal olur. Ben Aziz Yıldırım olsam vazgeçerdim Mehmet Topuz öyle çok üstün bir futbolcu degil bence özellikle kariyeri son 1-2 yılda düşüş içerisinde.
Forma yakışmışDiyelim Fb bonservisi aldı ama Topuz imzalamadı Fb ile nolcak oynayamıcak mı başka kulüp onu fbden almadan...
Çok kilolu yahu bu fotoğraftaki adam.
Beşiktaş psikolojik savaş ile almaya çalışıyor
Fenerbahçe taraftarı zaten Mehmeti takımda görmek istemiyor, Forumda diğer arkadaşların ddiği gbi, Kayserispor ve Fenerbahçe sadece olayların böyle olması gerektiğinden sözlerinden dönmüyor.
Şu an için biz vazgeçmezsek BJK Mehmet'i alamayağı için sorun yok![]()
Fake bu fake.![]()
Fenerbahçe yönetimin derhal vazgemçmesi lazım.Topuzla ilgili sert bildiri yayınlasınlar olayı bitirsinler..Hala hala almaya çalışırlarsa birsey demiyecem..
Gördüğünüz gibi F.Bahçe'nin Mehmet'le hiçbir anlaşması yok.Buna rağmen resmi siteden resmi Tv'den bonservisini aldık diye haber geçebiliyorlar.Ama yok F.Bahçe böyle bir şey yapar mı hiç?Aziz Yıldırım o kadar amatör mü?...
Şimdi söyleyin F.Bahçe bu oyuncunun bonservisini alarak ne yapmaya çalışıyor,amaç nedir...
Ayrıca bu fotoğraflar M.Topuz döner Fenerliyim der,şu kadar veririz kabul eder diyenlerede kapak olsun..
Bide Mehmet'i biz aldık Topuz'u size kaldı diyenler var![]()
Bu arada Aydın'a karşılık Erhan Güven alınmış sanırım.Ankaraspor'da bu sezon toplam 38 maçta forma giydi.Sağ bek ve stoper olarak görev yaptı.Yetenekli bir çocuk Erhan Güven.M.Denizli istediyse sorun yok...
Bu arada Aydın'la Beşiktaş'ın işi devre arasında bitmişti.Mükemmel bir yetenek.Üzülüyor insan.Ama forma pazarlığı yapmış ve ondan sonra tam anmıyla gözden düşmüştü.Sakatlığını atlattıktan sonra Denizli tekrar takıma aldı ama yine 11'de oynama konusunda sorunlar çıkarmıştı...
Hayırlı olsun...
resim se resim;
![]()
Resimler photoshop değil..Yani fenerbahçe oyuncuyla anlaşmadan açıklama yapması beni çok şaşırttı beklemiyordum..
Kayseridede inat var satmaz beşiktaşa..Bu gidişle yine Kayserisporda kalacak M.topuz..![]()
Beşiktaş FİFA'lık lafınıda nerden çıkarıyorsunuz.Burada Fifa'ya gidecek tek taraf M.Topuz'dur beni istemediğim kulübe zorla veriyorlar yani köle yerine koyuluyorum diye...
Mehmet Topuzun menajeri son noktayı koydu. Bizim kararımız kesin. Kayserispor Başkanı Hurma bizi zor durumda bıraktı dedi. Mehmet Topuz ya Beşiktaş forması giyecektir, ya da bu sezon hiç bir takımda forma giymeyip, geLecek sezon BeşiktaşLı oLacaktır dedi.
NTVspor da şu anda konuşmaya devam ediyor.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Menajere sorduLar. Bonservis Fenerbahçe de ise, nasıL Beşiktaş kuLübünde forma giyecek..Mehmet Topuz ısrarLa Beşiktaşta oynayacağım diyor, İnanıyorum ki Hurma ve Aziz YıLdırım bunu sonunda anLayacaktır ve sorun çözüLecektir. Ve tekrarLıyorum eğer anLaşma oLmaz ise Mehmet Topuz gerekirse bir yıL oynamayacaktır, geri dönüşü yok dedi.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Benim Anlamadığım Adam Beşiktaşta oynamak istiyorum. 50 Milyon Dolar verseler Fenerde oynamam diye açıklama yaptı. Formayla foto çektirmiş çektirmemiş kime ne ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ne görüşmesi açıkLanırsa anLamadım. ?
Mehmet Topuz da birazdan bir açıkLama yapacak.
kırkız beşiktaş bizim adamımıza el koydu..![]()