Evet bu liste ne anlama geliyor
Evet bu liste ne anlama geliyor
rosina alınmazmı hiç ya.
Lippi'nin 2010'a kadar garantisi mi varmış?![]()
Adrian Mutu’nun menajeri Alessandro Moggi’ye göre, Fiorentina’nın bu yaz en iyi transferi yıldız oyuncuyu kadrosunda tutmak oldu.
Rumen oyuncu, bu yaz temmuz ayında kulüpten ayrılmanın eşiğine gelmişti. Roma, yıldız oyuncuyu transfer etmeye çok yaklaşmıştı.
Fakat kulüp oyuncusunu elinde tutmayı bildi.
Fiorentina bu yaz transfere 40 milyon avrodan fazla para harcasada, Moggi’ye göre en önemli transferi Mutu’yu kadrosunda tutmak oldu.
Radio Kiss Kiss’e konuşan Moggi, “ Fiorentina’nın büyük hamlesi Mutu’yu tutmak oldu” dedi.
“Fiorentina bu yaz transferde lider kulüplerden biri oldu. Fakat hepsinden önemlisi Mutu’nun takımda kalması”
“Ayrıca, bütün büyük kulüpler önemli transferler yaptı”
Fiorentina’nın bu kadar para harcaması, kulübün Şampiyonlar Ligi’ne kalması ve Juventus karşısında oynadığı futbolla işe yaramış gözüküyor.
Bu sene Fiorentine taraftarının beklentileri yüksek.
Last edited by Del Piero_10 : 03.Eylül.2008 at 18:24
Roma’nın efsane oyuncusu, kendisini 38 yaşına kadar Romalı yapacak yeni sözleşme imzaladı.
Tüm kariyerini kulüp adına geçiren kaptan, 1993 yılından bu yana takımda forma giyiyor. Oyuncunun mevcut sözleşmesi 2009 yılında sona erecekti ve sözleşme aynı ücret karşılığında 2014 yılına kadar uzatıldı. Tecrübeli golcü, yıllık 5.5 milyon avro kazanıyor.
Totti, kulüp için neredeyse 400 maça çıkıp 160 gol kaydetti. Oyuncunun şu anda bir sakatlığı bulunuyor ancak 2 hafta sonraki Palermo maçında sahalara dönmesi bekleniyor.
2006’da Dünya Kupası’nı kazanan kadroda bulunan oyuncu, daha önce de Roma’da emekli olmak istediğini söylemişti.
Zaten Roma nın hisseLerine de sahip. Daha ne oLacak.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
En son kulübü verecekler Totti'ye zaten![]()
37 38 yılına geldiğinde 5.5 milyon avro almaya devam mı edecek acaba ?![]()
Ya 40 M euro mu:S Benim bildiğim bi gilardino para eder o da en fazla 15-20dir. Felipe Melo'ya falan o kadar para vermemişlerdir herhalde:S
Vay del piero abi saol.
Allah allah, bu felipe melo neymiş yahu
Ya bu serie A maçlarına şifre koydular ya, biraz cahil kaldım açıkçası.![]()
Bencede mutuyu kadroda tutmaları en iyi transferleri
Tebrik etmek lazım..Parayı görür görmez kaçmaya çalışan oyuncuların arasında Totti çok farklı bir pencerede..
2 sene önce Madrid peşinden koştu adete ama o çok sevdiği takımında kaldı..ve hakkettiği saygıyı da gördü ..Totti Roma için bir sembol ..!
Bu demektir ki Totti futbolu 2014'te bırakacak.
Totti'yi, Roma dışında başka bir takımda düşünemiyorum. Zaten imzaladığı bu sözleşmede burada futbolu bırakacağını açıkça gösteriyor.
Tottiyi birgün Romanın başında td olarak görmeyi umuyorum
Son olarak İtalyan dev Milan’da forma giyen Brezilyalı yıldız oyuncu Ronaldo, sakatlığından dolayı aldığı kiloların konuşulmasından şikayetçi.
Bonservisi elinde olan ve iyileştiği zaman Brezilya Ligi takımlarının büyük ilgisini çekeceği düşünülen 32 yaşındaki futbolcu, sakatlığı döneminde aldığı kiloların normal olduğunu söyledi. Bu tartışmaları mantıklı bulmadığını da belirten Ronaldo: “Ben 16 senedir profesyonel futbol oynuyorum ve ne yaptığımı biliyorum. Bütün tartışmalar kilom hakkında ama bana göre bu tamamen saçmalık.” şeklinde konuştu.
Dünyanın gelmiş geçmiş en büyük golcülerinden biri olarak kabul edilen Ronaldo, geçtiğimiz sezon 16 maçta giydiği Milan formasıyla 9 kez gol sevinci yaşamıştı.
MARATON.COM.TR
DERLEYEN: ALP KOPARAL
Juventus’un emektar yıldızı Pavel Nedved, takımının Şampiyonlar Ligi’nde kupa kaldırması için karısı ve çocuğu dışında herşeyini feda edebileceğini söyledi.
Juventus, Calciopoli skandalı sonrasında 2006 yılında Seri B’ye düşürülmüş ve bunun sonucunda Avrupa kupalarından da uzak kalmıştı. İki yıl aradan sonra Avrupa devleri arasına geri gelen Torino ekibinin Çek yıldızı Nedved, Juventus Channel’a en büyük arzusunu anlattı.
“Şampiyonlar Ligi’nde kupa kaldırmak için bütün zevklerimden vazgeçebilirim. Alessandro (Del Piero) ve Mauro (Camoranesi) ile birlikte golf oynamayı çok severim ancak ucunda kupa varsa, bundan bile vageçebilirim.”
Geçtiğimiz hafta Seri A’da Fiorentina deplasmanında takımının tek golünü kaydeden ve Juventus’u evine beraberlikle gitmesini sağlayan 36 yaşındaki oyuncu, bu sezon Juve’nin çok iyi olacağını iddia etti ve ekledi: “Kim bilir belki takımlar arası Dünya Kupası’nı kaldırmak için Tokyo’ya bile gidebiliriz.”
“Geçtiğimiz sezona göre daha iyi bir yerdeyiz çünkü iyi bir hazırlık dönemi geçirdik ve kadroya kaliteli arkadaşlar katıldı.”
2003 senesinde çok yaklaşmıştı ama olmadı Finalde oynayabilse belkide Juve kupayı kaldıracaktı Bundan sonra zor görünüyor bu kupa
nedved biraz daha genç olsaydı belki kupayı görebilirdi . juve'nin 2-3 sene içinde kafaya oynaması süpriz olmaz ama şu an için çok zor bence .
Il Corriere Dello Sport'a göre sarı kırmızılı ekip, yakın dönemde kaybettiği başkanı Franco Sensi'nin anısına bir stat yaptırıp Olimpico'dan taşınmayı planlıyor.
Yeni stada, uzun süre yaşadığı sağlık problemlerinden sonra geçen ay hayata veda eden Franco Sensi'nin adının verilmesi planlanıyor.
İlk gelen haberler, yeni kompleksin 50,000 kişilik, sanat eseri gibi bir yapı olacağını söylüyor. Roma belediye başkanı Gianni Alemanno da kulübün bu planlarının hayata geçirileceğinin sözünü verdi.
Şimdi Roma, şehrin Caltagirone bölgesinde stat yapmaya elverişli bir arazi satın almaya çalışıyor. Olimpico Stadı'nı yıllardır ezeli rakibi ile paylaşan kulübün taraftarları, kendilerine ait bir stadın olması fikrine çok olumlu bakacaktır.
Olimpico, '90 Dünya Kupası için esaslı bir şekilde elden geçirildiğinden beri hemen hemen hiçbir değişikliğe uğramadı. Bu stat, güvenlik eksiği, kötü imkanları ve tribünlerin yetersiz görüş açıları sebebiyle zaten pek beğenilmiyor.
İtalya'da büyük kulüpler arasında trend değişiyor gibi. İlk olarak Juventus, yeni bir stadyum yapmaya karar vermiş ve eski Delle Alpi Stadı'nı canlandırmanın çalışmalarına başlamıştı. Şimdi de Roma iç saha maçlarını kendine ait bir sahada oynamak istiyor. İtalyan takımları da modern spor komplekslerinin, kulüplerin ilerlemesi için önemli safhalardan olduğunu anlamış durumdalar.
Romaya bir yeni stad yakışır aslında
Olimpico gerçekten futbol için elverişli olmayan bir stad Roma isabetli bir karar vermiş.
sanırım daha da kilo alacak.
Geçen gün gördüm. Arabadan inerken acayip zorlanmıştı. Acil kilo vermesi lazım adam gibi oynamak isterse tabii..
tartışmazsak 100 kilo olursun artık![]()
Bizde mahalledeki büfenin önünde gördün sanmıştık![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Iste Ronaldo'nun gelecek hali![]()