Ula bi oynatmadı adam akıllı göremedik bizim Köyt'ü![]()
Ula bi oynatmadı adam akıllı göremedik bizim Köyt'ü![]()
Asdsdfhsfjh hoca beni duydu burdan tam önümde duruyo ne Hikmet Hocam![]()
![]()
Haydi Kuyt görelim seni !![]()
siz daha iyi bilirsiniz arkadaşlar zaten isimlerini söz yarın arayıp böyle yetenekli arkadaşlar var değerlendirelim diyeceğim trt ye![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Portakal orda kal.![]()
Huntaaler çok etkisizdiHollanda çıkacak bu gruptan
![]()
En sevdiği telaffuz Boetank oldu![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Yarınki maçlar çok güzel geçecek bu arada İtalyanlar Hırvatları hiç yenememişler ilginç bir istatistik...
Huntağler efsane!
Hollanda finale kadar gidebilir diye düşünüyordum, büyük ihtimalle gruptan bile çıkamayacaklar. Turnuvanın ilk sürprizi gerçekleşmek üzere. Portekiz ve Danimarka son maçta çok büyük efor sarf etmek zorundalar. En rahat takım Almanya.
Tarihi boyunca Hırvatları yenemeyen İtalya'nın maçı var skorunu çok merak ediyorum bu günkü maç herşeye gebe.
Bence İtalyanlar en az yarı final görür, bu maçı da alırlar. Skor tahminim de 2-1
İspanya maçından sürpriz bekliyorum.1-1 gibi bir skor olabilir.
Hırvatistan ise İtalya'ya yenilmez hatta kazanır.Hırvatistan kazanırsa çıkmayı garantiliyor.
Last edited by attirson : 14.Haziran.2012 at 14:07
Kesinlikle yenildiği için sevinmiştir adam.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
İTALYA: Buffon, De Rossi, Chiellini, Bonucci, Maggio, Marchisio, Pirlo, Motta, Giaccherini, Balotelli, Cassano
HIRVATİSTAN: Pletikosa, Srna, Corluka, Schildenfeld, Strinic, Vukojevic, Rakitic, Modric, Perisic, Mandzukic, Jelavic
İspanya - İrlanda maçını merak ediyorum. İrlanda neler yapacak acaba . İddaa İspanya'ya 1.15oran vermiş. Ama o kadar kolay maç olacak mı bakalım ?
Saldır İrlanda.
Prandelli ne yapmaya çalışıyor. Di Natale ilk on bir oynamak için Prandelli'yi rehin mi almak zorunda?
Hırvatistan'a oynamıştım, Di Natale'nin olmaması beni çok mutlu etti. İtalya'nın Hırvatlara karşı zaferi olmaması da ayrı bir motivasyon benim için.
Final bence Portekiz vs Almanya olacak![]()
Hırvatistan kadrosunu beğeniyorum bunda FM'nin de etkisi var FM'de Hırvatistan Milli Takımı ile çok seneler oynadım . İtalya'yı ise eskiden severdim ancak şimdi hiç sevmiyorum.Di Natale ' yi de oynatmıyor olması bir hata bence . Hırvatistan 1 puan almalı en az.
İspanya maçında ise bir sürpriz beklemiyorum.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Ohaaa Pirlo Ohaaaİnsanca değildi hiç
![]()
Çok güzel gol attı gerçekten Pirlo . İtalya 3 dakika baskı kurdu golü buldu üzüldüm Hırvatistan için.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Cassano'ya acıyorum valla mis gibi paslar çıkardı Balotelli'ye ama atamıyor işte adam Di Natale olsaydı en az 2-0'dı...